Arama sonuçları: *

1. mustafayahya

Sıfır motor 1 2 ay çalıştırmazsak aküsü biter mi?

Sıfır motor aldım ehliyet alana kadar 1 2 ay yatıcak aküsü biter mi ara sıra çalıştırmalı mıyım
  2. mustafayahya

Ailemi protein tozu almaya nasil ikna ederim?

Herekse sa protein tozu kulanmak istiyorum spora başlayacagım kendi paramdan vereceğim ya yok arkadaş ailem anlamiyorlar zaten alacağım da bir hevesim vardi hayatimda hiç kulanmadım merak da ediyorum 16 servislik bir toz alacaktım kaliteli markadan yok arkadaş yok kulananlar zehirleniyormus da...
  3. mustafayahya

Protein tozu önerisi

Herkese iyi günler spora baslayacagim ve protein tozuna ihtiyacim var uygun fiyatli kaliteli bi toz onerirmisiniz? Bu nasıl ? bütçe 600 civarı fazla aşmasın fiyatı Zeus Nutrition Nitro Pure Whey Protein Tozu 2273 Gr Kurabıyeli
  4. mustafayahya

Sistemim ne kadar eder ?

herkese iyi geceler iyi akşamlar oncelikle sa benim bi sistemim var da onu satımak istiyorum özelikleri söyle monitör asus vg249q ışlemci r5 5500 Ekran karti rx6600 8gb Ram 2x8 3200mhz 16gb Anakart gigabyte b450 s2h 3600mhz Depolama 1 adet m2 sandisk 250gb 2400 yada 2700 yazma hızi...
  5. mustafayahya

gta 5 repack kuramıyorum yardım

gta 5 korsan olarak indirdim karşima böyle bişey geldi nasıl kurucam
  6. mustafayahya

2023 de mining karlı mı?

elimde 1 adet rx 6600 var ve az güç tüketen yüksek performans sağlayan kartlardan sizde bilirsiniz eger güzel bi şekil kar edebilir miyim sizce msi 650w psu var yardımcı olurmusunuz rica etsem he birde önerebiliceginiz coin varsa merak etim
  7. mustafayahya

craftrise hcaptcha sorunu

craft rise giriş yapamıyorum çıkan hcaptcha kutucuklarını işeretliyorum sonra hcaptcha kutusunu işeretlemelisiniz diyo işaretli oldugu halde
  8. mustafayahya

15 yaşında boy uzar mı ?

Eegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken...
  9. mustafayahya

my summer car sinek sesi

my summer carda sinek sesi geliyo durmadan bilen varsa nasıl haledicem
  10. mustafayahya

araba performans parçaları nerde bulunur

interneten bakıyorum da sadece açık hava filitresi gibi basit araba modifiyeleri var bu parçalar nerelerde bulunuyor Emme manifoldu Piston, sübap, kol, yatak, krank vs. intercooler sistemi turbo ünitesi bu parçaları nerden alabiliriz
  11. mustafayahya

basketbol boy uzatır mı?

basketbol boy uzatır mı yaşım 15 daha 16 ya 7 8 ay var bende basketbol oynarsam boyum uzar mı diye düşündüm uzar diyenler var uzamaz diyenler var 16 ya kadar basket oynayıp 16 yada 16.5 yaşında spora başlamak istiyorum ne yapsam bilemedim boyum 1.79 ve ergenilge fln girdim boy atım kısaca bundan...
  12. mustafayahya

bm800 için ses kartı gerekli midir

bm800 yonka muzikten aldım yanında 7.1 ses kartı geliyor ama daha kaliteli ses kartı daha iyi iş görür diye düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir
  13. mustafayahya

kasa kulak içi kulaklık kulanmak için gereken aparat nedir

arkadaşlar kulak içi kulaklıgı kasaya taktıgım zaman hem mikrofon kulaklık çalışması için hangi apartar lazımdır
  14. mustafayahya

twitch nick nasıl nick önerisi

buldugum bi kaç twitch nick var ama guzel degil gibi yada bana oylr geliyor bir kaç tane önerir misiniz yada şunlar nasıl elsimonsi graben horst
  15. mustafayahya

psu dan çınlama sesi geliyor

msi 650w psu sunu kulanıyorum fakar kulak çınlaması gibi ses geliyor bide msi gibi bi markadan hemen monitörüme çok yakın oldugu için ben duyuyorum bu sesi rahatsız ediyor monitöre zarar verir mi bu ses
  16. mustafayahya

Cat 6 kablo ezilmesi sıkıntı olur mu ?

Yaklasi 10metre cat 6 kablo kulaniyorum modemden kasaya giden kablo odama sokmak icin direk kapıdan geciriyorum genelikle odamın kapısını da hep kapatıyorum kablo ezilmiş aşınmış da biraz böyle olması kasaya zarar verir mi yoksa sadece internet mi gider ?
  17. mustafayahya

6K TA GTX 1650 PC ALINIR MI

6k ya bu sistem alınır mı gtx 1650 oc 4gb asus ankrt a320 yeni ram 16gb ddr4 240gb ssd ryzen 5 1600 6 çkrdk 12izlek işlemci crosair cv 550 psu gametech lagend sıfır kasa
  18. mustafayahya

max 700tl mikrofon önerisi

oyun yayın için kaliteli fiyat performans ürünü 700 tl altında kaliteli ses veren mikrofon var mıdır varsa hangileri bm800 phantom power ile kulanırsam iyi iş çıkarır mı
  19. mustafayahya

max 800tl mikrofon önerisi

2 el yada sıfır fark etmez 800 tl ye kadar kaliteli mikrofon bm 800 phantom power ile alınır mı yada 2el hyperx quadcast bu fiyata duşer mi
  20. mustafayahya

2022 de hyperx quadcast alınır mı?

Mrb mikrofon almak icin sizce bu hyperx quadcast 2k küsür fiyata deger mi 2022 de yoksa ayni fiyat bandında daha iyisi var mı bm800+phantompower ile hyperx quadcast ile yakın performans sergiler mi?
Geri