Arama sonuçları: *

• Users: Ahmetİst
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayarın kablolarını söküp düzenleyip taksam normalden farklı bir şey olurmu

Merhaba 1 veya 2 ay önce tam hatırlamıyorum itopyadan bir hazır sistem aldım ve kablolamaya beklediğim gibi yoğunluktan vb önem göstermemişler benimde ilk masaüstü pc'm olduğu için altından kalkar mıyım bilmiyorum birde örnek olarak kabloların hepsini söktüm düzelttim taktım sistemde bir...
  2. A

Fan Işıklarını nasıl kapatırım veya ayarların

Yakın zamanda bir bilgisayar aldım işlemci soğutucusu STRONG M2-PRO(kaliteli olmadığını bende biliyorum) ve kasam MSI MAG FORCE M100 D60, anakartın uygulamasını vb indirdim ama fan ışıklarını bir türlü kapatamadım bunun bir programı veya aleti var mıdır not olsun kasanın reboot tuşuna basınca...
  3. A

CS2 DE farklı silah alamıyorum

Yeni bilgisayar aldım ben ve babam CS oynuyoruz ama arada takım arkadaşlarımızı vesaire izlerken bizim satın alma menümüzde olmayan silahları kullandıklarını görüyoruz ve bunlar skinin farkı falan değil farklı silah bu silah menüsünü düzenlemenin bir yolu vs varmı yada nasıl oluyor bu
  4. A

Secure Boot Kendi Kendine Kapanıyor

Secure Boot'u açıyorum ve CSM kapıyorum ama msinfo dan bakınca kapalı gözüküyor sebebi nedir
  5. A

Monitörümde HDR var Ama Windowsta Açılmıyor

Monitörüm MSI MAG 256F HDR özelliği Var Ama HDR Windows Ayarlarında Açılmıyor ve ürünün driver kısmında renk profili vb vardı indirip sağ tık yükle yaptım
  6. A

Yeni PC Oyun Önerisi

Bu Cuma Yeni Bilgisayar alacağım ve bu ana kadar the last of us olsun god of war olsun bunun gibi güzel oyunları oynamadım hazır steamde indirimler varken güzel bildiğiniz tüm (Hikayeli vb farketmez) oyunları yazabilir misiniz fazla olursa iyi olur fiyatı önemli değil(olmadı crack indirriz)...
  7. A

Netflix'den Film vb İndiremiyorum

1 Yıl Önceden Vb Microsoft store dan netflixi indirdiğimde netflixin izin verdiği dizileri vb indirebiliyodum ama şimdi indirdiğimde netflix çevrimdışı açılmıyor bile aslında web tabanlı çalışıyor resmen edge arayüzü ile netflixe giriyorum ayarlara vb basınca edge ayarları açılıyor çok saçma...
  8. A

Monitörüm 180Hz Ama Maximum 120 Gösteriyor

Merhabalar Daha Yeni Aldım Ve Kutusunu Yeni Açtım İçinden Çıkan HDMI kablosuyla laptopuma bağladım(yeni pc kargoda bende biliyom bu laptopa bu monitör yakışmaz) ve ayarlarda max yenileme hızı 120Hz acaba içinden çıkan kablo mu desteklemiyordur yoksa pc mi(dell latitude 5490 - Intel UHD Graphics...
  9. A

WHATSAPP İnternet Olmadığında nasıl mesajınız var diyebiliyore

İnternetim Kapalı iken WhatsAppdan Yeni Mesajlarınız Olabilir diye bildirim geldi ve interneti açtığımda cidden yeni bir mesajım vardı. whatsapp bunu nasıl yapıyor Telefonum Redmi Note 9S
  10. A

Çözüldü✓ ITOPYA Hazır PC - Parçaların Kutuları Geliyormu ?

Birkaç Konu Açılmış Ama İtopyayla Alakalı Bulamadığım İçin Yazıyorum ITOPYA hazır PC lerle Birlikte TÜM parçaların Kutularını gönderiyormu ?
  11. A

FPS Oyunları İçin Ucuz Mouse Önerisi

Kuzenim Mouse Almak İstiyor Ama Ailesi Bir Mouse'a 600-1000TL Fiyatları Bir Mouse İçin Fazla Görüyor Bu Yüzden Ucuz, Ergonomik, FPS Oyunları için Ve Düzgün bir şey İstiyor Fiyati 600 700tl yi geçmeyecek şekilde olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
  12. A

4060 Ti 16 GB ile Ryzen 5 5600X Darboğaz Yaparmı

Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum uzun bir araştırma sonrası güncel oyunların birçoğunun yüksek ayarlarda en az 6-7GB VRAM kullandığını gördüm bundan dolayı ileride çıkacak oyunlar için vb 4060 almaktan vazgeçtim ve 4060 Ti 16 GB almaya karar verdim sizce iyi yapmış mıyım ve kafamda...
  13. A

velocity de belirli oyuncuları başka sunucuya yönlendirme

Velocity de Sunucumda Kardeşim Daha Küçük Olduğu İçin ve şifre Giremediği için Onun Nickine Şifre Girmeden Girebilme Yetkisi Verdim Kısaca O ismi bypass ettim Ama Giriş Yapmadanda Çakma Lobiden(Auth Lobi) Normal Lobiye Gidemiyor Bunun İçin Bir Otomasyon Kodu Yani Sunucuya Direkt Lobiye Girmesi...
  14. A

Forza Horizon 4 Steam Açılmıyor

Forza Horizon 4'üm Var Oyun Steamden Bundle Olarak Aldım DLC'leri Şunlar : FH4-Lego, FH4-Treasure Map | Birkaç Ay Önce Oyunu Açıyordum Ama Ekrandan Sonra Başlaya Basınca Kapanıyordu Bende 3-5 Video İzledim Olmadı O yüzden Sildim (SSD 250GBcık) Şimdi Bi Hevesle Tekrar Yükledim Ama Bu Sefer Daha...
Geri