Arama sonuçları: *

• Users: Splixson
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Splixson

Türknet günlerdir süren internet kesintisi ve ilgisizlik

Pazartesi günü internetim bir anda kesildi ve şu an hala yok. Destek talebi oluşturuyoruz alt yapı arızası var denip konuyu kapatıyorlar, ne zaman internete erişim sağlayabiliriz diye soruyoruz bilmiyoruz deyip oyalıyorlar. 10 kasımdan beri internetime erişim sağlayamıyorum.
  2. Splixson

Deneme için isim önerisi

yks için demeye kayıt olacağım. yapan yer resmen tarikat (instagram postlarını görseniz aşrı gülersiniz) ismimi soyismimi vermek istemiyorum o yüzden Böyle mükemmel bir yer için(!) Güzel bir isim arıyorum.
  3. Splixson

Okulda nöbetçilik zorunlu mu ve yapmama sonucu nedir

12. Sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim. Yarın nöbetçi olmam gerekiyor ben yapmıyom dersem ne yapabilirler yapmak zorunda mıyım Nöbetçilikte bildiğiniz çaycılık
  4. Splixson

İŞTE YILLARDIR ARADIĞIM TATLAR

YILLARDIR ARADAĞIM TATLAR
  5. Splixson

KONUŞMA SINAVI İÇİN MÜKEMMEL TAKTİK LAZIM

konuşma sınavında blockchain ve merkeziyetsiz finans hakkında konuşucam beni +9999999 aura yapacak tdk sınırlanırı zorlayacak kelimeler arıyorum yardım edin hocam
  6. Splixson

Ekonometri bölümü hakkında yardım

Normalde iktisat istiyordum fakat 2024 sıralamalarının yanında 2025 sıralamalarını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bende ekonometri bölümünü düşünmeye karar verdim. Aramızda bu bölümü okuyan abilerim varsa bilgi verirlerse çok sevinirim. Bölümün zorluğu vs. önemli değil, girdikten...
  7. Splixson

AMD r5 5600 işlemci b450mk2 anakart için kule veya sıvı soğutma önerisi

5600 için bir soğutucu + termal macun aryorum bütçe 2-3k arasında sıvı veya kule tipi sizce hangisini almalıyım ekstra olarak hangi termal macunu önerirsiniz. Aklımda phantom spirit almak var
  8. Splixson

10000-15000TL telefon önerisi

2.el olur 0 olur farketmez güzel bir telefon arıyorum gündelik kullanıma uygun
  9. Splixson

Klasik giyime giriş ve maliyetleri hakkında bilgi

Merhabalar, klasik giyime başlamak istiyorum. https://www.instagram.com/umutkaya.sartorial/ bu arkadaşın giyim tarzı aşırı hoşuma gidiyor fakat özel dikim kıyafetler giyiyor bende böyle özel dikim takım vs. diktirmek istiyorum aramızda böyle özel dikim kıyafet diktiren arkadaşlar varsa maliyeti...
  10. Splixson

5000-6000tl arası saat önerisi

yeşil renkli metal kordonlu kaliteli giriş seviyesi bir saat arıyorum bütçem 5000-6000 arası kullanan arkadaşlar varsa önerileri bekliyorum
  11. Splixson

Üniversitede Türkçe bölümden İngilizce bölüme geçiş yapma

diyelim iü türkçe iktisat kazandım bu bölümden iü ingilizce iktisada geçiş yapabilir miyim?
  12. Splixson

Sebile mangolu fusetea koymak

Bu projeyi yapmayı planlıyorum bilgisayarın yanına koyucam sizce nasıl olur?
  13. Splixson

Ryzen 3 1200+GTX 1050 Ti mı i3-9100F+RX 560 mı?

Sadece CS gibi oyunlar oynanacak o kadar sizce hangi sistemi almalıyım
  14. Splixson

Sınıf değiştirme 12. Sınıf

Sınıftaki 2 tane elamanla sorun yaşadık. (%100 haklıyım) sorunlar şöyle. 1.Çocuk sıramın yanından geçerken kalemimi defterimi kitabımı vs alıyor ve rastgele başka birine veriyor ve beni sürekli bu duruma sokuyor. dün okul bahçesinde çocuğu ittirdim kaktırdım bugün herhangi bir şey yapmadı. 2...
  15. Splixson

Max. 5000TL bütçe 2.el kasa önerisi

sadece cs oynanacakmış o kadar. İstanbul içinde yaşıyoruz satan veya tam bizlik bir ilan bulan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
  16. Splixson

YKS 26 için kaynak önerileri

özellikle tyt-ayt matematik yayını arıyorum 345 iyi midir
  17. Splixson

Dil geliştirmek için bilgisayarda Amerikan mı yoksa Uluslararası İngilizce mi?

w11 iso dosyası indirirken 2 farklı ingilizce seçeneği ile karşılaştım günlük konuşmalarda ve iş dünyasında konuşulan ingilizcemi geliştirmek için sizce hangisini tercih etmeliyim aralarında pek bir fark var mı?
  18. Splixson

Stockbrokerler hala var mı?

Kısaca hisse senedi pazarlayan iş sektörü. Telefonla rastgele insanları arayıp sattığı miktar üzerinden komisyon alma üzerine dayalı olan iş modeli. Halk arasında borsa simsarı. Böyle iş kolları hala mevcut mu veya aramızda çalışan var mı?
  19. Splixson

İşletme mi? İktisat mı?

İki bölüm arasında kararsızım gelecekte kendi işim olacak şekilde finans ve sermaye odaklı bir iş yapmayı planlıyorum. Sizce hangi bölümü İngilizce mi yoksa Türkçe olarak mı okumalıyım?
  20. Splixson

Okulun taşınması ve değişmesi durumu

şuanda okuduğum lise başka bir yere taşınacak ve ismi değişecekmiş fakat okulların açılmasına 2 hafta kala olsa bile okul idaresinden bir haber yok. Süreç nasıl işliyor sınıflar, öğretmenler ders saatleri vs. değişiyor mu? aynı durumu yaşamış olan varsa yardım edebilir mi
Geri