Arama sonuçları: *

• Users: Selim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Monitör önerisi max 5k

Acilen monitör önerisine ihtiyacim var Ben bunları buldum https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017#bTableUrunDetay...
  2. S

arctis 3 cızırtı sorunu

steelseries arctis 3 kullanıyorum programıyla birlikte, operayı açarken ya da video izlerken herhangi bir ses açarken cızırtı oluyor sanki kasıyormuş gibi, bu sorunu nasıl çözebilirim 1-2 gün öncesine kadar yoktu. Windows 11 yüklü
  3. S

Motor için alarm sistemi

Arkadaşlar önereceğiniz motor için alarm var mı hareket duyarlı vs her şeyi olan
  4. S

Turknet mi millenicom mu hangisi iyi

Altyapımı sorgulattım ikisinden de sonuclar bu vdsl olarak kullanıyorum şu an ttnet var fakat parasına göre hızı hak etmiyor. Satış sonrası hizmette önemli
  5. S

F/p psu öneriniz nedir

Frisby FC-9320G 600W 80+ Bronze 4 RGB FAN Mini-ATX Bilgisayar Kasa https://www.hepsiburada.com/frisby-fc-9320g-600w-80-bronze-4-rgb-fan-mini-atx-bilgisayar-kasa-p-HBV00000URCXO?magaza=Fay-Teknoloji&url_src=ios-product-detail Bu kasayı kullanıyorum cüzzi miktarda psu ihtiyacım var ek olarakta 4...
  6. S

Arctis 3 ses ayarları hakkında

Dostlar selam, arctis 3 aldım ve mikrofon konusunda sıkıntı çekiyorum. Karşı tarafa ses gitmiyor, ses ayarları nasıl yapabilirim? Ne tür programlarla mikrofon ve ses kalitesini iyileştirebilirim?
  7. S

Windows 11 Netflix görüntü gelmiyor

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama win11 geçtiğimde netflixi ve prime videoyu kullanamamaya başladım ekranda yazılar oluyor ama hiçbir şekilde görüntü olmuyor ses geliyor görüntü yok bunu nasıl düzeltebilirim silip yükledim, tarayıcıdan çalışıyor.
  8. S

Pc toplarken hangi kablolar lazım?

Dostlar selam, pc topladım fakat kasasız aldım ve sadece parçalar var elimde. Haliyle kablolar bulunmuyor, bilgisayarın çalışması için hangi kabloları satın almalıyım bu süreçte ne yapılmalıdır?
  9. S

Ekran kartı gözükmüyor

Pc kendine res attı açtığımda da ekran kartın gözükmediğini fark ettim nasıl düzeltebilirim? Pc eski
  10. S

gta samp'tan atma sorunu

arkadaşlar ben gta samp oyuncusuyum online girdiğim de beni atıyor ve afk bıraktığımda da aynı şekilde hiçbir şekilde çözemedim bu hata ve the server restart sorunuyla karşılaşıyorum belki aranızda bunlardan anlayan vardır
  11. S

Ofis programları hakkında

Arkadaşlar ofis peogramı 2019 versiyonunu nereden full indirebilirim mălum fiyatlarımız belli mecbur cracklere devam
  12. S

Kablo bağlantıda yanlış bağlantı

Arkadaşlar kablolu olarak bağlandığım da dağıtıcıya bağlanıyor ben modeme bağlanmasını istiyorum ve ismi falan yanlış gösteriyor bunu nasıl düzeltirim
  13. S

Pc formatlama hakkında

Arkadaşlar pc sıfırlayıp temiz başlangıç istiyorum ve bios zamanım 8.8 belki düzelir diye de sıfırlamak istiyorum ama format mı daha etkili olur yoksa Windows üzerinden sıfırlamak mı daha sağlıklı
  14. S

NFS Payback Türkçe yama kurulum

Arkadaşlar NFS Payback aldım ama Türkçe yaması olmadığı için oynadığımdan anlamıyorum nereden nasıl indirip kurabilirim.
  15. S

Steam ets 2 donma sorunu

Arkadaşlar orijinal ets kullanıyorum sorunum şu. Oyuna girme aşamasında giriş logosundaki ekran kısa süre donuyor sonrasında sıkıntı yok oyunu oynarken de arada bir donma oluyor diğer oyunlarda bu sorun yok nasıl çözebilirim?
  16. S

AMD FPS arttırma ayarları var mı?

arkadaşlar sistemim xfx rx 580 8 gb ryzen 5 8 gb ram b450m s2h özelliklerine sahibim, amd için fps konusunda bana yardımcı olacak en iyi ayarlar nelerdir youtube'da baktım ama pek bi faydasını göremedim
  17. S

Spotify nick saçmalığı

Arkadaşlar spotify hesabı açıyorum saçma nickler veriyor yok mu çözümü
  18. S

MP3 ve MP4 dosyalarını tam kalitede indirmek.

Arkadaşlar bilgisayardan mp3 ve mp4 indirmek istiyorum özellikle mp4'ü tam kalitede 4k 8k artık video en çok neyi destekliyorsa nasıl indirebilirim?
  19. S

40₺ bütçe ile mouse pad önerisi

Bunu almayı düşünüyorum ama yorumlarda birkaç kişi fare üstünde pek iyi gitmiyor dedi bende tereddütte kaldım bunun yerine bu fiyat bandında ne alabilirim?
  20. S

Xiaomi mi wifi pro router

Arkadaşlar önceden bağlanan şey şimdi bağlanmıyor ne yapmalıyım ülkeyi ne olarak değiştireyim
Geri