Arama sonuçları: *

• Users: McCALL11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. McCALL11

TLauncher girerken crash sorunu.

[Launcher] Launching Minecraft... I'm hiding! [TLauncherManager] mods after C:\Users\Win10\AppData\Roaming\.minecraft\mods\colorfulhealthbar-0.0.4a.jar C:\Users\Win10\AppData\Roaming\.minecraft\mods\CustomSkinLoader_Forge-14.12.jar...
  2. McCALL11

Klonlama sonrası hata

Bugün gelen KIOXIA EXCERIA ssdmi bilgisayarıma taktım. Aomei üzerinden klonlama yaptırdım. Disk yönetiminde 99gb gözüküyordu ssd onu genişletme yaptırdım. Eski ssd mi çıkartıp bilgisayarımı başlattım fakat ekranıma mavi ekran verip otomatik onarım hatasını verdi ne yapmalıyım? Eski ssd ile giriş...
  3. McCALL11

2. El GTX 1650 alınır mı?

Arkadaşlar kendi ekran kartım olan RX 550'yi yarın satacağım. 2000Tl gibi bir bütçem var ve GTX 1650 baktım 2. el. 1800TL ye sarı siteden 2. el bir tane GTX 1650 buldum. Satıcı garantisinin olmadığını belirtmiş ve 4 ay süresince kullanılmış olduğunu yazmış. Elden alacağım alırsam sizce alınır mı?
  4. McCALL11

2024'de GTX 970 alınır mı?

Arkadaşlar selam şuan sistemimde bu parçalar bulunmaktadır; RX 550 4GB Apacer Panther 8gb 3200mhz Asus PRIME B450M-KII Ryzen 5 1600AF 500w PSU Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. GTX 970 in fiyatını uygun gördüm 2000tl bandında bulunabiliyor sanırsam 2. elde. Sizce alınır mı?
  5. McCALL11

8000-11000TL arası Apple 2.el telefon önerisi.

Arkadaşlar şuan kullanmakta olduğum telefona artık veda etmek istiyorum Lenovo K6 Note. Apple telefonlar hoşuma gidiyor açıkçası 2. elden temiz bir telefon alınır mı? Şuan 1-2 sene beni idare etmesi yeterli ailem ev yaptırdığı için aşırı fazla bir bütçe ayıramıyorum. 2. Elden şu telefonları...
  6. McCALL11

f/p m2 ssd önerisi 512gb

Selam arkadaşlar, şuan kullanmakta olduğum SSD sata ve 100gb olduğu için çok yetersiz kalıyor. Depolamamı arttırmak için ve bilgisayarın performansını artırmak için güzel bir SSD almak istiyorum. Alacağım SSD ye kopyalama yapacağım, malum masaüstümde en ufak bir şeyin değişmesi bile beni...
  7. McCALL11

3 gün pc açık kalsa bir şey olur mu?

Arkadaşlar memlekete gideceğim için evden 3 günlüğüne ayrılıyorum. Sürekli oynadığım bir oyun var robloxda. Roblox 3 gün boyunca açık kalsa bilgisayara ne sorun oluşturabilir fazla ısınır mı sorun yaratır mı?
  8. McCALL11

Sporcu hangi pirinci tüketmeli?

Arkadaşlar, vücudumun biraz düzelmesi ve yağ yakımım için beslenme düzenliyorum.Hangi pirinci seçmek daha mantıklı olur?
  9. McCALL11

Yağ yakımı için nasıl beslenmeliyim?

Arkadaşlar şuan 14 yaşındayım 1.85boyum var ve 85+ kilom var, kilo boy oranım pek abartı değil ama yağ oranım ciddi beni rahatsız ediyor. Bu yağ oranını düşürmek için nasıl bir beslenme izlemeliyim? Aktif olarak evde antrenman yapıyorum.
  10. McCALL11

Pc yi ne kadar kapalı tutmalıyım

Arkadaslar pc yi guncelledim içinde 1600af ve stok sogutucu var + olarak mx4 macun sürülü üstünde. 2gun boyunca hic kapatmadim baktigimda islemci 73 dereceye kadar cikmisti simdi kapattim sogumasi icin kac dakika tutman gerekiyor kasada sadece 1 adet egzoz fan var
  11. McCALL11

Pc kendini 2-3 kez yeniden başlatıyor.

