Arama sonuçları: *

• Users: Faker
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Superonline Taahhüt Sonu

Herkese selamlar, uzun süredir superonline kullanıyorduk. Çeşitli sebeplerle birkaç ay önce Türk Telekom bağlattık. Superonline internet hala bağlı. 1 hafta sonra taahhüdüm bitecek. Uygulamaya girip yeni bir taahhüt onaylamazsam mevcut paketim otomatik uzar mı? Yani son günden bir gün önce...
  2. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Herkese selamlar, internetimi Turknet'e geçireceğim. Bu sefer kendi alacağım modemi kullanmak istiyorum. Maalesef kendi altyapıları olmadığı için alacağım hız 100 mbps olacak. Benim telefonum Wifi 6 destekliyor ancak evdekilerin telefonları Wifi 5 destekliyor. Tüm bunlar dikkate alındığında Wifi...
  3. F

Başka Operatörden Türknet'e Geçiş

Herkese selamlar, Türknet'e geçiş yapacağım ancak başvuru ekranında şöyle bir şey çıktı. Bu modemi kalıcı olarak almak için mi yoksa evdeki mevcut modemi kullanmayacaksam seçmek zorunda mıyım?
  4. F

Superonline Hattı Başka Odaya Taşıma ve Modem Değişikliği

Herkese selamlar, evimizde 2 tane internet girişi var (giriş mi deniyor yoksa çıkış mı deniyor bilmiyorum yanlışsa özür) ve internetimiz şuan benim odamdaki girişten bağlı. Biz bunu salondaki girişten almak istiyoruz. Daha önce orada kullandığımız internet vardı hatta kablosu hala orada. Bu...
  5. F

Evde Bulunmayan Bir Cihaz İnternetime Bağlanıyor

Herkese merhaba, modem arayüzüne girdiğimde evde bulunmayan bir cihazın internetimize bağlı olduğunu gördüm. Bağlı cihazlardan kaldırdım ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Bağlanmasını kalıcı olarak yasaklamanın bir yolu var mı? (Şifreyi değiştirmek dışında)
  6. F

EA FC 25 PC'de Hile Kullanımı Hakkında

Selamlar dostlar, yeni adıyla EA FC yeni jenerasyona geçtiğinden beri PS5 almak farz oldu ancak benim gibi işsiz olanlar için bu ekonomik şartlarda pek mümkün olmuyor maalesef. Öncesinde PS4'üm vardı ama bir hamleyle çöpe attılar bizi :) Bu oyunu PC'de oynamak da büyük çile. Karşınıza hile...
  7. F

İki Modemi Kablosuz Köprüleme

Selamlar dostlar, elimde 2 adet Huawei HG255s modem var. Bu iki modemle kablosuz köprüleme yapmak istiyorum fakat internetten araştırdığımda, videoları izlediğimde bir kişinin yaptığı ayarı diğeri yapmıyor vs. o yüzden kafam karıştı. Bu işten anlayan varsa nasıl yapılacağını anlatabilir mi veya...
  8. F

AMD RSR ve VSR Özellikleri Hakkında Sorular

Selamlar dostlar yakın zamanda Ryzen 5 5600, RX 6700 XT bir sistem aldım. Ekran kartı özelliklerinde Radeon Super Resolution ve Virtual Super Resolution adında özellikler gördüm. VSR'yi anladım. Ekranınız 1080P ise bu özelliği devreye sokarak 2K gibi gösterip yükün ekran kartına binmesini...
  9. F

Çözüldü✓ BIOS RAM Hızı Arttırdım PC Açılmıyor

Merhaba dostlar bugün aldığım sistemin RAM'leri 3600 Mhz olmasına rağmen ve anakartım bu hızı desteklemesine rağmen 2666 Mhz gözüktüğü için BIOS ayarlarına girip memory frequency 3600 Mhz yapıp kaydedip çıktım. Kasa çalışmasına rağmen klavye ve monitör çalışmıyor. Kapatıp tekrar denedim fakat...
  10. F

