Arama sonuçları: *

• Users: ORNN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ORNN

Ekran kartı düşük fps

Rx 6500 XT 8 gb ekran kartım var steam üzerinden oyunların minimum gereksinimlerine bakıyorum üstünü karşılıyorum ama oyun 20 fps nedeni ne olabilir yardım bilen varmıdır
  2. ORNN

Pc oyun açarken siyah ekranda takılı kalıyor

başlıkta görüldüğü gibi lol harici diğer bütün oyunlarda yükleme ekranı siyah ekranda kalıyor oyunların arka plan sesleri geliyor fakat görüntü yok ekran kartı sürücülerini ve işlemcinin sürücülerini güncelledim sıkıntı ne olabilir bu güne akdar böyle bir şey yapmadı
  3. ORNN

Hunt: Showdown 1896 oyunu açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor

başlıkta da göründüğü gibi oyun açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor oyunun müziği ve ekranda olan seçeneklere tıklama sesleri geliyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmıdır
  4. ORNN

Kulaklığın sesini arttırabilirmiyim

kulaklığım 3.5 mm jak girişli usb girişli kulaklıklardan daha az sesi çıkıyor kulaklığımın sesini nasıl arttırabilirim
  5. ORNN

Anakartların hangisi daha iyi nasıl anlarım

kullandığım pc de asus prime H610M-R D4 bulunuyor ben bu anakartı bir gün değiştirmek istesem hangi ekran kartının daha iyi olduğunu nasıl anlarım z serisi b serisi anlatabilecek var mı
  6. ORNN

Anakartım sizce yetersiz mi

i5 13400f işlemci 4060ti 8 gb ekran kartı 16x2 32gb ram dizili bir pc satın adlım 2. el garantileri duruyor anakart olarak asus prime H610M-R D4 3200Mhz anakartı mevcut bu anakart yeterince iyi midir? yoksa yükseltmem gerekir mi
  7. ORNN

I3 13. nesil işlemci için hava soğutma önerisi

i5 13400f işlemci için https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-h412r-92mm-kule-tipi-islemci-sogutucu_u27301 bu soğutucu iş görür mü işlemci üzerinde şuan stok fanı bulunuyor
  8. ORNN

bilgisayarımı satıyorum ne kadar eder

acil nakit ihtiyacımdan dolayı pc mi satıyorum tahmini ne kadar eder Ryzen 5 5500 Gainward 1660 süper Asus B450M dragon anakart 2X8 3200 Mhz ram 500GB M2 ssd 600W 80plus bronz cool master psu Game master mash kasa
  9. ORNN

steam hesabımdan ea hesabı

ea hesabım ben askerdeyken çalındı ve banlandı şu anda steam hesabımda bulunan bütün ea oyunlarının online modunu oynayamıyorum bunun için ea destek hesabına yazdım mail attım ama hiç birşekilde fayda olmadı steam hesabımdan ea hesabımı kaldırmak istiyorum mümkünmüdür bilgisi olan paylaşabilirmi
  10. ORNN

EA hesabım ben askerdeyken ban yedi

EA hesabım çalındı ve süresiz ban yedim ne kadar uğraşırsam uğraşayım düzeltmek için bir şey yapamadım mail atamıyorum canlı destek hattı varmı onu bile bilmiyorum bu durumu yaşayan varmı bilgisi olan
  11. ORNN

American megatrends hatası

Pc anakartında USB 3.0 başladıktan sonra pc american megatrends ekranında kalıyor ve klavye tuşlarından hangisine basarsam basayım bir şey değişmiyor
  12. ORNN

klavyenin RGB ışıkları yanmıyor neden olabilir

Logitech G203 model klavyem var fakat RGB ışıklarını uygulama üzerinden dahil hiç bir şekilde açamıyorum ne yapmalıyım
  13. ORNN

Asus monitör ekranda renk bozulması neden olur?

monitörü sıfır aldım asus marka kavisli ekran ekran kartım intel arc a750 monitörüm neden böyle yapıyor olabilir
  14. ORNN

hangi işlemci daha iyi performans verir

Oyun olarak daha çok hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum rdr, gow vs gibi, 4060 8GB ekran kartım var yanına 13 12100f mi R5 5500 mü kullansan diye düşünüyorum hangisi daha sağlıklı olur.
  15. ORNN

BU FİYATA ALINIR MI

https://www.itopya.com/oguzhan-ugur-babalaintel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4480gb-_h24887 Şu dönemde fiyatı gayet uygun duruyor lakin donanın birbirine darboğaz yapar mı alınabilir bir sistemmidir sizce
  16. ORNN

gainward ekran kartı

selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar gainward 1660 süper ekran kartı almayı düşünüyorum ama marka hakkında fazla bilgim yok bir sıkıntı olur mu bilgisi olan varmıdır yazabilirmi acaba
  17. ORNN

yurt dışı kargosu fiyatı

yurt dışı garantili ekran kartımın çipi arızalandı ve şu anda ne yazık ki ara sıra reset atıp oyun tadımı kaçırıyor türkiyedeki msı servisleri ücretli de olsa bir şey yapamayız diyor ekran kartımı garantiye yurt dışına göndersem bana ne kadara patlar acaba bilgisi olan var mı yardımcı olursa çok...
  18. ORNN

Satılık rx6500xt acil nakit ihtiyacım vardır

Acil nakit ihtiyacımdan dolayı satılıktır alan kişi test edip alabilir Rx6500xt 4GB 64bit versiyonudur mart 2022 tarihinde alındı fakat garantisi yurt dışıdır 2500₺ fiyatı vardır
  19. ORNN

Bu kasayı satsan ne kadar eder

Selamlar arkadaşlar hayırlı akşamlar Amd Ryzen 5 5500 işlemci Amd Radeon RX6500XT ekran kartı Msı b450m dragon anakart GSKILL 16GB(2X8) 3200Mhz ram Rampage'in 600W pcu Sadece ekran kartı 2. El ama garantisi hala devam ediyor satıp intel sisteme geçmeyi düşünüyorum tahmini ne kadar eder bilgim yok
  20. ORNN

hata kodu error code 0x0000007E

arkadaşlar hayırlı geceler bilgisaayrım 2 kere üst üste error code 0x0000007E hatası veriyor ne anlama geldiğini bilmiyorum daha öncesinde yeşil ekran verip kendine reset attı ekran kartı sürücülerini güncelledim bütün parçalarını söküp tekrar taktım nedne böyle yapıyor olabilir daha öcesinde de...
Geri