Arama sonuçları: *

• Users: longshadow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Ekran kartı display port algilamiyor

Merhaba öncelikle bugün odamı taşıdım ve bilgisayarın biraz kirli olduğunu farkettim daha sonra üstünkörü temizledim (sadece hava tuttum) ekran kartını çıkardım ve temizledikten sonra yerine taktım bilgisayarı açtığımda ise her şey düzgün görünüyordu fakat monitöre görüntü gelmiyordu sonra...
  2. L

assetto corsa trafik modlu sunucu açma

trafik modlu sunucularda fps çok düştüğünden arkadaşlarla kendi aramızda oynamak için bir sunucu kuralım dedik 2 gündür kuramıyoruz birkaç videoda vds ile kurulum vardı fakat vds ile uğraşmadan bir kurulum yöntemi var mı merak ediyorum yardımcı olursanız seviniriz
  3. L

steelseries kulaklık kablosu koptu

steelseries arctis prime kulaklığını kullanıyordum fakat yakın bir zamanda kulaklığın ses ayırıcı kablosu koptu ama sadece mikrofonu kullanamıyorum ses falan geliyor...
  4. L

sekiro açılmıyor (siyah ekran)

sekiro almışdım bu gün gireyim dedim oyuna girince de beyaz ekrandan sonra siyah ekran geliyor sonrada siyah ekranda takılı kalıyor oyun dosyalarının bütünlüğünü falan doğruladım yine aynı sorun devam ediyor yardım ederseniz sevinirim
  5. L

steam yükleme gözükmüyor

oyunun n kadar yüklendiği ve snyde kaç kb/mb yüklendiğini göremiyorum hepsinde aynı böyle oldu indirme sırasında hiçbirşey gözükmüyor fakat duraklatınca normal gözüküyor sebebini bilmiyorum oyunun yaklaşık %30 kadarını yükledikten sonra böyle oldu daha sonra internetten bakıp yükleme verisi...
  6. L

1200 TL klavye önerisi

güzel bi klavye biliyomusunuz arkadaşlar rengi beyaz mor mavi fln olsa biğde mekanik olursa çok iyi olur
  7. L

Çözüldü✓ 144Hz monitor 60HZ kullanabiliyorum

başlıkda da dediğim gibi 144 hz monitör aldım fakat 60 hz kullanıyorum 1080 p
  8. L

freedos ReBoot and select proper boot yazısı

Hazır bir freedos sistem aldım usb ye youtubeden gördüğüm gibi windows yükledim sonra menüye girmeye çalıştım bütün tuşlara bastım ama giremedim yardım edebilirmisiniz
  9. L

Öneri Rx6500 swft ekran kartı

XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 RX-66XL8LFDQ 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartına Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16AH4U16G32C28Y7GAA-2 Ram Team 512 GB MP34...
  10. L

Öneri Bilgisayar alacağım yakın zamanda kaç watt psu lazım

XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 RX-66XL8LFDQ 128 Bit GDDR6 8 GB Ve i3 10100F ne kadar psu ister Thermaltake 550 W Versa T25 CA-3R5-55M1WE kasada psu var galiba ama yetmez diyorlar bilgisayar hakkında da pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  11. L

Çözüldü✓ 11k hazır sistem önerisi

11.243tl bütçem var sadece kasa lazım kaç gündür arıyorum arıyorum bulamıyorum bu arada bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok da hazır bi f/p sistem olsa iyi olur yardım ederseniz sevinirim 🙏🏻
Geri