Arama sonuçları: *

1. Nacho Varga

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X işlemciye ekran kartı önerisi

Ryzen 5 5600X işlemciye sahibim rtx3070(8gb) ile 4060ti (16gb) arasında kaldım sizce hangisinde darboğaz konusunda daha rahat ederim ?
  2. Nacho Varga

Çözüldü✓ Güvenilir key satan site ?

Güvenilir windows 10 pro key satan bir site arıyorum önerisi olan var mıdır ?
  3. Nacho Varga

ETS 2 MULTİPLAYER GİREMİYORUM

kafayı sıyırıcam steamden hangi sürümü seçmem lazım ağlicam artık neyi seçtiysem olmuyo giremiyom online'a
  4. Nacho Varga

Çözüldü✓ KTC H25T7 mi?- FAZEON X24F200 mü?

Sizce Hangi monitörü tercih etmeliyim nedenleriyle yazarsanız sevinirim teşekkürler.(kanalda monitörün tanıtım videosunu izledim sadece karşılaştırma amaçlı sordum)
  5. Nacho Varga

Çözüldü✓ Ekran kartı önerisi istiyorum

Öncelikle nvdia serisi istiyorum rtx 2060 süper den daha üst ama maksimum 3070 ti olabilir arasındaki ekran kartlarından hangisini önerirsiniz
  6. Nacho Varga

Öneri Kernel powera çözüm önerisi

Arkadaşlar biliyosunuz ki bu lanet hata bilgisayarın ekranını karartır bilgisayar yeniden açılmaz kısaca lanet bir şeydir neyse çok uzatmadan yaziyim. Monitörümün driverını bulup indirip kurdum ve bu hatayı artık almamaya başladım (en azından 2 gündür böyle). PUBG ya da Lol gibi oyunlar oynarken...
  7. Nacho Varga

Kernel Power 42 hatası

Oyun oynarken aniden ekranım kararıyor ve ekran kartının fanları son hızda dönüyor sizce sebebi ne bilgisayarcıya verdim tüm pin kablolarını söküp takmış bir kaç gündür yapmıyordu PUBG oynayarak falan test ettim (normalde 4 elden sonra böyle yapıyodu ama yapmadı) Loldede yapıyodu ama hiç test...
  8. Nacho Varga

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 X İşlemci için Ekran Kartı

Ryzen 5 5600 X İşlemci için Darboğaz yapmayacak en üst model ekran kartı hangisidir ?
  9. Nacho Varga

Çözüldü✓ 144 HZ monitör önerisi

144 HZ veyahutta daha üst hertzlerden öneriler istiyorum bütçeyi kafaya takmadan.
  10. Nacho Varga

FİFA 24 İNDİRİMİ NE ZAMANA KADAR ?

EA ' in kendi sitesindeki 600tl ye alabileceğimiz indirim ne zamana kadar ?
  11. Nacho Varga

EA Games'i steam otomatik yeniler mi

Selamlar ea play aldım aylık 8 liraya bunu her ay otomatik yeniler mi yoksa sorar mı ?
  12. Nacho Varga

Sivi Soğutucunun Hizini Ayarlayabi̇leceği̇m Bi̇r Programi Var Midir ?

Selam https://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterliquid-ml120l-v2-sickleflow-rgb-led-fanli-islemci-sivi-sogutma-kiti-intel-am4-destekli-mlw-d12m-a18pc-r2-p-HBV00001BUKU6?magaza=Elmac%C4%B1k ürününe sahibim acaba hızını ayarlayabileceğim bir driver tarzı programı var mıdır ?
  13. Nacho Varga

Ragnarok pc ye ne zaman çıkar ?

Ragnarok pc ye ne zaman çıkar ?
  14. Nacho Varga

Çözüldü✓ intel 13100F amd rx6650xt darboğaz yapar mı ?

intel 13100F amd rx6650xt darboğaz yapar mı ?
  15. Nacho Varga

Çözüldü✓ Bu anakart iyi midir ?

Selamlar şu an ki anakartımın ram soketlerinden birisi bozulduğu için yeni anakart almayı düşünüyorum işlemcim ryzen 5 5600 X uyumlu mudur ve bu anakartı tavsiye eder misiniz ...
  16. Nacho Varga

Çözüldü✓ RYZEN 5 5600X İLE KULLANABİLECEĞİM DAR BOĞAZ YAPMAYACAK MAX EKRAN KARTI NEDİR

Nvdia serisinden önerirseniz sevinirim
  17. Nacho Varga

Çözüldü✓ Monitörlerde Hangi Hertz aralığı daha iyidir ?

Selamlar millet arkadaşım 60-144-240-360 gibi ana Hz'ler hakkında aralara göre daha iyidir dedi sizce bu sayıların arasındaki Hertzler sıkıntı yaratır mı ?
  18. Nacho Varga

Fifa 23 270 Tl ye Alınır Mı

Steam hesabımda hali hazırda 150 tl bulunuyor bu parayıda oyunlardan düşen sandık vs itemlerden kastım kısacası oyunun bana gelişi 270 tl olucak sizce alnır mı ?
  19. Nacho Varga

Çözüldü✓ İPS monitör mü daha iyidir yoksa Led Monitör mü

Selamlar 120 Hz (veya üstü) 3-4k aralığında İPS özellikli monitör arıyorum fakat İPS'i sadece daha iyi anlattıkları için (renk canlılığı vs.) bu yüzden tercih ediyorum sizce ips mointörün avantajları ve dezavantajları nelerdir led monitöre göre almayı düşündüğüm monitör...
  20. Nacho Varga

F/P Oyuncu Koltuğu Arıyorum

F/P Oyuncu Koltuğu Arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Geri