Arama sonuçları: *

1. Nocturne1996

Outrıders standart sürüm almak mantıklı mı ?

Outrıders standart sürüm almak mantıklı mı yoksa outrıders complete edition olmadan oynanmaz mı ?
  2. Nocturne1996

AntiX linux'a Sis Mirage 3 ekran kartı nasıl kurulur ?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, yeni linux kullanıcısıyım başlıkta da anlaşılacağı üzere elimde eski bir laptop var ve değerlendirmek istiyorum bu laptopun özellikleri sırasıyla şu şekilde ; İntel Core 2 duo T7500 4 GB ram ddr2 120 gb SSD SİS çipseti ve Sis mirage 3 ekran kartı Her şey tamam...
  3. Nocturne1996

Spacebourne 1 Alınmalı mı ?

Merhaba arkadaşlar Spacebourne 2 ye sahibim fakat birinci oyunuda almam gerekir mi yoksa ikinci oyun birinci oyunun daha mı yenilenmiş hali ?
  4. Nocturne1996

R5 5600X vs R7 5700X

Merhaba arkadaşlar RX 6700 XT ekran kartına sahibim kartın encoder performansı hayal kırıklığı seviyesinde işlemciden yayın yapmak istiyorum ve oynadığım oyunlar genellikle hem grafik hem de işlemci ağırlıklı oluyor kullandığım monitör 1080p şuan ki işlemcim R5 2600 ve yayını işlemciden verince...
  5. Nocturne1996

RX 6700 XT ile yayın nasıl açılır ?

Merhaba arkadaşlar R5 2600 işlemcim var nimo TV de yayın açmak istiyorum 7.50 uploada sahibim sabahtan beri uğraşıyorum yayında bulanık çamur gibi görüntü alıyorum 1080 p 720 p fark etmiyor amd ekran kartlarıyla yayın açan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi ?
Geri