Arama sonuçları: *

1. S

Ekran Kartı 77C alınır mı?

Arkadaşlar ekran kartı alıcam satıcı test edip attı video şeklin de sıcaklık 77C biraz bana sıcak geldi nasıl bir yol izlemeliyim satıcı macun yenile düşer diyor kart xfx rx580
  2. S

PC Oyun Oynarken Hata vermeden Oyundan Atma Sorunu

Arkadaşlar PC de XMP den Ram'leri 3200Mhz aldımı oyunlar dan atıyor kısa süre sonra hata vermeden XMP kapattım zaman sorun olmuyor sorunun tam olarak çözemedim başka ram ile de denedim yine aynı ekran kartı da denedim yine aynı sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Parçalar İ5-11400F + MSİ B560M...
  3. S

6000 - 7000 TL 2.El Sistem Önerisi

Arkadaş için ikinci el sistem toplamayı düşünüyoruz oynuca oyunlar PES 22 - Steam PUBG - Valorant tarzı oyunlar nasıl özellikte bir bilgisayar toplamılıyız tafsiyeleriniz önerileriniz nelerdir.
  4. S

Çözüldü✓ Ekran Kartı Isınma Sorunu

Arkadaşlar ekran kartı 75 78 arası oluyor oyunlar da iki defa kaliteli macun sürüp yeniledim yine aynı bu sorunu nasıl çözebilirim Ekran Kartı Marka Model ZOTAC RTX3060 - Kasa Cooler Master Masterbox MB511 Model
  5. S

Ekran kartı ısınma sorunu 75 78 derece arası çalışıyor

Merhaba arkadaşlar bir sene önce toplamış olduğum bilgisayar da ekran kartı oyun oynarken 75 77 arası geziniyor arada nadir de olsa 78 de gördüm iki defa kaliteli macun aldım sürdüm etki etmedi sorunu nasıl çözebilirim veya bu sıcak havalar da normal mi değil mi sorun teşkil eder mi etmez mi...
Geri