Arama sonuçları: *

• Users: fre993
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Tablet Görüntüsünü Pc obs vermek için capture card önerisi yardım

Merhaba arkadaşlar mobil oyun içeriği kaydı almak istiyorum bilgisayarıma yansıtayarak obs üzerinden bunun için uygun fiyatlı capture card tafsiye eder msiniz 1080 P 60 FPS YETERLİ BENİM İÇİN ELGATO BAKTIM AMA ÇOK PAHALIYDI bütçe bakmayın arkadaşlar ras gele yazılmıştır uygun fiyat performans...
  2. F

Video Capture Card USB 3.0 ve Type-C Görüntü Yakalama kullanımı yardım

Merhaba tablet ve telefondan hata ayıklama açtım ama ne yazık ki tablet yada telefon görüntüsü obs den seçtiğimde tablet olarak gelmiyor tabletin sesi bilgisayarıma yansıyor ayrıca 2. ekran olarakta görünüyor windows sisteminde laptopta ama obs de ekran yada pencere alanında seçtiğimde tablet...
  3. F

Tablet oyun görüntüsünü pc verip yayın yapma

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Tablet oyun görüntüsünü pc verip yayın yapmak ve video kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim kimileri kartı var diyor fiyat performans önerisi verebilir misiniz
  4. F

Tablet veya cep telefonundan görüntü pc obs verme

Merhaba arkadaşlar youtube kanalı için ve twitch yayın için mobil oyun düşünüyorum ama bunların görüntüsünü pc obs aktarıp ordan yapmak istiyorum bunun için bir şey alınması gerekiyormus sanırım bir çeşit dönüştürücü bu konuda bana hem uygun hem iyi bir dönüştürücü söyler misiniz yayını 1080 p...
  5. F

Sapphire RX9070 XT Nitro+ Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı almaya değer mi ?

merhaba dostlar başlıktada belirttiğim gibi yeni sistem topluyorum düşüncem Sapphire RX9070 XT Nitro+ Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-01-20G daha önceleri rx 6600 xt kullanıp amd memlun kalmayıp rtx 4070 e geçmiştim sizce bu kart beni mutlu eder mi yoksa 5070 veya 5070 ti palet...
  6. F

AMD Ryzen 7 7800X3D İçin MSI MB B650M PROJECT ZERO AM5 DDR5 Anakart uygun mu ?

başlıkta da belirttiğim gibi AMD Ryzen 7 7800X3D İçin MSI MB B650M PROJECT ZERO AM5 DDR5 7600MHZ(OC) Anakart uygun mu ? tam performans alabilir miyim yoksa başka öneriniz var mı ? atx de olabilir
  7. F

Corsair SP Serisi, iCUE SP120 Fanlar için kontrolcü sorunu

Merhabalar bilgisayarımın fanları arızanlanmasından dolayı sıvı sogutmamın sahip olduğu fanlardan aldım 6 adet daha içinde kontrolcü olmasını ayrıca özen gösterdim ama gelen kutudaki kontrolcüleri çalıstıramadım cünkü usb yuvalarıda dolu uçlarıda farklı sıvı sogutmamdaki kontrolcüye 3 tanesini...
  8. F

alt tab yapınca görev çubuğu gelmiyor windows11

Merhaba resimde görüldüğü gibi oyundan çıkmadan düzelmiyor Bu arada görev çubuğunu gizle kapalı bilginiz olsun. Aynı zamanda windows mod windows mod full screen ve full screen sonuç değişmiyor oyun rise online
  9. F

Çift bilgisayar yayın mümkün mü ? bu laptop ile

Merhabalar öncelikle güzel günler dilerim. Benim boşta kalan laptopum var özellikleri MSI Bravo 15 C7VE-062XTR AMD Ryzen 5 7535HS 16GB RAM 512GB SSD RTX4050 15.6" FHD 144Hz ana bilgisayarım üzerinden yayın açtığım zaman bu beni çok etkiliyor bu laptop ile yayın açıp oyun görüntümü normal...
  10. F

