Arama sonuçları: *

• Users: asmarena6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. asmarena6

❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

https://www.a101.com.tr/arama?k=C%C4%B0T%C4%B0ZEN&kurumsal=1 Güzel otomatik bir saatim olsun diyenler için kaçırılmayacak fırsat. Piyasadaki 10 bine satılanların hepsi istisnasız çakma. A101dekiler TEKSAAT garantili gelecek. Pyasa Fiyat 19 binlerde. 6 Taksitte güzel fırsat. En çok tercih edilen...
  2. asmarena6

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞ IPHONELARDA 9 TAKSİT SADECE AXESS

Amazonda axesslere 9 taksit var vade farksız acele edin. https://www.amazon.com.tr/dp/B0FQFBXXXV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  3. asmarena6

Kapanan İnstagram Hesabını Ücretsiz Açma (Bug)

Merhaba arkadaşlar! Instagram'da yaşanan yeni açık nedeniyle kapanan hesaplar, birkaç dakika içinde yeniden açılabiliyor. İşte adım adım yapmanız gerekenler: 1. Öncelikle aşağıdaki bağlantıyı, Instagram'da herhangi bir sohbete gönderin: https://www.instagram.com/hacked/ 2. Bağlantıya tıklayın...
  4. asmarena6

Oyunlarda pırpırlanma Sorunu

Arkdaşlar kör olmama ve delirmeme ramak kaldı. Oyunlarda pırpır gözlerim kör olacak.
  5. asmarena6

CUDA için NVDIAya Geçiş Yardım

Merhaba AMD 6800xt ekran kartım var. CUDA desteklemediği için yapay zekayla birşeyler yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü. Nvdiaya geçmem lazım. ne yapmalıyım bilemedim. Nvdia ile takaslasam hangi kart dengidir kazıklanmak istemiyorum pekte anlamıyorum. Bana etseniz etseniz siz yardım...
  6. asmarena6

Keycap Tasarım için Switch Seçimi

Merhaba Konuyu bu başlığa mı açmalıydım ona da emin olamadım ama en bilgili bölüm burasıdır diye buraya açayım dedim. Keycap tasarımı yapmaya başlayacağım. Reçine ilede basıp bunun ticaretini yapmak istiyorum. Ancak klavyelerden pek anlamıyorum. Globalde en çok kullanılan switch hangisidir...
  7. asmarena6

MCHOSE Kablosuz Klavye Mouse Set- Daha iyi alternatif

Merhabalar kablo işinden kurtulmak için kablosuza geçmek istiyorum. Daha iyi bi alternatif varsa açığım açıkcası. Bu fiyatlarda bi tık tuzlu gelmesine rağmen gözden çıkarttım artık. Bana bu bütçede kablosuz klavye mouse önerisi varsa çok sevinirim.
  8. asmarena6

Ofis İçin Masaüstü Pc

Merhabalar ofise bi kasa almak istiyorum. Muhasebe programları falan çalıştırdığımız için ekran kartına ihtiyaç dahi olmuyor. Güzel bi işlemci ram ile bizi şöyle 10-15 yıl götürecek bir pc yeterli olacak. Ancak pek anlamıyorum böyle onboard bir işlemci mi seçmeliyim. Yoksa gidip ekran kartsız...
  9. asmarena6

Bu Bilgisayarı Alıyorum Yardımcı Olur Musunuz

12 taksit olarak Gamegarajdan alacğaım. 12 taksit önemli. Bu ayarda daha iyi bir tercih yapılabilir mi yoksa bunu alıp geçeyimmi
  10. asmarena6

İphone 16 Pro yu Satmak mı Kullanmak Mı

Merhaba iPhone 13 kullanıyorum telefonumdan da memnunum açıkcası bir sorunu yok. Geçen gün Hepsiburada indirimden ucuza 16 Pro aldım. Satsam sanki değmeyecek kullansam 30 bin liraya 13 ten 16 pro ya geçmiş gibi olacağım ama o farka değer mi bilemedim. Ne yapmalıyım sizce.
  11. asmarena6

