Arama sonuçları: *

• Users: AltDnc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AltDnc

Superonline Warp açarak dc girince mesajlar yüklenmiyor

Sese girebiliyorum, her şeye erişimim var fakat bu sorunu yaşıyorum. Birkaç saat önce düzelmişti sonra tekrar başladı. Neye göre olduğunu da anlamıyorum DNS değiştirsem bir fayda etmiyor ama neye bağlı olduğunu anlamadığım bir şekilde warplı 1.1.1.1 açınca ya sorunsuz açılıyor ya da böyle kalıyor.
  2. AltDnc

1000 - 1500 TL Arası Olabilecek En Kaliteli 5 KG Dambıl Önerisi

Metal ve zor paslanan bir şey bulabilirseniz çok kıyak olur sorum bu kadardı teşekkürler
  3. AltDnc

2-3k Arası Bütçeye Kulaklık Önerisi Gerekli

Uyguna kablosuz olmadığı sürece tercihim kabloludur Steel Series Arctis Nova 1 düşünüyorum fakat sizin daha f/p bir kulaklık öneriniz varsa görmek isterim
  4. AltDnc

Bu Klavyeden Daha İyisi Bulunur mu?

Merhaba bıraktığım linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum daha f/p olan bir klavye öneriniz varsa bekliyorum yoksa bunu alacağım...
  5. AltDnc

Bu Sistem İçin Bu Fiyat Normal mi? ( 4060 Ti + Ryzen 5 5600 )

Merhabalar, Gaming Gen sitesinde böyle bir sistem buldum ve gereğinden fazla ucuz olması bana garip geldi. Sizce neden böyle, bunu almak mantıklı mı ve bir sorun yaşar mıyım...
  6. AltDnc

Kodlama Bitmişti Ufak Bir Hata Çıktı Ne Olduğunu Bulamıyorum

Burada selfe gerek yok başka bir şey olmuş ama anlayamadım bir türlü ya
  7. AltDnc

LG Smart TV Uygulamalar YOK

Arkadaşlar anlıyorum muhtemelen eski diyeceksiniz ama başka insanların videosuna baktım onlarınki de öyle Webos falan değil benimkine benzer modeller veya aynısı ama bein connect youtube netflix var bunda yok ya mi stick alacağım ama bunun yazılımının el vermediğinden emin olmak istiyorum...
  8. AltDnc

LG 42LM640S TOD NASIL YÜKLENİR?

Televizyon eski modelini yazdım gördüğünüz gibi. Bein sports var ama connect veya tod her neyse yok ekleniyordur herhalde ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen var mı?
  9. AltDnc

İstanbulda tablet aksesuarı satan yer

ipad 10. Nesil yeni geldi pazartesi dersim olduğu için kargoyla uğraşmak istemiyorum uyguna kılıf ekran koruyucu bulabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Esenyurta yakın olursa daha iyi olur ama gitmeme değecekse uzağa da giderim
  10. AltDnc

Deliricem hala aynı sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar noname bir operatörden cayıp turknete geçtim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum önceki operatörün boş port yok bahanesi vardı şimdi turknet dedi 75 destekliyor verebiliriz dediler hala böyle saçma bir şeyle karşı karşıyayım istanbul gibi bir yer bunu mu hak ediyor gerçekten küfür...
  11. AltDnc

İpad Orijinal Kalem Şart mı?

İpad 10. Nesil alacağım ama kararsızım 3.7k verilir mi hazırlık öğrencisiyim seneye matematik derslerim falan olacakta not almak grafik çizmek örnek olsun bunlara replika bir kalem alsam yine işimi görür mü
  12. AltDnc

Turknet 4 gündür dönmedi

600 tl cayma bedeli ödüyorlardı eski operatörden caymam karşılığı turknetle anlaştım biz sizin yerinize konuşucaz dediler sms gelmesi gerekiyodu uygulamaya şifre girecekmişiz sanırım ama 4 gündür mesaj yok 48 saat falan diyorlardı normal mi 4 gündür beklemem hevesim kursağımda kaldı lanet olası...
  13. AltDnc

İnternetim ne zaman aktifleşir

Turknete geçtim başka operatörden cayarak 48 saat içinde aktifleşecek dediler ama 48 saat geçti ve mesaj falan yok şifre gelecekti haftasonu diye mi böyle?
  14. AltDnc

Turknet mi Millenicom mu

Altyapım 75 mbps vdsl destekliyor kıytırık bir operatörden cayıcam ikisi de cayma bedeli ödüyormuş hangisini tavsiye edersiniz turknet düşünüyorum ama millenicomu bilmiyorum tam
  15. AltDnc

EXTRANET TARAFINDAN UĞRADIĞIM MAĞDURİYET

yeni taşınmış bir üniversite öğrencisiyim esenyurtta oturuyorum geçen ay anneme turknete bakalım desem de turk telekom altyapılı ve ucuz diye başka bir operatörle anlaşmış adı da extranet hadi belirli bir yerlere kadar suçu yok ama büyük suçları var biz bunu bağlattık falan daha sonra pakette...
  16. AltDnc

Kedimin gözü kapandı sorun çıkarıyor

Merhaba, ben bahçemde 3 kedi bakıyorum 2 erkek 1 dişi. Daha önce erkek kedilerimden birisinin başına gelen bir olay şimdi de dişi kedimin başına geldi. Aynısı olduğunu düşünüyorum çünkü kedimin gözünü kapanmıştı ve baktığımda gözüne kılçık vb. bir şey girmişti onu çıkardığımda iyileşmişti. Şimdi...
  17. AltDnc

Adobe Hesabımı Silemiyorum?

Olay şöyle ben resimde gördüğünüz iki üyeliği de ücretsiz sürümü denemek için almıştım her platformda olur bildiğiniz gibi ücretsiz üyeliği denersiniz sonra kartınızdan para çekilmesin diye iptal edersiniz ama herhalde ben yanlış anladım olayı birkaç ay oldu ve hala aynı sorun kartımda para...
  18. AltDnc

PORT YÜZÜNDEN İNTERNET HIZIM 75 TEN 16 YA DÜŞECEK

Merhaba öncelikle üniversiteye başlayacak bir öğrenciyim. Ben daha yeni extranet ile 75 mb altyapısı olan bir apartmandaki ev için 100 mb ye kadar destekleyebilen bir paket için anlaştım. (ilk kez bağlatıyoruz buraya) Kablo çekecek ilgili kişi geldiğinde 16 mb desteklediğini söyledi bana ve...
  19. AltDnc

İstatistik öğrencisi için laptop önerisi?

istatistik bölümü geldi ve işimi görebilecek yeni bir laptop almak istiyorum Python SQL falan kullanabilmeliyim birde az donanımı olsun iyi oyunlar açabileyim diyorum
  20. AltDnc

Telefonumun ekran koruyucusu hasar gördü değiştirmeli miyim

İphone 14 kullanıyorum ekran koruyucusu yandan hafif yaklaşık yarım santimlik kısmı hasar görüp çatlamış ve ortalarına doğru çizgi şeklinde çatlak oluşmuş böyle kullanmam sağlıklı mıdır yoksa değiştirmeli miyim? [Cebimdeki anahtardan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum 1 saat önce bu hasar...
Geri