Arama sonuçları: *

• Users: ebuw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ebuw

Monster Pusat K3 Pro uyumlu Keycaps

Merhaba, nereden bulabilirim? Beyaz arıyorum.
  2. ebuw

Abime gelen haciz beni etkiler mi?

Merhaba, bugün abim için EVKUR'dan haciz kâğıdı tebligatı geldi. Savcılık izni ile Polis ve çilingir zoruyla eve girilip eşyaların haczedileceği yazıyor. Evde abimin hiçbir şeyi yok. Bilgisayar falan bana ait ki zaten benim odamda. Odam bana ait ve kişisel eşyalarım var. Pc'yi 2. El dizdiğimden...
  3. ebuw

Öneri Dram'li uygun fiyatlı 1TB M2 SSD önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi DRAM'li 1TB M2 SSD arıyorum. Max bütçem 3 bin. Sistemim aşağıda. Şu anda Crucial B550 falan 1TB SSD'sini kullanıyorum ve aldığım okuma yazma 500 falan. Ve bazen takılmalar oluyor masaüstünde dahil. 2 hafta kadar önce de sistemimi DDR4'e geçirdim. M2 SSD almak...
  4. ebuw

RGB LCD HAT modülü ve RGB 50P to 40P nereden bulabilirim?

Merhaba, kişisel asistan yapmak için WaveShare 5 inch DPI IPS ekran alacağım ama bunun çalışması için sadece RGB LCD HAT modülü ve RGB 50P to 40P adaptör lazımmış. İnternette düzgün satılan yer göremedim. Nereden temin edebilir miyim? 1745336140 Şunu buldum ama daha önce yurt dışından hiçbir şey...
  5. ebuw

Yardım Win10 Valorant VAN9005 hatası

Windows 10 kullanıyorum anakartım da HİPMİP-H55 DDR3 eski anakart. Nasıl çözerim? Formattan önce oynayabiliyordum
  6. ebuw

Teraryum içine ne girer?

Merhaba, vampir yengeç için veya düz bir ekosistem için bir teraryum yapmak istiyorum. Benim bildiğim yosun, kaya, taş, torf, bitki vb. koyuluyor ama hangileri hangi alanlara uygun bilmiyorum. Bilgisi olan sırasıyla anlatabilir mi? Bildiğim kadarıyla vampir yengeçler %40'ı su gerisi kara...
  7. ebuw

Öneri Ayakkabı Önerisi

1.5K bütçem var ayakkabı arıyorum. 40 numara giyiyorum. Bunu gördüm sizce iyi midir? Flo alınır mı? Önerebileceğiniz ayakkabı var mı? https://www.flo.com.tr/urun/benetton-erkek-gunluk-bilekli-sneaker-ayakkabi-fume-201465304 Ayrıca şunu gördüm. Orjinal değil, olması da umrumda değil sadece...
  8. ebuw

GTA V Enhanced Türkçe Yama ne zaman gelir?

Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir bilgi var mı? Bu konuyu her hafta hortlatmayı düşünüyorum. Gelirse haberimiz olsun.
  9. ebuw

Steam, CS2'de SHIFT+TAB kasıyor

Merhaba, şu anda kullandığım sistem AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz işlemci Nvidia Geforce RTX 4060 8GB 16GB Ram Windows 11 Pro | 24H2 M2 NVME SSD Shift+Tab yapınca CS'de ana menüde olsam bile kasıyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
  10. ebuw

CS'de Office ve İtaly'de bot hesaplar

Son 2-3 haftadır geceleri veya akşam üstü CS2 girdiğimde çoğunlukla aynı Japonca veya Çince isme sahip AFK botlar çıkıyor. Her iki takımda da oluyor. Bunların amacı nedir? Belli bir süre sonra aynı yerde 2 takım da buluşup aynı anda birbirlerine sıkıyorlar. Seviye kasmak için mi? Karşı takımı...
  11. ebuw

CS2'de sürekli bitmeye yakın olan maçlara atıyor.

CS'de her girdiğim 3 oyundan 2'si illa bir takım 7 olmuş oluyor. Bir maç sonra oyun bitecek beni oyuna bağlıyor. Bunun bir ayarı falan yok mu?
  12. ebuw

PES21 Vram 3GB gözüküyor ve oyun kasıyor

Settings'te VRAM 3GB gözüküyor ve oyun önceden kasmıyordu PC formatlayınca yeniden kurdum kasıyor şimdi. Driver'larım güncel.
  13. ebuw

Eski bir oyunu bulmamda yardımcı olur musunuz?

2005-2015 aralığında oynadığımızı hatırlıyorum. Abimle birlikte oynuyorduk. İki karakter vardı. İnşaat'ta geçiyordu. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorlu gelip soldan sağa, sağdan sola falan bizi ezmeye çalışıyordu. Biz 2 kişi ben mavi abim yeşil renk ile camları siliyorduk. Cam silme...
  14. ebuw

Sakallı Kadınsı adamı arıyorum

Abime benzediği yönüyle iddiaya girdik. Adam moda yorumcusuydu sanırım. Böyle hafif siyah tenli, pembe giysiler giyen, kadınsı hareketler yapan ama aynı zamanda sakallı olan biriydi. Yabancıydı. Bulmama yardım eder misiniz? İnternette araştırdım ama bulamadım.
  15. ebuw

Eski DDR3 sistemime yükseltme

SİSTEMİM ŞU ANDA İNTEL X3470 İŞLEMCİ RX580 8GB ASUS ROG STRİX RGB 3 FANLI EKRAN KARTI 8GB DDR3 1333MHZ RAM 1TB CX500 SSD PEGATRON IPMIP H-55 DDR3 ANAKART Bunlar da değiştireceğim parçalar Ryzen 5 5600x İŞLEMCİ Gskill 8x2 (16GB) DDR4 3600MHZ RAM ASUS PRİME B550M-K AMD AM4 3. NESİL DDR4 ANAKART...
  16. ebuw

IPS Monitör için DisplayPort 1.2 önerisi

Merhaba, Samsung lf27t450fqrxuf modelinden 2. el bir monitör aldım. Satıcı HDMI kablosunu göndermeyi unutmuş. İlk kez IPS bir monitör kullanacağım sizce daha iyi görüntü kalitesi için HDMI mi yoksa Display Port mu kullanmalıyım? 75hz zaten monitör. Max bütçem 200tl
  17. ebuw

Call Of Duty® açılmıyor

Steam'den Oyna diyorum basıyorum Başlatılıyor diyor ama hiçbir şey olmadan 5-6 saniye sonra tekrar Oyna diyor. Dosyaların bütünlüğünü doğrula dedim düzelmedi.
  18. ebuw

pc açılmıyor yardım eder misiniz

kendi kendine böyle oldu. su içmeye gittim 10dk sonra geldiğimde böyleydi önce uzun yazılı olan geldi sonra yeniden başlarken boota girip fast bootu kapattım ama açılmıyor diğer resim eklerde 1665401662 bios a girdim f8 ve f9 bastım yani 2 türlü de sıfırladım düzeldi sizde de böyle olursa bunu...
  19. ebuw

2 farklı model ram sorunsuz çalışır mı

pc de 2 tane 1333mhz 2gb elixr ram takılı ama ben 1 tane 4gb 1333mhz Kingston ram sipariş ettim 4+2 kullanacağım bir şey olur mu
  20. ebuw

Valo & CSGO için 700tl Ekran Kartı

Max 700tl Valorant ve CS:GO için low ayarlarda 60fps alınabilen ekran kartı önerir misiniz? GT 730 4gb DDR3 var şu anlık aklımda. 2. ele de açığım.
Geri