Oyun esnasında açılan CMD ekranı

Oyun oynarken çat diye bi cmd ekranı açılıp kapanıyor oyunu aşşa atıyor deli ediyor beni. Buna ne sebep oluyor nasıl bulabiliriz ya deli olacağım.
  12. asmarena6

165 Hz Monitörden 100Hz alıyorum

Merhabalar, Yeni bir monitör aldım. 165 Hz . DP kablo ile bağladım sadece 60hz alabiliyorum. HDMI ile bağladım 100Hz alabiliyorum. Ne alaka DP ile daha yüksek Hz almam gerekmez miydi. Nasıl 165 Hz kullanacağım bu monitörü.
  13. asmarena6

Öneri (Bitti)Ekipman Alışverişi Yapacaklar İçin Yurtdışı Sitesi Fcmoto Uygun fiyatlar.

Merhabalar, Motosiklet macerasına yeni başlayan/ başlamayı düşünen arkadaşlar için ucuz ama kaliteli ekipmanları nasıl alabileceğiyle alakalı rehber gibi bir konu açmak istedim. Çünkü B sınıfı ehliyetle 125cc muhabbetine olsun, kurye genç arkadaşlarımız olsun, araç fiyatları sebebiyle olsun...
  14. asmarena6

s20fe mi realme gt2 mi

s20fe mi realme gt2 mi
  15. asmarena6

Gaming.gen Dolandırıcı mı ?

Ayın 12 sinde verdiğim siparişler hala hazırlanıyor olarak duruyor. Güya sitesinde kocaman banner var saat 14:00 ten önce verilen siparişler aynı gün kargoda diye. siteyi tam bilmiyorum dolandırıcı olabilirler mi. Ne maillere dönüyorlar ne telefonlara bakıyorlar.
  16. asmarena6

🔥İndirim Gigabyte Z590I Aorus Ultra Mini-ITX Anakart 2900tl

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-z590i-aorus-ultra-5400mhz-oc-rgb-m2-wi-fi-1200p-mini-itx-anakart-p-38615
  17. asmarena6

Trendyolda Bir markaya Ait en çok satan ürünleri bulma

Merhabalar, Bir trendyoldan başlıktada belirttiğim üzere ücretli veya ücretsiz bu şekilde veri alabileceğim bir program var mı acaba. atıyorum ben Fabercastell ürünlerini ucuza aldığım bir tedarikcim var. Ama çok fazla ürün olduğu için trendyolda hangisi çok satıyor hangisi hiç satılmıyor bunu...
  18. asmarena6

csgo kasa açma önerisi

merhaba 700 lira steamde para varmış bunu kasa açarak yemek istiyorum. 10 liralık kasalardan alıp 10-12 tane almak mı mantıklı. yoksa pahalı kasalardan alıp 4-5 tane açmak mı var mı bi öneriniz.
  19. asmarena6

xBoxta alınan Oyun Pcde oynanır mı

Merhaba, Gamepass sisteminde 3 yıllık bir üyelik alıp pcde takılıyordum. Arkadaşımda xbox one x alınca dedim bende 3 yıllık hesap var al bunu bedavaya sende kullan. velhasılkelam kullanıyor. içine oyun falan alıyor hatta bazen. Ama ben bu oyunları niye pcde oynayamıyorum. Fifa 23 almış mesela...
  20. asmarena6

Mini ITX Kasa Değişimi Değer mi?

Merhabalar dünkü indirimden Asus ROG Z11 GR101 Mini-ITX Mini Tower Gaming Kasa aldım. Anakartımdan memnun değildim zaten hazır bunu almışken eğer kullanabilirsem kullanayım diyorum. Ama hiç bilmediğim için danışmak istedim. Hem anakart önerisi hemde olur mu olmaz mı gibisinden. Şuanki...
Geri