Arama sonuçları: *

• Users: Aztec
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

R5 4650G sistem Spider-Man Remastered oynatır mı?

Merhaba. R5 4650G, 16 GB RAM Dual channel sistem Spider-Man Remastered'i 1080p de ortalama kaç FPS de oynatabilir? Zevk verir mi? Aynı sistem veya denk bir sistem ile oyunu oynamış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. A

Resim dersi için slayt hazırlayacak

Merhaba. Resim dersi için romantizm hakkında slayt hazırlamam lazım ama beceremedim. Yapabilecek biri varsa bana yardımcı olabilir mi?
  3. A

R5 4650G Ets 2 de kaç fps almalı?

Merhaba. Arkadaşlar 4650G 16 GB 2x8 3200 MHz sistemim var, ETS 2 de 1080p Low-medium %100 ölçekleme ile 25-35 FPS alıyorum, canımı çok sıkmaya başladı. YouTube'da bakıyorum benden yüksek ayarlarda daha akıcı bir FPS ile oynuyorlar. Sorunun çözümünü bir türlü bulamadım. Acaba son gelen...
  4. A

Okul öğlen çıkış kartı hazırlayacak

Merhaba. Öğlen çıkış kartı hazırlayabilecek var mı tıpatıp aynısını. Okuluma bu hafta geldim ve öğlen çıkış kartı çıkartma süresi dolmuş bende maalesef çıkarmıyorum. Aklıma bilgisayardan aynısını yapmak geldi ama hiç beceremedim. Bu işten anlayan biri varsa benimle DC üzerinden iletişime...
  5. A

R5 4650g olması gerektiğinden az fps veriyor

Merhaba. R5 4650G. 16 GB RAM 2x8 şekilde. 3200 MHz. APU sistemim var, oyunlarda olması gerektiğinden az FPS veriyor, sebebi ne olabilir sizce? Sıcaklık değerleri: CPU: Max 65. GPU Max 60. GTA 5 1080p Low ayarlarda, YouTube'da izlediğim videolara göre 50-60 FPS almam lazım ancak alamıyorum...
  6. A

Xbox Game Pass Forza Horizon 4 açılmıyor

Merhaba. Xbox Game Pass'den Forza Horizon 4 indirdim ancak kullanılmıyor yazıyor ve oyun başlamıyor. Logo geliyor sadece. Sorunun sebebi ne olabilir? Çok sinirim bozuldu kaç gündür böyle. Sildim tekrar yüklüyorum ama hâlâ kullanılmıyor yazıyor. Tahmin ediyorum ki yine açılmayacak.
  7. A

Monitöre görüntü gelmiyor

Merhaba Montiörü yeni aldım bütün kablolarını taktım ama görüntü gelmiyor hata veriyor.
  8. A

2000 TL'ye Monitör Önerisi Verir Misiniz?

Merhaba 2000₺ bütçeye bana monitör önerir misiniz? 24 inç ten büyük olmasın yeter. 75 Hz olsa da olur.
  9. A

Frekans TV Apu Sistemi Nasıldır?

Merhaba, Frekans TV'nin APU Sistemi alınır mı? Yükseltme gerekli mi? Ben 1 TB HDD eklemeyi düşünüyorum sadece. Bir de bana Max 1500₺ bütçeye en fazla 24 inç büyüklüğünde monitör önerir misiniz?
Geri