Arama sonuçları: *

1. S

60 gram mouse önerisi

viper minim vardı sensörü bozuldu tutuşum claw ve ağırlığı aynı olsun aşağı yukarı(60g) ne önerirsiniz
  2. S

koşu kıyafeti önerisi

Günlük koşu yaoacağım çok pahalı olmayan idare edecek bişeyler arıyorm ayakkabı, şort, tişört yeterli olur heralde ne önerirsinz
  3. S

Öneri İtopya fırsatlarından kulaklık önerisi

bende cloud 2 var onu arkadaşa satıp üzerine biraz daha ekleyip kulaklık almayı düşünüyorm indirimlerden max bütçe 2400 ne önerirsiniz corsair hs80 var alınır mı
  4. S

Yardım kasa bi anda kapandı

elektrik var sigortalar açık kasanın hiçbiyerinde ışık yok bi anda kapandı psu kablosu takılı psu açık napam agalar
  5. S

Öneri Markus vissle şuan alınır mı

İkeadaki markus alınır mı oyun ve ders için, fiyatı biraz tuzlu geldi eksileri neler kulananınız varsa
  6. S

30-40k Laptop önerisi

Oyun için bu bütçede ne önerirsiniz
  7. S

6000 tl bisiklet önerisi

Bisikletler hakkında hiç bilmem hocam konu başlıkta, şehiriçi gezmek için kullanacağım çok ince olması zayıf olduğu anlamına mı geliyor bilmiyorum ama şehir bisikleti olarak bildiklerim ince oluyo bu da içime sinmiyor buranın yollar(en azından benim gideceklerim) kötü ona göre bişeyler önerir...
  8. S

Öneri Elektrikli scooter önerisi

2. el olursa 7000 liraya izmir aydın çevresinde bakıyorum sıfır olursa 8000 i zorlarım ne önerirsiniz
  9. S

9000 TL ELEKTRİKLİ SCOOTER ÖNERİSİ

Max 9000 liraya elektrikli scooter önerir misiniz, şehiriçi dolaşmak için.
  10. S

S20 Fe +watch4 classic mi S21Fe mi

Hocam ben s20fe ve watch4 classic almayı düşünüyorum watch4 ten vazgeçip 21fe mi almalıyım
  11. S

VALORANT RANK SIFIRLAMASI

arkdaşlar önceki sezonki rankınızı ve şimdi attığı rankı yazar mısınız ben dia2 ye çıktım p2 bitirdim önceki sezonu şimdi silver2 attı
  12. S

Yurtdışından monitör ve ps5 getirmek

Arkadaşlar Fransaya gideceğim ps5 ve monitör almayı düşünüyorum gümrükte ne yaşanır vergi vs. Vermem gerekir mi, nasıl getirmeliyim? şöyle bir videoda çıktı karşıma 150 Euro üstü 5 bin lira vergi diye
  13. S

Fransadan ne alınır?

Ekimde fransada olacm ne alınır.ps4 üm, 5600 6700xt li bir pc im birde a34 üm var bunları satsam çıkan parayı euro yapsam daha iyileri alınır mı yurtdışı piyasayı hiç bilmiyorum
  14. S

VALORANT BİRİNİ GÖRÜNCE KASIYOR

Oyun her adam gördüğümde veya yakınında videodaki gibi oluyor bunu yüzünden kim bilir kaç defa ölmüşümüdr ne yapmam lazım yada yapılabilecek bişe var mı
  15. S

2. tur tahminleriniz nedir?

Hocam başlığı gördünüz tahminleri alalım.
  16. S

MSİ H510'da ram frekansı yükseltilmiyor

i3 10105 işlemcim var, biosdan xmp gibi çözümleri de denedim ancak hala frekans yükselmiyor yükselince de windows açılmıyor, ekteki hatayı veriyor. Yardım edebilir misiniz?
  17. S

Yardım Ekran kartı takılı ancak gözükmüyor

Ekran kartı(6700xt) pcye takılı ama görev yöneticisinde, dxdiag da ve amd adrenalin edition da gözükmüyor ancak aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarında gözüküyor nasıl çözerim bunu?
  18. S

Telefonumu değiştirmeli miyim onarmalı mıyım

Benim 8 plus ım var ama ekranı ve arkası kırık ya değiştiricem ya onarılacak samsung'un bi yenilik yap kampanyasından olduğu gibi verirsem 3.300 lira ön değerlendirme tutarı gözüküyor(a23 için) eğer onarılırsa da 2000-2500 lira civarında oluyor ne önerirsiniz
  19. S

EPİC GAMESTEN GTA ONLİNE GİRMİYOR

Merhabalar,gta online girmeye çalıştığımda girmiyor böyle diyor.
Geri