Arama sonuçları: *

1. Astralbell02

Film İndirme Sitesi Önerisi

Film indirme sitesi önerisi türkçe altyazılı.
  2. Astralbell02

Sistemim ne kadar eder ?

ASUS Prime B550M-A/CSM AM4 soket anakart. Corsair 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM. AMD Ryzen 5 5600X. Kioxia 480 GB Exceria lTC10Z480gg8 2.5" SATA 3.0 SSD. Western Digital 2.5" 500 GB Blue WD5000LPzx SATA 3.0 5400 RPM hard disk. PNY RTX 3070 Uprising Dual Fan LHR vCG30708Ldfmpb 256 bit GDDR6...
  3. Astralbell02

3070'li sistem ne kadar eder ?

ASUS Prime B550M-A/CSM AM4 soket anakart. Corsair 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM. AMD Ryzen 5 5600X. Kioxia 480 GB Exceria lTC10Z480gg8 2.5" SATA 3.0 SSD. Western Digital 2.5" 500 GB Blue WD5000LPzx SATA 3.0 5400 RPM hard disk. PNY RTX 3070 uprising Dual fan LHR vCG30708Ldfmpb 256 bit GDDR6...
  4. Astralbell02

A Way Out Türkçe Yama Virüssüz Nereden İndirilir ?

A Way Out türkçe yama olarak virüssüz nereden indirebilirim ? Elraenn RRaenee gibi yayıncılar türkçe yama oynarken gördüm, nereden indiriyorlar ?
  5. Astralbell02

Zippo çakmak yayını çıkaramıyorum

Dostlar zipponun çakmak taşını değişeceğim bir türlü çıkaramadım. Pense, tornavida, bıçak ile denedim ama bir türlü dönmüyor, çok sıkı. Zippoya zarar vermeden nasıl yayını sökebilirim ?
  6. Astralbell02

Vozol 6000 şarj hakkında yardım

Vozol 6000 puff çekerken alttaki ışık normalde yanar ama şimdi çekerken buhar geliyor fakat ışık sönüyor aramada azalmış şarjı mi bitmiş ?
  7. Astralbell02

puff bar aroma önerisi

İlk kez puff bar kullanacak birisi olarak hangi aromayı baymadan kullanabilirim ve puff bar nasıl şarj edilir? Telefonumun hızlı şarj ile edebilir miyim?
  8. Astralbell02

kablosuz wifi adaptör önerisi

https://www.hepsiburada.com/kingboss-ac1200-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HBC00000M6IIW Dostlar linkteki adaptör Windows 10 ile kurulumsuz kullanılabilir mi? CD girişim yok ve kısa süre icerisinde almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Astralbell02

Arkadaşınla oynayabileceğin hayatta kalma oyunu

Dostlar hayatta kalma oyunu tavsiyesi verebilir misiniz, aşağıdaki oyunlar hariç ama onlara benzer oyunlar olursa güzel olur. -Raft -Ark Survival Evolded -The Forest Almayı düşündüğüm Green Hell var ama nasıl oyundur bilmiyorum.
  10. Astralbell02

Sizce hangisi daha iyi ?

Dostlar normalde böyle konu açmam fakat çok kararsız kaldım sizce hangi rengi daha iyi ? https://www.defacto.com.tr/regular-fit-suet-ceket-2085401
  11. Astralbell02

Defacto stokları ne zaman yeniliyor ?

Defacto'da istediğim bir ceket var ama istediğim bedenin stoğu yok, stoklar ne zaman yenilenir bilgisi olan var mı ?
  12. Astralbell02

sistem Fortnite'ta arada FPS düşüyor

Fortnite'ta uçaktan atlarken veya mouse çevirirken bazen FPS düşüşü droplar yiyorum. Özellikle uçaktan atlarken 1-2 saniyelik FPS düşüşü drop oluyor. Oyunu 2K Full ayarlarda oynuyorum, DLSS açık bir şekilde. 140-165 arası FPS alıyorum. Sebebi nedir?
  13. Astralbell02

monitörün içine su girdi

Bilgisayar pencereye yakın bir yerde ve genellikle pencere kenarına su koyarım. Pencereyi açarken bardak yere döküldü ağzına kadar doluydu klavye monitör hepsinin içine su girdi. Bilgisayar açık değildi şu an peçeteye kurulamaya çalışıyorum. Bozulmaması için ne yapmam gerekiyor ? Acil yardim...
  14. Astralbell02

Forza Horizon 4 Oyundan Atıyor

Forza horizon 4'e girdikten 15-20dk sonra oyundan atıyor, sebebi nedir ?
  15. Astralbell02

Laptop sıfırlama hakkında

Arkadaşlar bilgisayarımı bugün bir bilgisayarcıya satacağım. İçinde steam, Gmail hesaplarım açık ve birkaç oyun. Şimdi hesaplardan çıkıp oyunları silsem yeterli midir ? Formata gerek var mı?
  16. Astralbell02

laptopum ne kadar eder ?

arkadaşlar bilgisayarımı satacağım, 4000 TL teklif geldi sizce değer mi ? Bilgisayar modeli: Casper F650 GOLD Özellikleri: GT940MX İ5-8250U 8 GB RAM 1 TB HDD Bilgisayarın açma kısmındaki sağ menteşede ufak bir çatlak var bilgisayarın kronik problemi var. Sizce 4000 TL'ye değer mi direkt vereyim...
  17. Astralbell02

Sistem sürekli uygulama hatası veriyor

Sürekli böyle hatalar alıyorum. SFC /scannow olsun birkaç CMD komutuyla hatalı Windows dosyalarını onarsam da sürekli hata veriyor.
  18. Astralbell02

windows key önerisi

Bilgisayarı alalı 3-4 aydır sağ altta windows etkinleştir yazısıyla beraber kullanıyorum. Benim için problem değil normalde fakat hareketli arka planı yapmak için windows 10 pro key almayı düşünüyorum. Pek bir bilgim yok önerebileceğiniz site var mı ? Bu 10-20 TL'lik keyler ne kadar güvenilir ve...
  19. Astralbell02

MHRS Randevu Hakkında

Kemik yaşı, okb bozukluğu ve renk körü testi için hangi bölümden randevu almam lazım ?
  20. Astralbell02

Yardım Bu ölü piksel mi ?

O kadar küçük ki çekerken yarım saatimi aldı. Telefonda pek bir şey gözükmesede dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce sıkışmış piksel olabilir mi ? Bu 2. değişim ve cidden uğraşmaktan sıkıldım. Düzeltme gibi bir şansım var mı ?
Geri