Arama sonuçları: *

• Users: Berjriko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berjriko

Dvr kayıt sistemi için 2500 TL civarında HDD önerisi

4 Tane Kameramız Var Fakat Artık hdd'nin artık miladını doldurduğunu düşünüyorum bir adet hdd almak istiyoruz fakat ne alacağımıza karar veremedik beklentimiz uzun ömürlü olması 2500 2700 civarında almayı düşünüyoruz WD HDD bu hddyi düşünüyoruz başka öneriniz varmıdır acaba
  2. Berjriko

samsung galaxy watch 3 alınır mı?

900tlye almayı planlıyorum https://streamable.com/etumve videosu burada saat temiz duruyor orjinal sarjı ile beraber sizce alınır mı?
  3. Berjriko

Arduino bootloader moduna geçmiyor

Elimde Arduino Leonardo klon var fakat bootloader moduna geçiremiyorum. İlk bağladıgımda com6 portu olarak geliyor sonra 2 kere butona basınca com5e dönüyor döndüğü gibi yine com6ya dönüyor. Ayrıca RX ve tx ışıkları da yanmıyor. Acaba sorun bende mi yoksa kartta mı?
  4. Berjriko

A320M-A Pro Max 2. RAM slotu çalışmıyor

2022'de kasım ayında aldığım A320M-A Pro Max anakartımın 1. RAM slotu çalışırken 2. RAM slotu çalışmıyor daha 1 sene garantisi bulunuyor. Anakartı mediamarktan almıştım yardımcı olurlar mı?
  5. Berjriko

DK61E Puding Keycap önerisi

Dk61e için ucuz puding keycap arıyorum bütçe 400 civarında PBT olması daha iyi olur aklımda Puding bu keycapleri almak var sizce olurmu
  6. Berjriko

2600TL'ye kargo ücreti dahil ekran kartı önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-1660-super-1134943482/detay/ bunu almayı planlıyorum sizce alınır mı?
  7. Berjriko

700tl Bütcede Mouse Önerisi

Merhabalar Kendime Mouse Almayı Planlıyorum Asus rog bunu almayı planlıyorum veya delux m800 promu alsam diye düşünüyorum ama beni bu ay bütçe anlamında çok sıkar sizce ne yapmalıyım alınır mı?
  8. Berjriko

Razer DeathAdder Elite üst kapak nereden bulunabilir

merhabalar sağ click koptu garantiside bitti nereden üst kapak bulabilirim yazarsanız sevinirim
  9. Berjriko

DK61e Yellow Switch klavyede ses azaltılır mı?

Dierya DK61e kullanmaktayım yellow Switch fakat sesi bana biraz fazla geliyor bunu azaltmanın bir yolu var mıdır pcbnin altına köpük koymayı düşünüyorum fakat ne tür köpük koyucağımı bilmiyorum ve fark eder mi?
  10. Berjriko

Ucuz Mousepad Önerisi 200 90x40

Yeni Klavye Almamın Üstüne Setupı daha iyi yapmak için mousepad arayışına girdim Dierya DK61E klavyem var bide bloody a90 mouse 90x40 ucuz yollu 200tl kadar bi mouse pad önerirseniz sevinirim .
  11. Berjriko

Öneri 800 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar 800+ Bir Bütçem Var Aklıma Şuanda 2. el Xpg Summoner Mini Var XPG 600tlye anlaştık Fakat Outemu Switch olduğu için almaktan çekiniyorum DK61 Bunu Almayı Düşünüyorum Fakat Arasındaki Fiyat Farkına Değermi
  12. Berjriko

Öneri Direksiyon Seti Yapmayı Düşünüyorum.

Ucuz Arduino Uno Aldım İleride Kullanmak Amacıyla Fakat Şuanda Elimde Kaldığı İçin Direksiyon Seti Yapmak İstiyorum Kabloları Elimde Var 10K Potansiyometre almayı düşünüyorum fakat max 270 derece dönüyor dişli sistemi yapmam gerekiyor direksiyonu hurdacı tanıdıklarımız var onlardan almayı...
  13. Berjriko

Yardım 400TLye Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhabalar Kendime Bir Adet Kulaklık Almayı Düşünüyorum Aklımda QCY T13 Var Fakat Bir Sorun Yaşamaktan Korkuyorum Sizin Önerilerinizi Bekliyorum Nays İle Alıcam 1686177091 Bütçemi Değiştirebilirim Bilirim 100-150 Arası Daha Ekleyebilirim
  14. Berjriko

Msi A320 Pro Max Ses Driverı Bulamıyorum (Çözüldü)

Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar A320 Pro Max Anakarta Sahibim Fakat Uygun Ses Sürücüsü Bulamıyorum Msi'ın sitesinde var fakat windows 10 sürümlerimiz uymuyor elimde 2+1 ses sistemi var fakat ayrıca 2 adette hp hoparlör var ikisini aynı anda kullanmak istiyorum fakat realtek sürücüsü olmadığı...
  15. Berjriko

Msi A320m-A Pro Max Realtek Driver Kurulmuyor

Sürücüyü Kuramıyorum code 0001 hatası alıyorum Windows Sürümüm 22h2 İnterneti Kapatıp Güvenli Moda Girdim Ve Sürücüyü Sildim Ondan Sonra İnternet Kapalı bir şekilde masaüstüne döndüm sürücüyü kurmak istedim fakat kuramadım yardımlarınızı bekliyorum Sürücüler
  16. Berjriko

Dell İnspiron 5520 Blueetooth Driverı

Arkadaşımın 5520 Laptopu Var Blueetooth Sürücüsünü Silmiş Şuan Sürücüyü Arıyoruz Fakat Bulamadık Ayrıca Ekran Kartı İntel Olarak Gözüküyor Bu Laptoplar 7670 Ekran Kartına Sahip Değilmi
  17. Berjriko

500 TL'ye Kaliteli Kulaklık Onerisi

A101den Aldığım Piranha Bozuldu Bende Onun İcin Kulaklık Arayışına Geçtim Steelseries Arctis 1 Buldum Fakat Onerilmediğini Gördüm 400-500 Tl Bütce Arasında Kaliteli Sorun Cıkarmayacak Kulaklık Onerirmisiniz 2. El Alabilirim
  18. Berjriko

R5 2600 İçin Stabil O.c Tavsiyesi

R5 2600 İşlemcim Var A320m-Pro Max Anakartım Bulunuyor Sıcaklıkları Fazla Bulduğum İçin İdcooling 224xt aldım 2 fanlı bir şekilde sıcaklıkları düşürdüm şimdi hazır soğutucu almışken o.c yapmak istiyorum Psu: High Power hpq 500 watt
  19. Berjriko

Asetto Corsa 0xc000007b Hatası

Logfile linki burada oyunum Steam'den orijinal Ultimate Edition concent Manager ile Online girmek istedim fakat giremedim oyuna normal olarakta giremiyorum. RAM: Kingston Fury Beast 8gb Ekran kartı: GİGABYTERX 570 4GB Anakart: MSI A320 Promax İşlemci: R5 2600
  20. Berjriko

Gelbura ne zaman kargolar

ID choling marka soğutucu aldım 224xt renksiz v2 gelbura üzerinden aldım fakat hala kargolanmadi yılbaşından dolayı olabilirmi
Geri