Arama sonuçları: *

• Users: omrglylr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım ONVO OV-007 Elektrikli Scooter ALINIR MI?

Merhaba ONVO OV-007 Elektrikli Scooter :https://www.akakce.com/elektrikli-scooter/en-ucuz-onvo-ov-007-elektrikli-fiyati,1272821416.html marka scooter alınır mı bılgınız var mı bu modeli secmemin sebebi zaman zaman scooterı ıkı kısı kullabılme ıhtımalımız var xiaomi modellerıne gore daha agır...
  2. O

Yardım EKRAN KARTININ MARKASINI NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

GTX 1050Tİ ekran kartına sahibim zamanında vatandan oem sistem olarak almıştım fakat ekran kartı hakkında nvidia gtx 1050ti olması dışında bir bilgim yok markası nedir öğrenmek istiyorum ekran kartının önünde veya arkasında her hangi bir marka yazmıyor ayriyetden tek fanlı bir model , markasını...
  3. O

Yardım ERRNO 11001 HATASI NEDİR?

bu hata nedir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  4. O

Yardım FAN ÇOKLAYICI MONTAJ ACİL YARDIM!

Fan çoklayıcı sipariş vermiştim geldi sorunum kasanın ön paneldeki 3 fandan 1 tanesi calısmıyordu şimdi fan çoklayıcım geldi ama nasıl bir montaj yapıcam yardımcı olurmusunuz Anakart modelim: asus b450m-a II KASA: phanteks p400a 1662919004 Yardımcı olur musunuzz
  5. O

Yardım BU PSU KALİTELİ Mİ???

bu psu kaliteli midir ekran kartı max 3060ti veya rx 6700 kullanıcam işlemcide r5 5500 şuan kullandıgığım kasa phanteks p400a beyaz rgb olan model kullandıgım ekipmanlara uyumlumudur...
  6. O

Yardım 1080P Çözünürlük İçin Ekran Kartı Önerisi

1920x1080 bir monitore sahibim işlemcimde r5 5500 1080p için max hangi ekran kartını tercih edebilirim ayriyetden r5 5500 ile de darbogaz sorunu olmıcak bir kart istiyorum ayriyetden bir sorum var rtx 2060-2070 mi almak mantıklı yoksa rtx 3060 mı.
  7. O

Çözüldü✓ ASUS B450-A II PCle 4.0 MI

sorum başlıklta zaten ekran kartı olarakta pcle 4.0 destekleyen bir kart alsam anakartda 4.0 ise fps anlamında + olur mu anakart:https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B450M-A-II/
  8. O

BU HATA NEDİR YARDIM!

bilgisayarı açtığımda karşıma böyle bir hata çıkıyor bir zamandır önemli bir şey mi çözümü nedir bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  9. O

Yardım 1050 Ti'lı Sisteme 500WATT YETERLİ Mİ !

şuanlık 500watt sistemime yetiyor fakat ilerde ekran kartımıda upgrade ettigimde hala yeterli kalır mı yoksa yeni psu mu almam gerekir. değiştirmeyi düşündüğüm ekran kartları (rtx 3050-3060) (rx6600-6600xt) SİSTEM ÖZELLİKLERİ: asusb450m-a II ryzen 5 5500 ballistix 8x2 3200mhz gtx 1050 ti 1tb...
  10. O

Yardım PHANTEKS P400A WHİTE KASA YARDIM

PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir KASA...
  11. O

Yardım P400A WHİTE KASA YARDIM!

P400A (BEYAZ) kasa modeline sahibim fakat ilerde sıvı soğutma veya kule tipi fan taktırmayı düşünüyorum kasanın üst kısmı sıvı sogutma desteklemiyor egzoz kısmına 120mmlik sıvı soğutma mı mantıklı yoksa kule tipi bir fan mı mantıklı olur yoksa şöyle bir şey yapabilirmiyim bilmiyorum ama kasanın...
  12. O

P400a Sivi Soğutma Destekli̇yor Mu?

phanteks p400a beyaz kasaya sahibim şuanlık işlemci sıcaklıgım acısından sıkıntı yok ama ilerde olursa kasa sıvı soğutma veya diğer o işlemci için olan soğutma ürünlerini destekliyor mu(tam bilmiyorum bu konuyu)
  13. O

İZMİR İÇİ PC MONTAJ YARDIM

Merhaba bilgisayarımı upgradelemeye karar verdim yeni parçalar aldım(işlemci,anakart,ram,dış kasa) eski kasamdan ekran kartı psu ve ssd,hdd çıkarılıp yeni sisteme takmak lazımayriyetden yeni aldıgım parçalarıda fakat bunları kendim yapıcak bilgiye sahip değilim ondan dolayı izmir içi işini bilen...
  14. O

Yardım Hazirda Kullanilan Ssd,hdd Yeni̇ Si̇steme Takmak Sikinti Cikarir Mi

şuan kullandıgım bilgisayarda 225 gb ssd + 1 tb hdd var bilgisayarımda anakart,işlemci,ram,dış kasayı değiştirdim yarın montaj işini halledicem fakat şöyle bir sorum var hali hazırda kullandıgım ssd ve hdd yi yeni sisteme taksam sıkıntı çıkarır mı sıkıntı çıkarırsa nasıl bir çözüm yolu...
  15. O

Çözüldü✓ YENİ İŞLEMCİ TERMAL MACUN SÜRÜLÜ MÜ GELİYOR

inventustan ryzen 5 5500 aldım suan yolda fakat merak ettigim bir sey var ürüne termal macun sürüp öyle mi göndermişlerdir yoksa benim ayriyetden sürmem mi gerekir(anakartda aldım montajlı gondericekler)
  16. O

GÜVENİLİR WİNDOWS 10 LİSANS

https://www.pttavm.com/windows-10-home-dijital-lisans-anahtari-p-151036570 bu site güvenilirmidir windows orjinal midir bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ayriyetden lisans türü oem midir
  17. O

Wi̇ndows 10 Yardim Aci̇l

vatandan hazır oem sistem almıstım o zmnlar aldıgım sistemde kampanyada vardı yanında orjianal windows 10 veriyorlardı kullandım baya şimdi ama bilgisayarımın bir kaç parçasını değiştirdim anakart işlemci ram benim merak ettigim soru şu windows 10 orjinal aynen durucak mı yoksa yeni aldıgım...
  18. O

İŞLEMCİ EKRAN KARTI DENGESİ

eski kasamı updatelemeye karar verdim 1050ti İ5 7500 8x1 2400mhz olan kasamı 1050ti ryzen 5 5500 8x2 3200mhz yapıcam ama ekran kartımı değiştirmeye şuanlık bir bütçem yok zorunda olmadıkça da değiştirmek istemiyorum beni böyle bi 1.5 2 sene götürür mü acaba bir sıkıntı cıkarmı ryzen 5 5500...
  19. O

ÜRÜNLER DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ Mİ ?

ürün açıklamalarına baktım ama distribütör mu yoksa ithalatçı garantili mi detayını görmedim acaba bu konu hakkında bir bildiginiz var mı distribütör garanti ise almak istiyorum...
  20. O

FİYAT FARKINA DEĞER Mİ?

arada 600 tllik fark var değer mi 8x2 ram kullanıcam 3200mhz işlemci ryzen 5 5500 https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11208 https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11304
Geri