Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Bibi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mr.Bibi

Steam ailemize birini arıyoruz

Ailede 5 kişiyiz güzel oyunlarımız var eğer sizinde güzel oyununuz varsa ve aile gelmek istiyorsanız steam arkadaş kodunuz atın https://steamcommunity.com/profiles/76561199030813034/
  2. Mr.Bibi

Debug Led cpu yanıyor

Termal macun değiştirdim ilk kez ve işlemci kendisi oturdu, oturunca doğrudur diye bakmadım sonra soğutucu taktım sonra PC açma düğme basınca Debug LED kırmızı yanmaya başladı. PC fanlar donuyor ekran kartı falan sonra duruyor ama işlemci soğutucu dönmüyor. PC kapanıp 1 sn içinde tekrarlanıyor...
  3. Mr.Bibi

Bu kulaklık alınır mı?

Rampage RM-X5 AIRS VEYA RAMPAGE R46 HOSTAGE.
  4. Mr.Bibi

OBS ayarlarım nasıl olmalı?

İşletim sistemi adı Microsoft Windows 10 Yüklü fiziksel bellek (RAM) 16,0 GB. İşlemci Intel i5-6500 NVIDIA GeForce RTX 2080 8 GB. Download Mbps. GÜNDÜZ -- GECE 100 ---- ---- 24 Upload Mbps. 4.84 Yayın için hangi ayarları yapmalıyım?
  5. Mr.Bibi

Win 10 format 1 saattir aynı ekran

Merhaba Format işlemine 1 saat önce başladım hayla bu ekranda napcam bilemiyorum sizce napmam gerek ?
  6. Mr.Bibi

200 TL Steam sepet önerisi

Steam hesabım bu sizce nasıl bir sepet yapmalıyım? https://steamcommunity.com/profiles/76561199030813034
  7. Mr.Bibi

Kulaklik Öneri̇si̇ Lazim

İSVEÇTEN ALCAM SİZCE HANGİSİ ALAYIM.
  8. Mr.Bibi

Black Mesa Hikaye Multiplayer Oynanıyor mu?

online yazıyor ama emin olamadım.
  9. Mr.Bibi

Red Dead Redemption 2 açılmıyor

açılmıyor oyun
  10. Mr.Bibi

Red Dead Redemption 2 açılmıyor

Steam üzerinden Red Dead Redemption 2'yi açmaya çalıştığımda Rockstar Games Launcher'a bağlanıyor ekranı geliyor sonra tekrar Steam'de oyna konumuna düşüyor. (dosya doğruladım gene açılmadı)
  11. Mr.Bibi

RDR2'yi alınca da geliyor mu?

RDR2'yi alınca online da geliyor mu?
  12. Mr.Bibi

ASUS ROG STRIX B450-F işlemci önerisi

ekran kartım 2070
  13. Mr.Bibi

Soundpad Ses Paketi var mı?

bi tane buldum ama link çalışmıyor sizin bildiniz var mı?
  14. Mr.Bibi

Batman: Arkham Collecti̇on Oynama Sirasi

ben https://store.steampowered.com/sub/320795/ aldım bunu ama oynamak sırasını bilmiyom
  15. Mr.Bibi

oyunda gamepad gözükmüyor

oyunlara giriyo9rum gamepad takıyorum ama gözükmüyor
  16. Mr.Bibi

Steam hata veriyor yardım

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra...
  17. Mr.Bibi

gamepad önerisi olan

çok pahalı olmasa iyi olur
  18. Mr.Bibi

en iyi online olan battfield oyunu hangisi?

battfield oynamak istiyorum online olarak en iyisi hangisidir sizce?
  19. Mr.Bibi

Days Gone alınır mı ?

130 tl suan sizce alınır mı veya Red Dead Redemption 2 parayı saklayıp mi alsam ?
  20. Mr.Bibi

Ekran Kartı Fanından Ses Geliyor

kasa sessiz çalışırken bannerlord 2 gibi oyunları açarken ekran kartının fanın sesi çıkıyo kasayla alaksı yok napcam bilemedim fanın sesi veya hızı ayarlamak gibi bi şey var mı ?
Geri