Arama sonuçları: *

• Users: NiksFlex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Manli gallardo gtx 1070 led sorunu

Ekran kartım yukarda belirtiğim model üstünde 3 adet fan var ve hepsinin kenarında 4'er adet led tarzında ışık var ben kasamın rgb lerini turkuaz renk yaptım (sıvı soğutmam ve fanları 2 adet rgb ram ve kasa fanlar hepsi turkuaz) içinde bu şekilde yeşil renk çok sırıtıyor. Çok araştırdım ama bu...
  2. N

Msi b450m-a pro max anakartına sıvı soğutma

Bu sıvı soğutmayı sipariş ettim amd uyumlu yazınca olur diye düşündüm fakat bazı arkadaşlar pump girişi sys fan falan yazmışlar mevzuyu tam çözemedim başlıkta yazdığım anakarta takabilir miyim bunu hangi girişi nereye takmam gerekiyor tam emin olamadım pompayı cpu fan kısmına mı yoksa sys fan...
  3. N

İ3 12100f li sistem topluyorum fakat kafam çok karıştı

İki farklı siteden sistem bakıyordum fakat bir şey dikkatimi çekti intel i3 12100f li bir sistem topladım 12 mb gösteriyordu sonra bir başka sitede topladım 17 mb önbellek olarak gösteriyor kafam karıştı hangisine inanmalıyım?
  4. N

10 13k arası sistem önerir misiniz?

Hem yazılım yapıp hemde oyun oynayabiliceğim arada video çekip canlı yayın açabiliceğim bir pc toplamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir acaba Not:monitör de dahil olucak şekilde en fazla 14k bütçem var
Geri