Merhaba, bugün abim için EVKUR'dan haciz kâğıdı tebligatı geldi. Savcılık izni ile Polis ve çilingir zoruyla eve girilip eşyaların haczedileceği yazıyor. Evde abimin hiçbir şeyi yok. Bilgisayar falan bana ait ki zaten benim odamda. Odam bana ait ve kişisel eşyalarım var. Pc'yi 2. El dizdiğimden...
Başlıkta da belirttiğim gibi DRAM'li 1TB M2 SSD arıyorum. Max bütçem 3 bin. Sistemim aşağıda. Şu anda Crucial B550 falan 1TB SSD'sini kullanıyorum ve aldığım okuma yazma 500 falan. Ve bazen takılmalar oluyor masaüstünde dahil. 2 hafta kadar önce de sistemimi DDR4'e geçirdim. M2 SSD almak...
Merhaba, kişisel asistan yapmak için WaveShare 5 inch DPI IPS ekran alacağım ama bunun çalışması için sadece RGB LCD HAT modülü ve RGB 50P to 40P adaptör lazımmış. İnternette düzgün satılan yer göremedim. Nereden temin edebilir miyim?
1745336140
Şunu buldum ama daha önce yurt dışından hiçbir şey...
Merhaba, vampir yengeç için veya düz bir ekosistem için bir teraryum yapmak istiyorum.
Benim bildiğim yosun, kaya, taş, torf, bitki vb. koyuluyor ama hangileri hangi alanlara uygun bilmiyorum. Bilgisi olan sırasıyla anlatabilir mi?
Bildiğim kadarıyla vampir yengeçler %40'ı su gerisi kara...
1.5K bütçem var ayakkabı arıyorum. 40 numara giyiyorum. Bunu gördüm sizce iyi midir? Flo alınır mı? Önerebileceğiniz ayakkabı var mı?
https://www.flo.com.tr/urun/benetton-erkek-gunluk-bilekli-sneaker-ayakkabi-fume-201465304
Ayrıca şunu gördüm. Orjinal değil, olması da umrumda değil sadece...
Merhaba, şu anda kullandığım sistem
AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz işlemci
Nvidia Geforce RTX 4060 8GB
16GB Ram
Windows 11 Pro | 24H2
M2 NVME SSD
Shift+Tab yapınca CS'de ana menüde olsam bile kasıyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
Son 2-3 haftadır geceleri veya akşam üstü CS2 girdiğimde çoğunlukla aynı Japonca veya Çince isme sahip AFK botlar çıkıyor. Her iki takımda da oluyor. Bunların amacı nedir? Belli bir süre sonra aynı yerde 2 takım da buluşup aynı anda birbirlerine sıkıyorlar. Seviye kasmak için mi? Karşı takımı...
2005-2015 aralığında oynadığımızı hatırlıyorum. Abimle birlikte oynuyorduk. İki karakter vardı. İnşaat'ta geçiyordu. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorlu gelip soldan sağa, sağdan sola falan bizi ezmeye çalışıyordu. Biz 2 kişi ben mavi abim yeşil renk ile camları siliyorduk. Cam silme...
Abime benzediği yönüyle iddiaya girdik. Adam moda yorumcusuydu sanırım. Böyle hafif siyah tenli, pembe giysiler giyen, kadınsı hareketler yapan ama aynı zamanda sakallı olan biriydi. Yabancıydı. Bulmama yardım eder misiniz? İnternette araştırdım ama bulamadım.
Merhaba, Samsung lf27t450fqrxuf modelinden 2. el bir monitör aldım. Satıcı HDMI kablosunu göndermeyi unutmuş. İlk kez IPS bir monitör kullanacağım sizce daha iyi görüntü kalitesi için HDMI mi yoksa Display Port mu kullanmalıyım? 75hz zaten monitör. Max bütçem 200tl
Steam'den Oyna diyorum basıyorum Başlatılıyor diyor ama hiçbir şey olmadan 5-6 saniye sonra tekrar Oyna diyor. Dosyaların bütünlüğünü doğrula dedim düzelmedi.
kendi kendine böyle oldu. su içmeye gittim 10dk sonra geldiğimde böyleydi önce uzun yazılı olan geldi sonra yeniden başlarken boota girip fast bootu kapattım ama açılmıyor diğer resim eklerde
1665401662
bios a girdim f8 ve f9 bastım yani 2 türlü de sıfırladım düzeldi sizde de böyle olursa bunu...