Arama sonuçları: *

1. CrawL Ottoman

İntikam nasıl alırım?

Bizim 4 yıllık arkadaş grubumuz vardı orada en fazla ağır basan şu anda sinirimden kendimi yediğim nefret ettiğim çocuktu diğer kimseyle sorun yaşamıyorken bununla sürekli sürtüşüyorduk illaki bir şey oluyor kavga ediyorduk diğerleri ise sürekli bölünüyordu çünkü ondan sonra benim sözüm geçerdi...
  2. CrawL Ottoman

Mortal Kombat 1 için Gamepad önerisi

Bütçem yok ama 1.2k aşmayacak şekilde olması lazım xbox kolu almak istiyorum normalde fakat biraz pahalı ve okadar vermek istemiyorum daha iyisi yada kaliteli olup ucuz olan gamepad varsa önerin f310 gibi olanları önermeyin çok çirkin gözüküyor modern bir şey istiyorum.
  3. CrawL Ottoman

1440P Monitör önerisi

RTX 3080 çalıştıracağım Bütçe 6K geçmesin son bütçem çok sıkıştım eğer bu bütçeye bulamazsam 1080p oynamak zorunda kalıcağım.
  4. CrawL Ottoman

R5 5600 için kaliteli soğutucu önerisi

bana her şekilden güzel soğutucu önerin sıvı soğutucu olabilir kule tipi soğutucu olabilir ama kaliteli güzel soğutsun 1.5k falan bütçe var RTX 3080 var çok büyük geliyor kasa için oyüzden sıvı soğutucu için küçük önerin yada farklı versiyon
  5. CrawL Ottoman

RTX 3080 R5 5600 sistemi için 750W PSU tavsiye edermisiniz?

RTX 3080 aldım bütçe 1.900 TL https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-gold-np-c750m-eu-750-w-fiyati,1370219058.html bunu almayı düşünüyorum ama şuan kullandığım eski ekran kartımı satıp 2.900 TL alıp bütçeyi 4.900 TL çıkardıktan sonra...
  6. CrawL Ottoman

PC 2x8gb ram var 2x16gb ram ekleyip 48gb ram yapmayı düşünüyorum yapmalımıyım?

PC 2x8gb ram var 2x16gb ram ekleyip 48gb ram yapmayı düşünüyorum yapmalımıyım? zararı olurmu? gskill ripjaws 3200mhz şuanlık 2x8gb var üstüne 2x16gb eklemeyi düşünüyorum izlediğim videolarda daha az perfonmans veriyordu.
Geri