Asus Tuf Gaming oc Rtx 4070 Mavi Ekran Hatası Yükte

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda yükseltme gittim M.2 değiştirdim oyun oynadım mavi ekran almaya başladım normalde bu yoktu daha sonrasında önce yazılımsal üzerinde durdum birçok şeyle uğraştım cözemedim masaüstünde sorun yaşamıyorum... Neyse dedim bütün parçaları tek tek test edeyim yük...
  11. F

Msi h310 m2 pro Rx 6600 xt destekler mi ?

Merhaba yukarıda belirttiği ekran kartını arkadaşım hediye ediyor bana saphira nitro oc 8 gb rx 6600 xt modeli bu ana kartım yeterli olur mu işlemci ne yapabilirim söyleyebilir misiniz ana kart değişmem gerekiyorsa fiyat performans suna bilir misiniz ? bütçe dostu
  12. F

Amd Ryzen 7 5800x3d Sıcaklık Sorunsalı

Merhaba arkadaşlar öncelikle işlemciyi yeni aldığımı bildirmek isterim eski işlemci ile ovc olarak 1280 watta 60 58 derece arası görüyordum amd ryzen 5600 x işlemci ile Sıvı sogutmam corsair capillex 360 mm dir İşlemci yeni alıp üzerine yeni almıs oldugum Thermal Grizzly Hydronaut Uyguladım...
  13. F

Ryzen 7 58003xd İçin termal macun önerisi

merhaba yeni işlemci aldım ve termal macunum sanırım yetmiyor işlemci yüzde 40 50 kullanımlarda 73 derece görüyor 360 mm corsair icua capillex sıvı soğutucu var üzerinde bana kaliteli ve güzel bir termal macun önerir misiniz CoolerMaster MasterGel Reguler Termal Macun bu macun vardı sürdüm...
  14. F

Amd ryzen 7 5800 x3d 4070 Ti besler mi yoksa 4070 mi almalıyım

Başlıktada belirttiğim gibi 4070 niyetim almak ama ti le fiyatlar cok yakın 1000 2000 bin arası fark var cogu markada ama işlemcim bu ryzen 7 5800 x3d 4070 ve ti arası cok fark var mı ve pny markası alınır mıyada zotac 1080 kullanacağım suanlık sonra belki 2 k geçebilirim...
  15. F

RX 6600 XT DEN RX 6700 XT GEÇMEYE DEĞER Mİ ? YOKSA RTX 4060 Tİ Mİ

Merhaba arkadaşlar öncelikle sistemi güncellemek istiyorum ama ne yapsam bilemedim Amacım oyun oynayıp Twitch yayını yapmak ve youtube da içerik ürettiğimi belirtmek isterim Şuanki Kasamda Amd Ryzen 5 5600 x İşlemci var Asus Prime x570 P Ana kart rx 6600 xt saphira ekran kartı 32 gb 3200...
  16. F

5000 Tl Kadar Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar klavye alacağım ve çok kararsız kaldım her klavyenin kendine göre şeyleri var öncelikle aralarında kaldığım bir kaç klavye belirtmek istiyorum aradığım şeyler hızlı bildirim num kısmı olacak marka tercihim asus corsair apex gibi olabilir ve tr karakter bulabilseydim kafamdaki...
  17. F

Yardım Corsair iCUE H150i Elite Capellix Sıcaklık Sorunu

Merhaba 360 m Corsair iCUE H150i Elite Capellix aldım kule tipi yetmediği için işlemcim r5 5600 x kasam 9 fanlı war cry kasa anlamadığım bir şeyi mi çalıştıramadım yapamadım bilmiyorum her şey normal görünüyor ama sistem opera acıkken bile 50 51 derece görüyor bu bana saçma geldi oyuna girince...
Geri