Arama sonuçları: *

• Users: Lordin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

20.000 TL'ye laptop önerisi

Merhaba dostlar, 20.000TL bütçem var laptop önerileriniz nelerdir? Günlük kullanım amaçlı, oyun oynamayacağım daha çok araştırma amaçlı kullanacağım.
  2. L

Esnek olarak nasıl Mali müşavir olunabilir

Merhaba arkadaşlar, 12. sınıf meslek lisesi muhasebe ve finansman öğrencisiyim. Muhasebeyi seviyorum ve çoğu bilgiyi staj yerimde öğrendim. Ancak ders çalışmayı hiç sevmiyorum ve 4 yıllık üniversite bana zor geliyor. Bu yüzden Mali müşavirliğe giden yolda daha esnek ve örgün bir şekilde nasıl...
  3. L

YKS sınavı eşit ağırlık için nasıl verimli çalışılır?

Merhaba dostlar, 12. sınıfım ve YKS'ye hazırlanıyorum. Eşit ağırlıkçıyım, hem TYT hem de AYT çalışıyorum ama ilk TYT'den devam ediyorum. Konu anlatımlı video açıyorum, videoyu izliyorum, notlar tutuyorum, çalışıyorum ama belli bir süreden sonra, ortalama 1 saatte sıkılıyorum ve kapatıyorum. Hele...
  4. L

Forza 5 piksel piksel neden

Merhaba dostlar Forza 5 oynuyorum sistemim RTX 3060 12 GB i5 12400F ancak oyun piksel piksel görüntü ayalarıyla çok oynadım yine olmuyor neden böyle.
  5. L

Windows 11 kurulum ekranında kaldı

Merhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı?
  6. L

Güç kaynağı önerisi 650watt 1500-2000tl civarı

Merhaba dostlar 1500-2000tl civarı bütçem var ne önerirsiniz bütçemi az çok arttırabilirim aklımda bu var nasıldır https://amzn.eu/d/8qoo2uT 650 watt olmalı
  7. L

Instagram başka hesabın takipçilerini arama

Merhaba dostlar bir iş için uğraşıyorum bir hesabın takipçilerinden isim araması yapmam gerekiyor ancak bunu sadece hesabın sahibi görebiliyor bunu nasıl görebilirim
  8. L

Xiaomi mi band 8 alınır mı?

Xiaomi mi band 8 1100tl ye alınır mı?
  9. L

1500TL ile yatırım yapılır mı?

Merhaba dostlar 1500TL 2000TL civarında paralar ile yatırım yapılır mı? Yapılırsa da ne yapılabilir?
  10. L

Bu teyp ne kadar eder

Merhaba dostlar elimde böyle hiç açılmamış teyp var yıllardır sizce bu ne kadar eder
  11. L

1000TL akıllı saat ya da akıllı bileklik önerisi

Merhaba dostlar, güncel olarak Huawei Band 4 kullanıyorum ve artık eskidi bağlantı kopmaları ekranda mavi çizgi ve pili az gidiyor şu an bütçem 1000TL F/P olarak akıllı saat ya da akıllı bileklik önerileriniz nelerdir? Kullanım amacım telefonu çok kullanmadan bildirim bakmak, arama reddetme...
  12. L

Türk Telekom sitesinde ev internet tarifeleri farklı

Merhaba değerli dostlar Türk Telekom sözleşmem bitiyor ve şu anda 300TL karşılığında 100Mbps internet kullanıyorum eğer devam edersem 940TL olacakmış ondan dolayı farklı tarife önerdiler ve 100Mbps 15 ay sözleşme ilk 5 ay 350TL kalan 10 ay 690 TL ama siteye girip kendi hesabımdan baktığımda...
  13. L

Arctis Nova 1 mikrofon çalışmıyor

Merhaba dostlar bugün Arctis Nova 1 aldım ancak mikrofonu çalışmıyor ve ses çıkışında gözükmüyor realrek Audio driver kurdum yine olmadı.
  14. L

2000tl kulaklık önerisi

2000tl bütçem var oyun için hangi kulaklığı önerirsiniz kulak içi ve üstü olur
  15. L

Laptop 4gb ram önerisi

Merhaba dostlar laptopum 4gb ram 8gb yapmak istiyorum hangi ram i önerirsiniz
  16. L

MSI H610 M-E DDR4 sistemde BIOS'u güncelleyince ses gitti

Merhaba dostlar MSI H610 M-E DDR4 var bugün son sürüme güncelledim ancak PC'den kulaklık ses gitti ondan önce vardı neden böyle.
  17. L

45.000-50.000tl ye sistem önerisi

Merhaba dostlar 45000-50000 TL bütçem var daha çok oyun için alacağım önerileriniz nelerdir
  18. L

Öneri Havit h2002p vs Blackshark v2x

Merhaba dostlar havit h2002p mi yoksa razer blackshark v2x mi sizce hangisi daha iyi benim için ses kalitesi temizliği önemli rahat olması ve mikrofonu iyi olması ahım şahım olmasına gerek yok arada 400tl oynuyor sizce hangisi daha mantıklı
  19. L

Windows 8.1 iso nereden indirilir

Merhaba dostlar windows 8.1 İSO dosyasını güvenilir şekilde nereden indirebilirim
  20. L

Laptop 4gb ram önerisi

Merhaba arkadaşlar 4gb ram laptopum var 8gb ram yapacağım hangi ram i önerirsiniz cpu z den aldığım görüntüler https://ibb.co/YPBKsd2 https://ibb.co/0sFB5ZR
Geri