Arama sonuçları: *

1. mertgunesso

Instagram hesap kurtarma sırasında arkadaşlara giden bildirimin gözükmemesi

Bugün bir arkadaşımın Instagram hesabı çalındı. Kurtarma için benim ve bir arkadaşımın hesabına onay gönderdi ve 48 saat içinde onaylamamız gerekiyor. Bana herhangi bir bildirim gelmedi ama diğer arkadaşa gitmiş ve onaylamış. Nereden öğrenebilirim veya nasıl onaylayabilirim bu bildirimi yardımcı...
  2. mertgunesso

Python dosya adını rename etmemi istiyor

Durumu fotoğraf daha iyi anlatıyor. numbers.py dosya adını rename ederek numbers_1.py yapınca sorun çözülüyor ama bu sorun neden kaynaklı onu anlamak istiyorum. Diğer dosyalarımda bu tip hata yokken numbers dosyası neden hata veriyor?
  3. mertgunesso

HP OMEN 16 fanlarımdan biri çalışmıyor. (90B Hatası)

Herkese selam. Yaklaşık 2-2.5 senedir kullandığım dizüstü bilgisayarımda az önce arkadaşlarımla Rust oynuyorduk. Aniden benim FPS'im fazlaca düşmeye ve droplar yemeye başladım. OMEN Gaming Hub'a baktığımda fan hızım 0 RPM'e düşmüştü. Oyunu kapatıp bilgisayarı aç/kapa yaparken 90B hatası ile...
  4. mertgunesso

Çözüldü✓ Laptop bileşenlerime göre oyunlarda düşük performans alıyorum sebebi nedir?

Herkese selam. Geçen senenin kasım aylarında almıştım bilgisayarımı. 1 seneyi aşkın bir süredir de aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. Bilgisayarı 1 senelik süreçte genellikle oyun oynamak için kullandım. Fakat son zamanlarda nedendir çözemediğim bir performans düşüşü var bilgisayarımda...
  5. mertgunesso

Çözüldü✓ acil öneriye ihtiyacım var 30k civarı laptop

https://ty.gl/b7ca3ddd02 https://www.teknosa.com/hp-omen-16b1007nt-68p15ea-intel-core-i7-12700h-161-16-gb-ram-512-gb-ssd-6-gb-geforce-rtx-3060-fhd-144-hz-freedos-gaming-laptop-p-785352896?utm_source=cimri&utm_medium=comparison arkadaşlar ikisi arasındayım yine bütçe bu civarlar sizce hangisi...
  6. mertgunesso

Oyun ve eğitim için laptop önerisi (30.000TL)

Daha önce kararsız kaldığım için sormuştum en son bu laptopu kararlaştırmıştım ama gözden kaçırmamak adına tekrar sormak istiyorum. Bu bütçeye daha iyisi olur mu...
  7. mertgunesso

Çözüldü✓ i7 11800H vs Ryzen 7 6800H hangisi iyi?

Arkadaşlar üniversiteye bu sene başlayacağım ve hem oyun hem de yazılım/tasarım işleri için laptop almayı düşünüyorum. Piyasayı araştırdığımda 23.000-30.000 bandında Monster, Asus, Casper ve MSI gibi markalara rastladım. Monster iç donanım olarak fiyat performans olarak gözüksede çevremden...
Geri