Gaming Gen Monza 6700 XT Sistem Siparişim Hakkında

https://www.gaming.gen.tr/urun/366452/monza-6700xt-amd-ryzen-5-5500-asus-dual-radeon-rx-6700-xt-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Selamlar dostlar bu sistemi işlemciyi 5600, anakartı B450M-K II, SSD'yi XPG Gammix S70 Blade ve RAM'i 3600 mhz yaparak 19.655 liraya satın aldım. 15...
  11. F

20.000 TL AMD EKRAN KARTLI SİSTEM ÖNERİSİ

Selamlar dostlar, R5 5600 6700 XT sistem siparişi verecektim fakat bu sistemi 1080P kullanan bir kardeşim darboğaz yaptığını 2K kullanmam gerektiğini söyledi. Ancak ben monitörü 1080P daha yeni aldım ve artık iade etme şansım yok. İşlemciyi 5600X yapsam darboğazdan kurtarır mı yoksa normal 6700...
  12. F

GAMING GEN HAKKINDA FAZLA ŞİKAYET

Selamlar dostlar, Gaming gen sitesinden sistem siparişi vermeyi düşünüyordum fakat bu siteyle alakalı son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım. Bu siteden sistem veya herhangi bir ürün alıp memnun olan yok mu? Sonuçta herkes her markayla benzer sıkıntılar yaşayabilir ama genel bir...
  13. F

1500-2500 TL Klavye Seçimi/Önerisi

Asus ROG Strix Scope RX Asus TUF Gaming K3 Razer Blackwidow V3 Tenkeyless XPG Summoner Gamepower Starscream Merhaba dostlar, belirttiğim bütçede klavye arıyorum. Bazılarında yay sesinden bahsedilmesi vs. derken bir türlü karar veremedim. XPG uygun fiyata rağmen bilek desteği ve Cherry MX...
  14. F

GAMING GEN MONZA 6700 XT 20.000 SİSTEM ÖNERİSİ

https://www.gaming.gen.tr/urun/366452/monza-6700xt-amd-ryzen-5-5500-asus-dual-radeon-rx-6700-xt-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi işlemciyi 5600, SSD'yi 1 TB, Anakartı B450 yaparak almayı düşünüyorum. Ay sonuna kadar DA veya herhangi bir sayfanın 6700 XT ekran kartlı...
  15. F

Çoklu Kredi Kartı veya Alışveriş Kredisiyle Sistem Önerisi

Merhaba dostlar, malum Kasım indirimleri dönemindeyiz. Bilgisayar fiyatlarının gidebileceği daha korkunç rakamlardan dolayı bu indirimleri değerlendirerek sistem alacağım fakat çoklu kredi kartı veya alışveriş kredisiyle alabilirim. İncehesap dışında bu iki ödeme seçeneğini sunan bir site var...
  16. F

Hangi SATA SSD'yi almalıyım?

Herkese selamlar, uzun süredir kullandığım laptop'a SSD almak istiyorum. Kapasite hakkında sorunum yok benim için yeterli fakat hangi marka SSD vadettiği hızları fazla fark olmadan sunabilir?
  17. F

Laptop Donanım Güncelleme

Herkese merhaba, 2015'in sonlarında aldığım bir laptop kullanıyorum ve haliyle sistem çok yetersiz kalmaya başladı. Malumunuz ortalama bir sistemi olan laptop/pc için minimum 10.000 lira bütçe gerekiyor dolayısıyla yeni alamıyorum. Bende en azından elimdeki laptop'a RAM değiştirip SSD takmayı...
  18. F

Superonline VPN Sorunu

Herkese merhaba. Geçenlerde bilgisayarımda VPN kullanmam gereken bir durum oldu (normalde vpn kullanmam gerektiğinde telefonumdan hallediyorum) fakat bilgisayarda vpn kullanmak istediğim zaman hepsinde ciddi anlamda hız sınırı vardı. Hatta birini kendi sitesinden indirirken engellemek için...
Geri