Arama sonuçları: *

1. K

Yeni satın aldığım PC sürekli donuyor

Merhaba, iyi günler. İncehesap üzerinden şu sistemi satın aldım: Crimson Infinity Tavsiye Sistem Ekran kartını taktım, gerekli güncellemeleri (Windows + sürücüler) yaptım. Fakat bilgisayarımda şöyle bir sorun var: 5–10 saniye boyunca tamamen donuyor, hiçbir şey yapamıyorum. Ardından 20...
  2. K

Max 40k ya monitör dahil hazır sistem önerisi

Bütçem 40 bin lira monitör dahil ekran kartını nvidia tercih ediyorum . Yardım eden herkese teşekkürler
  3. K

intel hd graphics 5500 driverı nasıl indirilir ve

Ne kadar uğraşsamda driverı bulamadım ve windows otomatik olarak eski driver yüklüyor ne yapmalıyım
  4. K

20 k bütçeye her şey dahil bilgisayar onerisi

Bilgisayar hazır sistem olursa sevinirim Öneriler için teşekkurler
  5. K

10k ya 2. el sistem önerisi

parça adıy azabilirsiniz sadece
  6. K

1080p oyun videosu çekmek, Twitch yayın yapmak için, minimum PC özellikleri.

1080p oyun videosu çekmek, YouTube ve Twitch yayın yapmak için, minimum PC özellikleri.
  7. K

R3 1200 rx 470 e darbogaz yapar mı

Cevap verenlere teşekürler
  8. K

2. El işlemci tavsiyesi

Şu video gibi intel amd en dibi hangileri önerir misiniz?
  9. K

Sistemimi nasıl geliştirebilirim

Sistam özellikleri İslemci ryzen 3 1200 af Anakart gigabyte b450m s2h Ram xpg 8gb gammix d30 kırmızı 3000mhz cl16 ddr4 Ekran kartı rx 550 Psu sharkoon shp650 v2 Bütçe 10k 2. El parçalar olur Şımdiden teşekkurler
  10. K

steam yaz indirmlerinde 200 tl ye alınabilcek oyunlar

birçok oyun olsa daha iyi olur teşşekürler
  11. K

Hikayeli oyunlara başlamak için oyun önerisi

Bem hep cs valorant minecraft gibi oyunlar onamışdım ama hikayeli oyunlara başlama kararı aldım hazır steam yaz indirimlerindeyken oyun önerirseniz sevinirim
  12. K

internetsiz oyun önerisi

Köye gidicem pc ye internetsiz oyun önerir misiniz i5 5300u 8gb ram 249gb ssd
  13. K

windows ekren kartı driverının eski sürümünü yüklüyor

windows ekren kartı driverının eski sürümünü yüklüyor
  14. K

Max 6000tl telefon önerisi

Sıfır veya yenilenmiş telefon olabilir 2. El de olabilir ama guvenillir garantili olsun vr kargolaya bilsin Öneriler için teşekkürler
  15. K

Çakma ayakabı hangi siteden alınır

İnstagram trendyoldaki satıcılarda olur sadece kaliteli olsun
  16. K

5000tl 2. El sistem önerisi

Önerileriniz için teşekürler
Geri