Arama sonuçları: *

• Users: OzanHit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

3500-4000TL Arası 750W PSU Önerisi

Selamlar, bütçem 3500-4000TL bandında ve fiyatını hakkedecek 750W bir PSU almak istiyorum. Bütçe olarak biraz daha yukarıya çıkabilirim ama gerek var mıdır bilmiyorum. Tercihen Amazon'da satılan ürün olursa daha iyi olur.
  2. O

RX 6600 Düşük GPU Kullanımı

Öncelikle herkese merhaba, arkadaşım sistemi için RX 6600 ekran kartı aldı. Ekran kartında herhangi bir sorun yok gibi duruyor fakat oyunlarda GPU kullanımı %10-20 gibi çok düşük seviyelerde. GPU kullanımının düşük olduğu gibi ekran kartının kullandığı Watt da 20-30 civarında. Sıkıntı şu ki...
  3. O

Öneri 500GB M2 SSD Önerisi

500GB M2 SSD almak istiyorum, biraz piyasaya baktım ama neredeyse her baktığım markaya az veya çok olumsuz yorum olduğunu gördüm. Samsung marka haricinde alabileceğim bir SSD var mıdır?
  4. O

Bilgisayar Kasasında Elektrik Kaçağı Olması

Öncelikle herkese merhabalar. Foruma yeni kayıt oldum ve bu ilk konum, yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Yaklaşık 2-3 hafta önce bir sistem topladım ama işlemci eksik kalmıştı en son onu da alıp bilgisayara montaj işlemini yaptırdım. Buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok fakat bilgisayarı...
Geri