Arama sonuçları: *

• Users: Sagkolik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

JBL Live Pro 2 Alınır Mı?

Bu model sizce alınmaya değer mi? Başka önerilere de açığım. Telefonum redmi Note 10s. Önceliklerim: ANC, Mikrofon Performansı, Telefonla Uyumluluk, Son Ses Seviyesi, Mikrofon Uzantılı tasarım.
  2. S

Öneri 1500-1700 TL Bluetooth silikonlu kulakiçi kulaklık önerisi

Apple Airpods Pro Tarzında çubuğu olan tasarım yani istiyorum. Ancsinde transparan dışa dönük gibi isimlendirmelerle olan kulaklık takılıyken yanımdaki kişiyle sohbet etmemi sağlayan modun olması ve mikrofonun iyi olması tercihimdir. Şimdiden herkese teşekkürler ve iyi forumlar.
  3. S

Aselsan meslek lisesi üniversite avantajı var mı?

Arkadaşlar şu an da farklı bir lisedeyim ancak. Aselsana puanım yetiyor makine tasarımda. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Ve meslek liselerinde gittiğin alandan seçince artı puan gibi avantajları oluyor. Ve ASELSAN'da da bu konuda dersler var diye duydum. Şimdi ben aselsana nakil aldırdım...
  4. S

Aorus Elite 3060 Ti ile R7 3800X sistem uyumlu mu?

Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi Gigabyte RTX3060 Ti Aorus 8 GB 256 bit GV-N306TAORuse-8gd modelini Hepsiburada üzerinden aldım. Sistem: İşlemci: R7 3800X Anakart: TUF B450 anakart. Sıvı soğutucu: Cooler Master 240mm sıvı soğutucu modeli unuttum. Kasa: ASUS TUF GT 301 SSD: 500 GB Adata...
  5. S

N11 İkinci El Ekran Kartı Alınır mı?

N11 de bulduğum bu ilan sizce alınır mı? https://www.n11.com/urun/asus-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-tuf-gaming-oc-tuf-rtx3060ti-o8g-gaming-8-gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-1658001?magaza=akteknet 11k bütçem var soğutması iyi olan 0 veya ikinci el 3060 ti model önerilerinizi bekliyorum. İkinci elde...
Geri