Arama sonuçları: *

• Users: Shooter_U
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shooter_U

Öneri 7800x3D kullanalar soğutma ne kullanıyor ?

evet bu performans manyağı işlemci ile hangi soğutmayı kullanıyorsunuz ? Oyunlar (hangi oyunda) kaç derece boştaki sıcaklık nedir ?
  2. Shooter_U

7800x3d en iyi hava soğutma ?

Hali hazırda 240mm cougar posedion elite sıvı soğutma kullaıyorum hazır sitemle geldiği için değişemedim sıcaklıklar beni rahatsız ediyor boşta 35-40 ama oyunda maks 80 derece… iyi bir hava soğutma ile oyunlarda 60-65 görenler oluyormuş doğrumu varmı öneri ?
  3. Shooter_U

7800x3D kullananlar bakabilir mi ?

Hangi soğutucu ile kullanıyorsunuz ? Oyunlarda kaç derece ? Hangi oyunda ?biosta ayar yaptınız mı ? Bir banamı sıcak geliyor yoksa normalmi soğutucummu kötü…macunumu çok sürüyorum mx-4 var Mesela forza 4 te 75-80 derece Bf2042 de 80 derece bunu kullanıyorum ...
  4. Shooter_U

Sıvı soğutma civata yalama oldu

diş sıyırdı galiba yenisini nereden bulabilirim yada çözümü ola var mı ? 2 adet tam tutuyor 2 adet ben sıkınca kaçırıyor buda sanırım sıcaklık artışı yaptı bende İçi sıyırdı galiba ondan sıkamıyorum
  5. Shooter_U

7800x3D sıcaklık nasıl ?

oyunlarda bf2042 75-78 derece oluyor birde occt test yapayım dedim durum bu nasıl çok değilmi baamı öyle geliyor
  6. Shooter_U

Sıvı soğutma montajım doğru mu ?

Montajı bitirdim ama boruların öyle durması kafamı karıştırdı yük bindirr mi pompaya
  7. Shooter_U

Syrox v6 aldım ama mousepadmi kötü ?

Ya daha önce attack shark x3 vardı ve farklı mousepad çok iyiydim syrox bir garip çok hızlı mousepadmi kötü tercih ettim nedir anlamadım kullandığım pad Throne Dark Black 80X30CM Hybrid Kumaş - 4mm Kalınlık - Özel Yüzey Altı Dikiş - Kaydırmaz Zemin Xl Premium Mousepad...
  8. Shooter_U

7800x3D Bios ayarları ne olmalı ?

Sistemi kurdum sıvı soğutmam var anakartım b850m k Hangi ayarları açıp kapatmam gerek ?
  9. Shooter_U

Yeni sistem format atamıyorum ?????

Bütün parçaları kendim taktım daha önce format attığım USByi taktım ama bot için USB tıklıyorum beni Bios a atıyor ? Bios ayarında ne değişmem gerek ? Anakart asus b850m k
  10. Shooter_U

Sıvı soğutma bağlantı ve hız

Anakartım asus prime b850m k pomp fan girişi yok; pompa bağlantısını CPU_FAN girişine, sıvı soğutma fanlarını ise SYS_FAN girişlerine bağlayabilirsiniz. Anakart ayarlarından CPU_FAN ile ilgili pompanızın azami devirde çalışması için en yüksek şekilde yapılandırmayı unutmayınız. Bu şekildeni...
  11. Shooter_U

Vatan hazır sitem parça iade mümkün mü ?

Yarın kasa gelicek kargoda.anakart ve sıvı soğutucuyu hiç açmadan iade etmem mümkünmüdür ?
  12. Shooter_U

B850m k anakartta sıvı soğutma pompası girişi ve argb varmı ?

Yarın vatandan aldığım sistem gelecek kurulumu ben yapıcam.. pompa giriş varmı bilen varmı bir diğeri ise argb giriş varmıdır Sıvı soğutma https://www.vatanbilgisayar.com/cougar-poseidon-elite-argb-240-2x120mm-fanli-islemci-sivi-sogutucu.html Anakart...
  13. Shooter_U

Mchose s9pro kullanan var mı ?

X9 vardı bende artık yok s9 pro nasıl alınır mı? x9 dan cok memnundum
  14. Shooter_U

Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz 2K monitör

Tam bana göre bunu buldum 7800x3D ve 5070ti ile kullanıcam fps oynuyorum ekran boyutu ufak 2k kullanan var mı ? alınır mı? [H3...
  15. Shooter_U

KTC 27″ H27E6 300Hz Kullanan var mı ?

Bu monitöre almak istiyorum ölü piksel sorunu yaşadınız mı ? Alınır mı ? Ölü piksel varsa değişim oluyor mu ? incehesaptan alıcam biraz sonra sorun yapıyormu açılan test edilen üründe iadede. ...
  16. Shooter_U

Mouse alıcam öneri lütfen

Attack shark x3 kullanıyordum elime çok az ufak geliyordu bundan daha iyi bir mouse kablosuz ne alabilirim Bütçe 2.000
  17. Shooter_U

Monitör önerir misiniz? ?

5070ti ve 7800x3D aldım az önce genellikle BF ve cs gibi fps oynuyorum arada hikayeli oynarım az Şimdi bu siteme 2k mı 1080pmi 4k mı ne alıcaz ne gider 1080p yüksek hz mi alsam acaba
  18. Shooter_U

85K 5070Tİ sistem alayımmı ??

Bu sistemi özelleştirip almak nasıl ? Bu fiyata daha iyisi varmı ? Varsa link atın hemen alayım https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5080-x670-wifi-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html
  19. Shooter_U

50-60k arası sistem var mı ?

Vatandaki 7800x3D rtx 5070 sitem 61k geliyordu yetişemedim stok bitti varmı alınacak güzel sistem ?
  20. Shooter_U

Bu sitem alınır mı ?

Sitem linki https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Özelleştirip almayı düşünüyorum daha iyisi var mı ?
Geri