Arama sonuçları: *

• Users: Bold Pilot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bold Pilot

Android Yurt dışı telefona ROM atılırsa IMEI gider mi ?

Selamlar, babam birkaç ay önce bir tanıdıktan telefon almıştı şimdi bana verdi. Sanırım kaçak, kutusunda Note 13 Pro yazıyordu hatta Redmi 12 çıktı, IMEI sorgulayınca da Microsoft Lumia 540 çıkıyor. Bunda MIUI ve Android 13 yüklü, ben Android 15 ve HyperOS'a yükseltmek istiyorum fakat...
  2. Bold Pilot

2000 Tl altı 600-650w Psu önerisi

Normalde Nzxt C750 alcaktım 1 günde 400 lira zam geldi. Ne önerebilirsiniz kaliteli bir şey ?
  3. Bold Pilot

34K hazır sistem önerisi

Merhaba, arkadaşım için sistem arıyoruz. Bütçe 34k. Ne önerirsiniz ? Nvidia olmalı.
  4. Bold Pilot

2000 TL ileriye dönük Psu önerisi

Merhaba, Kernel Power 41 (63) hatası aldıktan sonra sistemimi başka bir Psu ile test ettim ve sorunsuz çalışıyor. 2000 TL bütçem var. İleride 5000 veya 6000 serisi kartlarla kullanabilirim. Ne önerirsiniz ?
  5. Bold Pilot

Çözüldü✓ Oyunlarda restart atma veya kapanma

Merhaba, sistemim imzadadır, sadece HDD'yı kullanmıyorum uzun süredir takılı değil. Bilgisayarıma hiçbir korsan uygulama indirmem. Birkaç gündür çok uğraştığım bir sorun hakkında sizden yardım istiyorum. Sorunum şu: Bilgisayarımda her gün sorunsuz oyun oynarım. Bir kaç gün önce Battlefield 1...
  6. Bold Pilot

Fan çoklayıcı önerisi

Selamlar, 3 adet Corsair Argb fana sahibim. Bu fanların her birinden 2 adet kablo çıkıyor. Biri güç kablosu diğeri rgb'yi kontrol etmek için. Ben şimdilik Rgb'siz kullanıcam fakat anakartımda 1 adet kasa fanı girişi var. Bu üç fanı birleştirip oraya takmam lazım o yüzden fan çoklayıcıya...
  7. Bold Pilot

Yardım Fan kabloları nereye takılır ?

ANAKART: Asus B450M-K II (Argb girişi yok) Merhaba, yeni Corsair 3000D kasa aldım. 3 adet Argb fan ile geldi. Fanlar hariç tüm kabloları taktım. Kasanın fanlarının her birinden 2 kablo çıkıyor(yani toplam 6 kablomuz var). 3 kablo boşta kalıyor. Diğer 3'ünün üzerinde TO RGB yazıyor ve bu üçü tek...
  8. Bold Pilot

Yardım Corsair 3000D RGB fanları nasıl kontrol edilir?

Merhaba, indirimde 2000TL'ye bu kasayı aldım. 3 adet ARGB fan ile geliyor fakat benim anakartımda ARGB girişi yok. Bu fanları nasıl kontrol edeceğim? Şu an kullandığım gamebooster kasamın kontrolcüsü var o işe yarar mı ? Sonradan almamıştım kasa ile birlikte gelmişti kumandası da var. Anakart...
  9. Bold Pilot

Dying Light 2 FSR3 modu ghosting sorunu

Selamlar Dying Light 2'ye FSR3 modu kurdum fakat HUD'da felaket şekilde ghosting var bunun çözümü var mıdır ? Oyun orijinal steamden aldım. Ekran kartı- Rtx 3060
  10. Bold Pilot

Xbox'tan Skyrim satın alınınca mod kurulabilir mi?

Merhaba, Game Pass'ten Skyrim alınca mod kurulamıyor diye duymuştum. Fakat direkt Xbox uygulaması üzerinden satın alırsam mod kurabilir miyim? Fiyatı şu anda çok uygun çünkü. Not: PC için.
Geri