Arkadaşlar yeni anakartımı montajladım. pc ilk başta bootmsg hatası vs. verdi onları hallettim. Kasa açılırken kendini 2-3 kez yeniden başlattı daha sonra normal şekilde açıldı bunun bir zararı varmıdır? nasıl çözülür
  12. McCALL11

Bios geliyor ama masaüstü yok

Arkadaslar yeni anakartimi montajladim. Kasayi aciyorum bios geliyor ama biostan ciktiktan sonra bir şey gelmiyor nedir bunun cozumu
  13. McCALL11

Macunu düzgün surebilmiş miyim?

Arkadaşlar ilk defa macun sürüyorum bu sekilde iyi midir?
  14. McCALL11

Eski anakartimdaki sata kablolarını kullanabilirmiyim

Arkadaslar eski anakartim gigabyte 970a modeli anakartti. Bugun gidip asus b450m-kii anakartini aldim sata ssd ve sata hdd kullandigim icin 2tane sata kablosu lazim. Aldigim anakarttan 1 tane geldi eski analarttakini kullansam sorun cikarmi yoksa calisir mi?
  15. McCALL11

B450M e kablo yetmezliği olur mu?

arkadaşlar yeni bir anakart alacağım ama aklıma şu soru takıldı. Ben şuan Nagasın N500(SY-650) Model psu su bulunmakta. ASUS Prime B450M-KII modelini alıcam herhangi bir pin girişinde eksiklik yaşarmıyım yoksa bütün psularda aynı şekilde pin girişi mi bulunuyor?
  16. McCALL11

2. El b450 mi yoksa Sıfır b450 mi?

Arkadaşlar şuan 2. elden baktığım zaman 1 tane 1 sene garantisi olan kullanılmış asus prime b450m-kii 1700tl Ama Sıfır b450m lere baktığım zaman 2 2-5 arası geziyor hangisini almalıyım? Sıfır almam gerekiyorsa hangi model en iyisidir?
  17. McCALL11

One Piece GEAR5 hakkında düşünceleriniz.

Yarın GEAR 5 İnterneti sallayacak gibi gözüküyor siz ne düşünüyorsunuz GEAR 5 hakkında?
  18. McCALL11

sıfır b450 diyor doğrumu?

arkadaşlar anakart yükseltimi yapıcam komple am3+ ve ddr3 den am4 ddr4 e geçeceğim. Letgodan 2. el ilanlara bakıyordum adam ekran kartının yanında hediye olarak geldi diyor Asus Prime B450M-KII anakartı. Yüklediği fotoğraflarda ürün sıfır gibi gözüküyor. Adam kullanmadım ve garanti belgesi...
  19. McCALL11

kingston fury beast 8gb ram alınır mı?

Hocam ince hesapta 650 den 550 ye düşmüş ddr3 anakarttan ddr4 yenilemesi yapacağım 1x8 olacak şimdilik alınır mı? https://www.incehesap.com/kingston-fury-beast-kf432c16bb-8-8gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-50452/
  20. McCALL11

Çözüldü✓ Cooler Master HTK-002 nasıl

Hocam ryzen 5 1600af alacağım termal macunum olmadığı için ucuza iyi bir markanın macununu almak istedim cooler master da soğutma konusunda bence gayet iyi iş yapıyor. Sipariş verdim iyi mi? yapmışım kötümü yapmışım? Oynayacağım oyunlar LoL Valo CSGO gibi oyunlar ne kadar yük biner bilmiyorum.
Geri