Arama sonuçları: *

• Users: serkanu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. serkanu

En güncel Discord engelini aşma yöntemi nedir?

Güncel olarak güvenli bir şekilde en çok tercih edilen Discord engelini aşma yöntemi nedir? SplitWire Turkey ismini duydum bu yazılım güvenilir midir?
  2. serkanu

Hangi game garaj laptop modeli seçmeliyim?

Game Garaj iki modeli arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı 6.5k. Hangisini tercih etmeliyim düşüncelerinizi bekliyorum. (61k TL)5060: https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5060-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SK95T (68k...
  3. serkanu

Bu gaming laptop fiyatı nasıl?

Bu ürünün fiyatı sizce nasıl? Farklı model önerilerinizi de bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SKAGF?magaza=GarajOnline
  4. serkanu

Bu gaming laptop fiyatı nasıl?

Bu ürünün fiyatı sizce nasıl? Farklı model önerilerinizi de bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SKAGF?magaza=GarajOnline
  5. serkanu

Hangi gaming laptop tercih etmeliyim? (Kasım indirimleri/tavsiyelerinize açığım)

Merhabalar, Kasım indirimlerinden de faydalanarak bir laptop satın almak istiyorum. İki modeli ön plana çıkararak hem yorumlarını hem de tavsiyelerinizi bekliyorum...
  6. serkanu

Bir laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Görüşlerinizi bekliyorum.

Bir laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Görüşlerinizi bekliyorum. Bir üniversite öğrencisiyim. Hem oyun oynayabileceğim hem de okulda kullanabileceğim bir laptopa ihtiyacım var. Vereceğim paranın da karşılığını almak istiyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla laptopların çoğunda farklı farklı sorunlar...
  7. serkanu

IpadOS 18.1 ipad m4 pro'ya yüklenir mi?

Merhaba iOS 18 güncellemesinde ipadOS 18.0.1 di sanırım. m4 pro ipadlari kullanılamaz hale getirmişti. sonrasında güncellemeyi geri çekmişlerdi. ipadOS 18.1 güncellemesi artık rahatça yüklenebilir mi? herhangi bir hatası var mı?
  8. serkanu

iphone 15 plus kullanıcısıyım IOS 18 yüklenir mi?

iphone 15 plus kullanıyorum. henüz ios 18 güncellemesini yapmadım. IOS 18 hataları düzeltildi mi? artık yüklenir mi? Son durumu nedir?
  9. serkanu

İkinci el klavye alacağım hangisini almalıyım? (ACİL LÜTFEN)

Steelseries apex 9 mini --- Corsair K65 mini RED ->>> APEX 9 MINI VE K65 AYNI FİYATTA Steelseries Apex 5 ->>> APEX 5 diğerlerinden 500 TL DAHA UCUZ.
  10. serkanu

KYK İnternet durumu ve tavsiyeler

Yeni üniversiteye başlayacağım. İstanbul'da bir KYK'da olacağım. Wi-Fi muhtemelen çok kötü olacaktır. Çözüm olarak ne önerirsiniz? Superbox vb şeyleri pek beğenmiyorlarmış sanırım. Yüksek GB'li mobil tarifeleri mi tercih etmeliyim? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. ORTALAMA KAÇ GB İNTERNETE...
  11. serkanu

Apple cihazlarım için adaptör

malumun ilanı kutulardan adaptör çıkmadığı için adaptöre ihtiyacım var. hepsi type c. orijinal adaptör dışında çok çıkışlı bir adaptör kullansam herhangi bir sorun oluşturur mu? cihazlara bir zararı olur mu? eğer zararlı bir yanı yoksa önerdiğiniz bir model var mı?
  12. serkanu

Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

Turknet kullanıcısıyım 100'lük. 2.abonelik olarak hangi sağlayıcıdan abonelik başlatmalıyım onu arıyorum. TURKNET vs NETSPEED vs MİLLENİ vs DİĞER ÖNERİLER
  13. serkanu

1000 TL ALTI KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİR MİSİNİZ?

1000 TL ALTI KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİR MİSİNİZ?
  14. serkanu

airpods pro tavsiyeniz var mı?

airpods pro alacağım (teknosa'dan). herhangi bir tavsiyeniz var mı? ya da olup da benim göremediğim kampanya vb.
  15. serkanu

shopi go güvenilir bir marka mıdır?

ayakkabı almayı düşünüyorum shopi go güvenilir bir marka mıdır?
  16. serkanu

Çift ekran yaparken sorun oluşur mu?

165 hz monitör kullanıyorum 75 hz monitörü 2.ekran olarak kullanmak istiyorum. Herhangi bir sorun oluşur mu? Ekran kartım rtx 3060
  17. serkanu

(laptop)Açıklamadaki modeller veya yeni tavsiyeler için yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, Okul ve oyun için bir laptop arıyorum. Ortalama 20-30k arası. En F/P ve mantıklı olanı bulmaya çalışıyorum, henüz emin olamadım. Masaüstü kullanıcısıyım normalde, bu yüzden çok hakim değilim. Yardımcı olabilir misiniz? Birkaç model buldum. Herhangi bir kronik sorunları var mı ? Ya...
  18. serkanu

Gaming Laptop tavsiye eder misiniz?

Öğrenciyim, üniversiteye yeni başlayacağım. Ortalama 25k bandında (20-30k) gaming f/p laptop önerebilir misiniz ?
  19. serkanu

Okula gideceğim Gaming Laptop Önerir misiniz?

Merhaba yeni üniversitesi kazanmış birisiyim. Ve bir gaming laptopa ihtiyacım var. Mümkünse fp olarak en üst seviyede. 20-30k bandında önerilerde bulunabilir misiniz? Ayrıca 4050'li laptoplarda indirim görüyorum bu sıralar neler tavsiye edersiniz?
  20. serkanu

Hangi ekran koruyucu markası daha iyi ?

iphone için BUFF, SPIGEN, MCDODO, BLUEO VEYA DİĞER MARKALAR HANGİ MARKA DAHA İYİ ? HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ?
Geri