Arama sonuçları: *

• Users: Codtextt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Codtextt

Uygulama , website yapıyorum Nasıl müşteri toplayabilirim

PHP Web site Mobil uygulama Wordpress işleri yapıyorum nasi musteri toplayabilirim
  2. Codtextt

Yardım UYGUN FİYATA ÖZEL WEB SİTE VE UYGULAMA YAPİYORUM

Merhaba, Cod Text olarak PHP tabanlı web yazılım hizmeti veriyorum. Kurumsal ve bireysel projeler için hızlı, güvenli ve profesyonel web siteleri geliştiriyorum,uygun fiyata önce sitenizi teslim ediyoruz. Detaylı bilgi için iletişim kurabilirsiniz
  3. Codtextt

PHP VE WORDPRESS SİTE YAPABİLİYORUM MÜŞTERİ NASİL BULACAĞIM

Merhaba wordpress ve PHP site (e ticaret,blog sitesi,butik sitesi gibi gibi ) yapabiliyorum sizce müşterileri nerden bulabilirim uygun fiyata yapacağım öyle çok yüksek fiyat değil piyasanın yarısına falan yapmayı düşünüyorum .
  4. Codtextt

İ5 3550 ANAKART ONERİSİ

Selamün aleyküm PSU aldım yanlış kablo bagladigim için anakartim zarar gördü bilgisayarci öyle dedi Bu sisteme uyacak ucuz anakart arıyorum; İ5 3550 4cekirdek işlemci Biostar Rx560 4 GB ekran kartı Şuan dual Chanel 2 tane 2 GB ram var ileride 2x8 yapacağım bütçem fazla yok 1,500 TL civarı...
  5. Codtextt

Ekran gelmiyor lütfen yardım

Yeni PSU aldım 400 watt ekran kartı için Psuyu taktım çalıştırdım (iki üç kablo fazla kaldı) ekran gelmiyor ekran kartını takinca bilgisayar çalışmıyor tam çıkmazlara girdim yardım edebilecek var mı yoksa yarın bilgisayarciya gidecegim
  6. Codtextt

230 watt PSU Biostar RX 560 ekran kartinin gerekli güç kaynağını sağlar mı ?

Dun yeni bı ekran kartı aldım biostar RX 560 bu kart güç kaynağından kablo almıyor direkt disk gibi takıyorsun ana karta ancak psum güçsüz takarsam sorun olur mu
  7. Codtextt

PC toplarken ne yapmalıyım

merhaba valorant gta 5 tarzı ortalama seviye oyunları acacak bileşenlere ihtiyacım var anakart: gıgabyte H61M S2PV ram:4 gb ddr3 ekran kartı yok işlemci o görevi görüyor i5-3550 işlemci yeterli diye diye düşünüyorum işlemci ve ana karta uyacak ekran kartı öneriniz nedir ?
  8. Codtextt

6000 tl butceyle toplanabılecek Donanımlar ?

Merhaba 6000 tl fıyat bandında valorant gıbı oyunlar oynayabılecegım 2. el sıstem arıyorum yardımcı olabılır mısınız? monitör dahil degil yardımınız için şimdiden teşekkürler
Geri