Arama sonuçları: *

• Users: Enisu0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Enisu0

Gtx 1060 hâla alınır mı?

Modeli 2KFA 1060 6 GB modeli sizce en fazla kaç lira verilir?
  2. Enisu0

1600 liraya Ps Vita aldım sizce mantıklı mıdır?

Ürünü 1600 liraya 4 oyun,çanta ve konsol şeklinde aldım sizce mantıklı bir hareket mi? Ürünü satarken kaça satabilirim? Bu arada konsollara hakkında aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz az çok konsoldan anlayan biriyim.
  3. Enisu0

Saç kremi ve wax’ın ne gibi farkları var?

Açıkçası ikisinden birini almam istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Wax sanırım genellikle şekil vermek için kullanılıyor,krem ise daha çok sanırım saç bakımı için ama benim istediğim wax kadar iyi bir tutucu olmasına gerek yok,benim isteğim sadece duştan çıktıktan sonra acil bir...
  4. Enisu0

Vucüdumda ki yağlardan nasıl kurtulabilirim?

Boyum 1.84 kilom 70-75 arası en son ölçüldüğümde 70 idi fazla değişeceğini sanmam,aslına o kadar fazla kilom yok ama vücudumda yağ oranı biraz fazla,şu anlık spor salonuna gidemem okul açılınca gitmeyi düşünüyorum.Sizce günlük kaç gr yağ almalıyım? Yağ oranı düşük yiyecekler önerirseniz...
  5. Enisu0

Sohbet edelim dostlar

Öncelikle herkese merhabalar,nasılsınız iyi misiniz? Biraz konuşmaya ihtiyacım var gibi.Yeşil forumdan geliyorum bu kadar iki yüzlü kullanıcısı olan bir forum yok,sorsan hepsi çok iyi insan ama bir kişi derdini anlatınca yaptıkları tek şey dalga geçip,gülmek.Moderatörler zaten eleştiri katiyen...
Geri