Arama sonuçları: *

• Users: xxxZAURxxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xxxZAURxxx

Ağalar metroda nasıl bir adam gördüm inanmazsınız.

Şaka değil gözlerimle gördüm canlı kanlı. Video çekmek istedim ama yanlış anlaşılma olur diye çekmedim. Adamın el parmakları 6 taneydi yaw. 2 eli 12 parmak. Dondum kaldım öyle. Diyip gülüyorlardı kulak misafiri oldum, duydum hele benim ayak parmaklarımda böyle deiyince eline dikkatli baktım...
  2. xxxZAURxxx

DDR3 bitti erkeklik bozuldu. :D

Yahu arkadaşlar DDR4 diyemem ama DDR5 sistemler Expo ayarıyla cartla-curtla eklemelerle falan fistanla çok fena sorunlu hale gelmiş durumda. Kaç sitenin pc teknik destek bölümüne girsem olmadık sorunlar karşıma çıkıyor. Yok bilmem senin ekran kartın Pci 4 ve anakart pci 5, bios ayarı geri...
  3. xxxZAURxxx

Redmi Ekrana bastırınca sönme sorunu.

Arkadaşlar merhaba. Redmi note 10 kullanıyorum. Bazen işim gereği kumlu tozlu alanlarda çalışmıştım. Çalıştıktan sonra hava kompresörüyle basınçlı hava tutmuşluğum var tozu temizlemek için. Ama havanın basıncı biraz fazla olduğundan arka kapağı kaldırıyormuş gibi oluyordu. şimdi gelelim...
  4. xxxZAURxxx

Linux kullannlar garip bir ses sorunu farkettiniz mi?

Arkadaşlar kaç linux distrosu kullandım hepsinde aynı. Hoparlör veya kulaklık farketmezsizin 15 - 20 saniye aralıklarla çok-çok ufaktan tık diye ses geliyor. Kulakları hassas olan kulalıkta, yada harbiden o sesi duymak isteyen hoparlöre full ses versin dinlesin. Sanki sessiz bir odanın...
  5. xxxZAURxxx

Sevgilimle küfürle ayrıldım Pişmanım.

Ya arkadaş nedir hep beni bulur bu olaylar. 6 Ay felan oldu konuşuyoruz diyoruz gülüyoruz felan. Son zamanlar kız benle çok soğuk mesajlaşmaya başladı. Ben malum öyle bir otelyede çalışıyorum ki ister istemez sesli mesaj yolladığımda kız sesi geliyor etraftan. Buda triplere giriyor neredesin...
  6. xxxZAURxxx

DX12 ile PC uçacaktı kaçıcaktı?

Eee noldu Paşinyan? niye uçamadı? Hani Directx 12 eski 11 versiyonundan daha fazla 3 kat fazla diyelim texture hesaplayacaktı hemde daha az sistemi zorlamakla? Hani işlemci darboğazı ortadan kalkacaktı? Bu masallar kime? Jüpiterde yaşayan uzaylılar için miydi?
  7. xxxZAURxxx

Eski Skyrim oyununun bitirebilen oldumu hiç?

Abi bir dandik marketçinin görevine çıkıyom 1 saat uçtu. Bir topluma üye olucam diye komutan beni kaleyi haydutlardan kurtarmak için göreve sürdü 3 saat uçtu. Değerli eşyaları lootlamakla birlikte. Sabırlı olupta bu oyunun tamı tamına sonunu gören oldumu acaba?
  8. xxxZAURxxx

Trafo yükü ve bilgisayar sapıtması.

Arkadaşlar son 1 ay elektriklerin dalgalı geldiğini gözle görülür derecede hissettim işıklardan. Hatta arka arkaya elektriklerin çok zayıflayıp geri döndüğü de olmuştur. Dedim en iyisi beklemek. Ya evden patlak verir ya dışarıdan. Düşündüğüm gibi oldu bu gün sabah elektrik köz gibi arka arkaya...
  9. xxxZAURxxx

Teyzeye yardım ettim. Olay koptu

Arkadaşlar direk konuya geçicem, çıldırmalık olay yaşadım. Ben apartmanın bahçesinde oturuyordum ağaç gölgesinde telefonla kurcalanıyordum. Teyzenin biri geldi yanımda oturdu neredeyse 60 yaş olurdu. Gençlerin halinden konuştu biraz, dedim teyze onlar akıllarına ne estiyse yapıyorlar açık saçık...
  10. xxxZAURxxx

GPT mantıklı cevapmı veriyor?

