Arama sonuçları: *

• Users: Pkeremre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pkeremre

Çözüldü✓ 90 bin tl peşin fiyata 6 taksit alınır mı ?

https://ty.gl/6c409e1c0 Taksitli almam lazım cs2 oynuyorum sadece bu kasa alınır mı sizce ?
  2. Pkeremre

Laptop önerisi fps oyunlar için cs2

İyi akşamlar normalde masaüstü sistem kullanıyorum ancak şuan askerim kasa getirmem sıkıntı laptop alacağım laptoptan anlamıyorum monitörüm 400 hz sadece cs oynuyorum yaklaşık cs de 400 fps ortalama alabileceğim laptop öneriniz var mı ( en az peşin fiyata 3 taksit lazım ) bütçe f/p olsun...
  3. Pkeremre

Bu sistem nasıl önerilerinizi bekliyorum

Şöyle bir hazır sistem var ufak tefek değişiklik yaptım çok anlamam toplamaktan monitör benq 400 hz sadece cs oynuyorum ekle çıkar değiştir dediğiniz şeyler varsa yardımınızı beklerin
  4. Pkeremre

Cs2 için hazır sistem tavsiyesi

Sadece cs2 oynuyorum benq 400hz monitör alacağım. En az cs de 400 fps alacağım ortalama 500 600 fps alabileceğim sistem önerisi istiyorum 7800x3d ile 5070 mantıklı olur mu? Başka tavsiyelerde de alabilirim fiyat çok sınırı yok f/p olarak hangisi mantıklıysa o olur bir de tek tek parça da...
  5. Pkeremre

Cs2 faceit takım arıyorum

Faceit giriyorum Türklerle oynamak istiyorum düzenli bi takım olursa daha iyi olur nerden bulabilirim bi uygulama falan var mı ?
  6. Pkeremre

Ekran çok geç geliyor

Yanlışlıkla boşa ayarlarını sıfırladım çok geç açılmaya başladı ne yapmam lazım yardım
  7. Pkeremre

20.000 - 25.000 ₺ ye tavsiye PC

İkinci el alacağım çok bir bilgim yok hangi parçalara yöneleceğim tek tek toplamam toplanmış 2. El alırım nasıl bir sistem bakayım
  8. Pkeremre

Teklif geldi sizce nasıl satmalımıyım ?

ANAKART : ASUS B 450M DRAGON EKRAN KARTI : ASUS AMD RADEON RX6650 XT RAM : 16GB SSD : 500GB İŞLEMCİ : RYZEN 5 5600 KASA : Gameline Grand premium 7x argb fan Monitör xg259qns 380hz 0.3ms Süperlight v1 mouse Monitör kolu Bunlara 32.000 satayım mı ?
  9. Pkeremre

Çözüldü✓ Bilgisayarımı satsam ne kadar eder tahmini ?

Güncel kullandığım cihaz yükseltmeyi planlıyorum satmak için aciliyetim yok biraz tok satıcı fiyatı istiyorum ANAKART : ASUS B 450M DRAGON EKRAN KARTI : ASUS AMD RADEON RX6650 XT RAM : 16GB SSD : 500GB İŞLEMCİ : RYZEN 5 5600 KASA : Gameline Grand premium 7x argb fan (bunu 1 2 ay önce sıfır...
  10. Pkeremre

Yardım Benq monitör alacağım 2 saat içinde acil yardım

Xl2540 ve xl2546 modellerini buldum ikinci el 2540 olan garantili ama DYAC yokmuş bu modellerde DyAc çok önemli mi kullanan varsa yardımcı olabilirmi önemli bir özellikse diğerine yöneleceğim
  11. Pkeremre

BENQ ZOWİE XL2411K hala alınır mı ?

https://ty.gl/eamepohtxme6v Cs oyuncusuyum hala bu fiyata bu monitör alınır mı yoksa başka mönitörlere mi yönleneyim kullanan biri varsa çok iyi olur tek odağım cs birazda valo başka oyun oynamıyorum
  12. Pkeremre

ASUS VG259QM 280hz 24.5” kaça satabilirim ?

Merhabalar monitörümü satmak istiyorum ederi nedir 2 3 adet ölü pikseli var malum sitelerde satmayı düşünüyorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg259qm-24-5-1ms-full-hd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,703771910.html Monitör bu
  13. Pkeremre

Yardım Monitörümün ekranı kesiliyor yardım lazım

Arkadaşlar yeni monitör aldım Asus vg259qm 280hz monitörde şöyle bir sorun var prize takınca sadece siyah ekran yanıyor normalde açılırken Asus yazısı geliyor ekrana monitörü sağa sola çevirince veya biraz gerdirince ekran bazen gelebiliyor geldi mi genelde ekran gitmiyor ama ekranı sağa sola...
  14. Pkeremre

VG249QM1A Almayı düşünüyorum

https://www.gaming.gen.tr/urun/203461/asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-inc-270hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce Bunu almayı düşünüyorum iyzico ile 7300 e geliyor Cs valo oynuyorum başka önereceğiniz monitör var mı veya bu monitör f/p si için yorumlarınızı bekliyorum
  15. Pkeremre

Çözüldü✓ İyzico ve Parolapara ile monitör alacağım tavsiye lazım

Merhabalar cs ve valo oynuyorum önceliğim Hz yüksek olması şuanda itopya gaminggentr den alabiliyorum güzel bir indirime girmiş yüksek Hz monitör önerisi alabilirim 7-8 bin civarı olabilir
  16. Pkeremre

Amazon indirim kodu bilen ?

Amazon indirim kodu bilen var mı 1000 tl ye mousepad alacağım da
  17. Pkeremre

Yardım Kulaklık ve klavye önerisi

Arkadaşlar bütçem 4000 4500 arası cs2 oyuncusuyum onun için ürün satın alacağım daha önce tecrübe etmediğim için buraya danışmak istedim Klavye olarak mad60 veya mad68 almayı düşünüyorum manyetik klavye daha önce kullanmadım tavsiye eder misiniz bilmediğim bir sorun ile karşılaşır mıyım...
  18. Pkeremre

Mousepad ve skatez önerisi

iyi akşamlar herkese logitech g pro x süperlight kullanıyorum bu mouseye uygun skatez ve mousepad önerisi alacaktım speed kullanıyorum ona uygun olursa sevinirim ( internette cam skatez falan satılıyormuş onlardan mı alsam bana daha uygun mu olur ) mousepad de çok aşırı uçuk olmazsa sevinirim...
  19. Pkeremre

Bütçeme göre 2. El bilgisayar önerisi

24.000 tl ye önerebileceğiniz 2. El sistem var mı ? Örnek de yazabilirsiniz 5600 lü 3060 lı sistem al gibisinden ( sadece kasa 24k değil toplam bütçe monitör ekipman vs. Dahil )
  20. Pkeremre

Bu pc bu fiyata alınır mı ?

4060ti gigabyte 3 fanlı İ7 13700f 2tb ssd 32gb 3200ram B660m e Xigmatek 240 sıvı soğutma Xigmatek lamiya 750w kasa+psu 200hz excalibur 23.8 Arkadaşım kendisi topladı tek tek ürünlerin faturası falanda var galiba yurtdışına gideceği için bu fiyatı verdi ekran + kasa 40.000 Ekstradan +...
Geri