Arama sonuçları: *

• Users: melihchaos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. melihchaos

ekran kartımda bir sorun var mı ?

merhabalar bu problemi ilk defa yaşıyorum ve bu gün başladı sanırım kardeşim roblox mu ne oynarken hile kurmaya çalışmış script ve açmış bişe açılmayınca silmiş büyük ihtimal ondan dolayı düşünüyorum antivirüslerdede bir şey çıkmıyor valorant oynuyordum bu gün ortalama 600 500 fps alırken bi anda...
  2. melihchaos

Valorant 1000 Fpsden bi anda 30 40 civarına düşüp tekrar 1000 e çıkıyor

olay tamamen başlıkta belirttiğim gibi videosunu mediafire bağlantısına koydum https://www.mediafire.com/file/d2dgughn865fmiw/Valorant+2023.06.09+-+22.37.12.01.mp4/file
  3. melihchaos

Adresimde Fiber Gozukuyor Fakat Alamiyorum

Merhabalar direkt konuya geceyim adresimde fiber internet gozukuyor ama max 79 mbps alabiliyorum musteri hizmetlerini falan arasam fiber alt yapiyi duzeltme mi ne yapicaklar bilmiyorumda yardimci olurlar mi bu konuda ve santrale uzaklik 122 metre diyor eger 1000 mbps yapmak istersem kablo...
  4. melihchaos

Bilgisayar aldim fakat yukseltme yapmali miyim

Bilgisayarin ozellikleri fotoda sizce bi problem cikar mi birseyler alip uzerine koymali miyim yaninda bide 2 tb hddm var enkazdan kalma pcmden cikardim sapasaglam o yuzden 500 gb m2 sectim sizce nasil sistem
  5. melihchaos

Beyaz Numpadsiz Klavye Önerisi

Merhabalar butun sistemi beyaz dizmeyi dusunuyorum ve numpadsiz bi klavye almayi planliyorum beyaz olmasi onemli oyun icin aliyorum yardimci olabilecek var mı Rgb olursa iyi olur uygulamasindan ozel renk degisebilecegim sekilde
  6. melihchaos

Performans kralı oyuncu laptobu lazım

Merhabalar ben Malatya'da yaşıyordum geçen günlere kadar ev yıkılınca sistemimde evin altında gitti şimdi halam mısırdan laptop gönderecek istediğini seç dedi bana acilen yardımcı olabilir misiniz fiyat önemli değil fazla abartı fiyat olmasın yeter Max 30k falan olabilir acilen yardımınıza...
  7. melihchaos

Telefonum yeni ama Isınıyor Sarjı hızlı bitiyor

Merhabalar ben Aralık ayının 26 sında mi 12 t modeli telefon aldım ilk zamanlar iyi gidiyordu şarjı güzelce kullanıyordum ama güncelleme yaptıktan sonra galerime mesela bir fotoğraf indirdim diyelim 2 3 gün sonra düşüyor çok fazla ısınıyor 55 dereceleri falan gördüm gpuda sadece çok hızlı şarjı...
  8. melihchaos

bilgisayarım nerdeyse her oyunda donup crash veriyor

merhabalar bilgisayarımı yaz başı almıştım ve yaz sonuna doğru bu hatayı almaya başladım neyse diyip kaldırdım okul açıldığı için fakat sorunum hala devam ediyor bilgisayarı kuralı 2 hafta oldu 2 haftadır valorant ve lol harici bütün oyunlar donup ya oyundan atıyor ya crash veriyor yardımcı...
  9. melihchaos

Arkadaşım İçin 11000 TL Bütçeye Sistem

Merhabalar arkadaşım pc almak istiyor ve bana bu kasayı attı içime sinmedi ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz söyleyebileceğiniz bi hazır sistem var mı ? https://www.trendyol.com/izoly/demoly-i5-10400f-16gb-256gb-m-2-nvme-500gb-hdd-gtx1650-500w-argb-oyuncu-masaustu-bilgisayar-p-89229567
  10. melihchaos

18 k sistem ? iyi gibi

iyi gibi ne diyosunuz
  11. melihchaos

Çözüldü✓ 8999 TL'ye sistem!!!!

kaçırmamanızı öneririm arkadaşlar stok mevcut
  12. melihchaos

ryzen 5 4500 stok soğutucu var soğutucu öneriniz var mı

merhabalar elimde şu an ryzen 5 4500 işlemci ve rtx 2060 var asusun oc modeli soğutucu arıyorum
  13. melihchaos

bilgisayar takılma sorunu

merhabalar bilgisayarımı ben alalı 2 3 ay oldu sıfır gibi sadece mining yapıldı ama yoracak kadar fazla değil bilgisayarım bu son aylarda oyun çok oynayan biriyim valorant oynarken aniden oyun kalıyor fakat klavye mouse donup kalıyor o sırada bi tuşa basmışsam takılırken o tuşa basılı gibi...
Geri