Uzay + Felsefe + Zaman + Bilim karışık bir şey sordum. Edit Tüm chat gpt yi kopyalamışım la bekleyin :D sjshdhshhs Sorduğum soru --- Ben insanım şuanlık yani ortalama 50 yıllık yaşam zamanım var.Ama babamın vücudunda olduğum zaman küçücük bir sperm idim ortalama 2 haftalık yaşam zamanım vardı...
  11. xxxZAURxxx

Aksiyonun en önemli yerinde

Sen robotmusun soran telefonlarımız var. İzleyene kadar elim ayağıma dolaştı yeminle 🤣 Birde gelen o bilinmeyen numarada hay *** evladı aramaya zaman mı buldun? dedim sjshdhdhsjhshahs
  12. xxxZAURxxx

Şimdinin fiyat performans ekran kartını seçiyoruz.

Arkadaşlar bence fiyatını en haketmeyen ürün rtx 4060 kartıdır. Neden sorucak olursanız bu kartın gücü fulHD çözünürlükte oyunlara ya yetiyor ya yetmiyor. Buna vereceğim paranın yarısına gider gtx 1080Ti alır neredeyse aynı performansı alırım. Teknoloji yenilik eyvallahta kart güçsüz bi...
  13. xxxZAURxxx

Amd yeni düzene niye geçemiyor?

Arkadaşlar Amd hala Ati döneminden kalma sorunlarla boğuştuğunu herkes biliyor ve çoğunuzda yaşıyorsunuz biliyorum inkar etmeyin. Driver çökme wattman vs vs saymakla bitmez. Bunca soruna nokta koyup neden yeni sayfadan yeni kart modellerinden başlamıyor? Buraya kadar ne yaptıysa yaptı hadi...
  14. xxxZAURxxx

Youtube ekran kartı karşılaştırma videoları yalan bence.

GTX 1080Tİ Karşılaştırma videolarını fazlaca izledim, Bana asıl garip gelen şeyin Yani Güç olarak Rtx 4060 bundan zayıf ama nasıl yuksek performans vermesi olmuştur. Piksel ve texture hesaplama yönünden 1080Tİ ile kafa tutmayacak 4060 karttan bahsediyoruz da nasıl olur? Acı gerçek ki shorts...
  15. xxxZAURxxx

Huawei kullananlar gelin hele.

Selam arkadaşlar. 2025 yılını yarılamaya az kaldı. Yeni Huawei cihazlar microG ile geliyormuş ve tüm android yazılımlarını çalıştırıyormuş diye araştırma yaptım sonuca vardım. Bu durumda sadece bana lazım olan Banka uygulamaları ve devletin gümrük felan uygulamalarıdır. Dükkanda gördüm...
  16. xxxZAURxxx

Kahve seviyormusunuz?

Ağalar ben şuana kadar öyle dükkanlarda satılan Maccofe sütlü, Nescafe 3in1 felan içmeyi severdim. Şu acı kahve içen arkadaşlarım Öve öve ikram ettiler kaç kez ama ondan sonra tüm kahvelere nefret ettim sayılır. Yok abi acı bi kere, içemiyorum sevemiyorum bu illet içeceği, mecburmuyuz sizin...
  17. xxxZAURxxx

Dünyayı yoketme düğmesi karşınızda.

Selam arkadaşlar. Yaşadığımız hayat bizlere tecrübe kazandırıyor ama malesef tecrübe kazanarak insanların çok çirkef ve ******** yüzlerini görebiliyoruz. Size seçim sunulsa eğer, kendiniz bile ölmeyi göze alıyorsanız tüm dünyanı şu çirkeflerle birlikte havaya uçurma seçeneğiniz var ne karar...
  18. xxxZAURxxx

Öneri Fiyatlar hiç normal değil sanki.

Agalar ben rtx 4060 fiyatlarına bakarak söylüyorum. Hiç ama hiç bu fiyatı haketmiyor. Normalde heryerde 300 Dolar gibi fiyata bulunmalı. İkinci eli düşük fiyata bulunmalı ama değil. Diğerlerini söylemiyorum bide. Siz hangi kartın fiyatını aşırı fazla olarak görüyorsunuz?
  19. xxxZAURxxx

Gt 630 ile DLSS açma

Teorik olarak mümkün :D
Geri