Arama sonuçları: *

• Users: herakless
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

5070 Sistem Toplayacağım

RTX 5070 ve R7 9700x ile sistem toplamayı düşünüyorum yaklaşık 5 yıl 2k da götürmesi yeterli Msi ve Asus markalar önceliğim ama fiyatları çok uçuyor Kartın 3 fanlı olması daha iyi olur https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-b850m-1tb-ssd-16gb-ram.html Bu sistemi gördüm ama...
  2. H

Direksiyon seti önerisi

Merhaba arkadaşlar direksiyon seti almayı düşünüyorum herkes rampage i çok ezmiş fiyatı biraz düşük ama çok kötü set. Aslında alıcaktım belki hevestir diye ucuz bi şey almak istedim ama heves olsa bile direct drive çok fark eder başka oyun oynatmaz galiba sizce ne yapmalıyım En f/p sanırım pxn...
  3. H

İlk defa gamepad alacağım

Merhaba arkadaşlar ben PC de hikayeli oyunlar oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. Daha önce hiç gamepad kullanmadım ama playstation tuş dizilimi sanki daha rahat olacakmış gibi geliyor. Xbox dizilimi olanda joystcik in biri yukarda olduğu için parmağımı yoracak gibi geliyor...
  4. H

Mavi Ekran Mavi Ekran hatası alıyorum

Merhabalar bi kaç haftadır mavi ekran hatası alıyorum minidump linki ve memtest sonuçlarını ekledim galiba ramlerde sorun var 2.5 yıllık sistem ramlarin ikisi de mi sorunlu yoksa bi tanesimi acaba nasıl anlayabilirim minidump: https://drive.google.com/file/d/1Qzg02L64xDZhy0Xm3r4HeHdw4hDOfz6S/view
  5. H

Galaxy A25 mi Redmi Note 14 mü

Arkadaşlar gündelik kullanım için bir telefon alacağım bu iki telefondan hangisini almak daha mantıklı telefonla oyun oynanmayacak sosyal medyada gezinmek ve gündelik kullanım için bi kaç uygulama yükleyince kasmayacak önerdiğiniz başka telefonlar varsa da süper olur
  6. H

Eğitim ve gündelik için sizce hangisi

Merhaba arkadaşlar eğitim, sunum programları, gündelik için bu bilgisayarlardan hangisi en f/p varsa başka önerilerinizi de bekliyorum bütçe 25k civarı 30 a zor https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-lite-13-nesil-core-i5-1235u-8gb-512gb-ssd-16inc-w11.html?utm_source=vtnShare...
  7. H

1.5K ya kadar mouse önerisi

1.500TL ye kadar mouse önerebilir misiniz simetrik olması gerek sol elle kullanıyorum
  8. H

RTX4070Ti mı RX6800 mü

6800 16GB 4070Ti 12GB Hangisini tercih ederdiniz? (2K için) VRAM açısından sıkıntı olur mu bu ekran kartları arasında?
  9. H

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 için soğutma

R5 5600 işlemcim ve Corsair icue 4000x kasam var İşlemci için yeterli uygun fiyatlı soğutucu önerir misiniz kasaya uyacak ID Cooling 214XT ve mx4 macun düşünüyorum nasıldır
  10. H

1TB SSD Tavsiyeleriniz

1TB SSD tavsiye eder misiniz 2000TL ye kadar olabilir
  11. H

M2 slotu ekran kartının altında kalıyor

Merhabalar asus prime b550m-k anakartım var 2 adet ssd yuvasının biri ekran kartının altında kalıyor oraya takacağım ssd de ekran kartının ısısı yüzünden sorun olur mu? Ekran kartı 3 fanlı ortalama 65 dereceleri görüyor
  12. H

2. Monitör Önerisi IPS

2. monitör alacağım yanda film dizi izlemek amaçlı IPS monitör önerebilir misiniz?
  13. H

HyperX Cloud Core vs SteelSeries Arctis 1

Sizce hangisi alınabilir kullandığınız ve deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz? Bir de Arctis 1 için bilgisayarımda Type-C girişi yok dönüştürücü ile geliyor mu? Bunlar gibi fiyat performans öneriniz var mıdır wireless 2500TL'ye kadar 1686762017 Wireless modeller
  14. H

Bu ölü piksel mi? Sıkışmış piksel mi?

Monitör ViewSonic XG2405 Arkadaşlar merhaba yeni aldığım monitörde ekranda hafif pembemsi ölü piksele benzer bir şey var. Beyazda bazı açılarda çok az görünüyor, mavi kırmızı yeşilde daha az belli oluyoryine farklı açılarda daha da az. Yakınlaşmadığında göze batmıyor ama telefon kamerasıyla...
Geri