Arama sonuçları: *

• Users: barut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Öneri Honor magic 8 lite mı honor 400 mü?

Dostlar yeni telefon geldi ama yorumları pek iyi değil anlamadım valla hangisi alınır. Honor 500 modeli de tanıtıldı o da mı gleir acaba diye düşünüyorum
  2. B

Öneri Hesap faiz ile 90k ya kadar sıfır faiz!!!

Bu sistemden para çeken oldu mu yapılır mı mantıklı mı yani
  3. B

Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

Dostlar bu araba alınır mı. Bütçemiz 650 bandında ağır hasar kayıtlı 100.150 arası diye biliyorum. Km si 31binde 2023 model tutulmuyor dandik araba falan diyorlar bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
  4. B

Yardım Honor 400 mü honor 500 mü?

Dostlar honor 400 aldım lakin iade etme hakkım hala mevcut 1 haftalık cihaz. Sizce iade edip 500 modelini mi bekleyeyim yoksa 400 den devam mı edeyim
  5. B

Yardım Honor 400 basık ses sorunu!!

Dostlar honor 400 aldım. İlk gelen telefonds bir şey yoktu fakat herkes şey diyordu sesin çok uzaktan geliyor ve boğuk boğuk geliyor. Bende gönderdim yenisini istedim dün yenisi geldi ve yine aynı sorun devam ediyor sebebini bilen var mı vallahi anlamadım iade edecem sonunda
  6. B

Yardım Bu araba alınır mı? Acil dostlar

Dostlar teknik servisim ve acil arabaya ihtiyacım var, aynı işte çalıştığım iş arkadaşımın 2.arabası 1999 model megan1. 345bin de araba motor tertemiz otomatik cam, klima ve rix paket. 210bin tl istiyor 100k peşin gerisi 20 20 5 ay diyor. Araba 2.0 motor. Kimisi 1.6 tutuluyor diyo kimisi 2.0...
  7. B

Yardım Araç için bel yastığı önerisi

Dostlar teknik servisim. Günde yaklaşık 10 saatim araç içinde geçiyor. Her araca uyumlu sağlam, hatta kullanan varsa daha güzel olur önerir misiniz, sağlam bir şey bulamadım ben
  8. B

Yardım Honor 400 fiyat ve özellik kıyası!!!

Dostlar gözüme honor 400 ü kestirdim fakat vatanda 26k cihaz 12gb ram var, Hepsi burada da 8gb olanı var nasıl 2 ayrı cihaz üretiliyor anlamadım açıklayacak olan olursa çok sevinirim
  9. B

Yardım 20k ya telefon önerisi?

Dostlar mevcutta p40 lite kullanıyorum. Ama Google desteği yok ya çıldırcam valla az kaldı. İyi de dayandı valla 2019 da beri kullanıyorum. Güncel sağlam 4k 60 fps çeken bir telefon var mı gerekirse 5k daha arttırım
  10. B

Tecpro dönüş yaptı sizce bu monitörü onaylamalı mıyım?

Dostlar değişim için onay bekliyordum onayladılar 24g2spu olan modele karşılık bu modeli veriyorlar https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g4ha-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1074608700.html İncelemesini bulamadım sizce mantıklı mı
  11. B

Mondial zs 180 alınır mı?

Dostlar sürücü kursundan tanıdığım hocamla denk düştük, eldeki motorların çıkarıyorlar, motor bebek gibi tertemiz. Çizik bir kaç tsne var, her şey orijinal, bakımları 3 gün önce yapılmış fişine de baktım. Yağ, filtre, akü değişmiş. Km 32bin de. Mondial bu motoru üretmiyor kaza olursa orijinal...
  12. B

Honor 400 alınır mı?

Dostlar huaweinin bu serisi dikkatimi çekti. Google play uygulamaları falan çalışıyor mu sorun yaşar mıyım? Önerecek olan var mı başka telefon ya da bu telefonu bilen var mı?
  13. B

Yardım Monitör böyle oldu birden ne yapmayalım?

Monitör böyle ne yapmayalım birden oldu
  14. B

Öneri 200-300 bandında Manuel motor?

Dostlar selamlar, sıfır bir şey arıyorum 200-300 arası bütçem var öneriniz var mı bilgisi olan, keyfi kullanacağım yer yer şehir dışına da çıkabiliriz hatunla bilmiyorum model falan ne olursa bilgisi olan varsa çok güzel olur
  15. B

Yardım Deprem bölgesi için sağlam marka ekstra güç kaynağı!!

Dostlar hatayda yaşıyorum aşırı sık elektrik kesiliyor, pc yanıcak diye korkuyorum. 1200 kva lık bir güç kaynağı düşünüyorum kullanan ya da markası sağlam önerecek biri var mı
  16. B

Yardım Dostlar Türknet çok kötü acil başka ağ önerisi!?

Dostlar yaklaşık 3 aydan beri İnternet günde 4 5 kere gidiyor. Geçen hafta sadece 10 gün İnternet yoktu, ekip göndermediler vs vs yaşadığım sorunu tarif edemem. Ama şuan hem fiyat açısından çok pahalı oldu(700 tl) hemde hizmetten memnun değilim. Bana güzel bir İnternet sağlayıcı önerir misiniz...
  17. B

Öneri 45k bütçe var laptop önerisi!!

dostlar bütçe 45k 4050 olmayan bir model önerirseniz sevinirim 4050 li laptop kullanmak istemiyorum
  18. B

Yardım Paket için motor önerir misiniz?

dostlar paket atmaya başlayacağım lakin 50 ye 125 lik bir motor önerirseniz çok sevinirim. b ehliyetim var şimdilik bununla idare edeyim bir kaç aya a2 sınıfı ehliyete yazılacağım; kafa bulandıran şeyler yazmayın dostlarım lütfen, 50 ye 125 cc 2 motor buldum marka olarak bilmiyorum o yüzden konu...
  19. B

Öneri 10-15k arası telefon

Dostlar bütçe başta yazdığım gibi. Oyun ve fotoğraf video kalitesi iyi olsun donma kasma yapmasın batarayaos gitsin, sesi yüksek olsun. Önerilerinize açığım
  20. B

Çözüldü✓ HYPERX CLOUDIII alınır mı?

Kulaklık arayışındayım dostlar. Bu kulaklık hoşuma gitti yüksek ses seviyesi ile. Sizce alıjır mı? Bütçe 5k
Geri