Arama sonuçları: *

• Users: Emir_2550
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emir_2550

Rx6800 piksel sorunu

Ekran kartımı 2 ay önce Hepsiburada üzerinden satın aldım kendilerinden MSI rx6800 gaming Z Trio sonradan farkettim yansımalarda piksel oluyor köşe kısımlar bulanık ne olduğunu anlayamadım fotoğrafı paylaştım yansımalar genel olarak böyle grafiği düşürünce baya bi düzeliyor şuan GTA 5 enchanced...
  2. Emir_2550

Valorant tam ekran sorunu

34inc monitör kullanıyorum 21.9 lakin valorant girince ekran kenarları siyah kalıyor letterbox ve doldur seçeneği kilitli ne yaptıysam olmadı ne yapmamız lazım
  3. Emir_2550

CS 2 yüksek FPS kasma sorunu

Arkadaşlar rx6800 kullanıyorum CS 2 tüm ayarlar en yükseğinde iken 250 300 arası FPS alıyorum lakin 250 alırken bile 50 60 FPS gibi gözüküyor monitör 180hz bazen oyun tamamen akıcı gözüküyor ama çoğu zaman sanki 60fps gibi
  4. Emir_2550

MSI mag forge 120a airflow alınır mı?

Akradaşlar bahsettiğim kasadan almak istiyorum dahili 6 adet fan ile geliyor MSI rx6800 gaming trio Z kullanıyorum büyük kartlardan bu kasada nasıl olur bilmiyorum fiyatı uygun
  5. Emir_2550

Eski SSD Windows boot ediyor

Arkadaşlar sata SSD kullanıyordum M2 geçtim lakin Windows M2 kurulu olmasına rağmen sistemi sata açıyor o olmadan sistemi açamıyorum format dahi atılmıyor
  6. Emir_2550

Arc580 ryzen 7 5700x olurmu

Asrock arcb580 veya sparkle b580 düşündüm tabi asrock bilindik bir şey diğerini bilmiyorum ve AMD işlemcilerde durumu nasıl bu Intel kartların fiyat durumu çok iyi asrock rx6750xt almayı düşündüm ama bu kart yeni ve güçlü olduğu için karar veremedim 2k monitörde kullanmayı düşünüyorum ryzen 7...
  7. Emir_2550

Kasa Fan bağlantıları

Arkadaşlar kasa aldım strong shadow modeli lakin arka fanda böyle bağlantılar var bunlar nedir bilmiyorum yardım edebilir misiniz birisi ince uzun iki pinli birisi üç
  8. Emir_2550

Sarı sitede mağazalardan rtx 3080 alınır mı?

Bayadır karşıma çıkıyor alınır mı? acaba veya rx6800xt gibi kartlar fiyatları uygun lakin ağır miningli tahminimce
  9. Emir_2550

Çözüldü✓ AMD sistem oyunla 3 4dk sonra çöküyor

RX590 ve ryzen 5 2600 kullanıyorum kasayı 2.el aldım lakin cs 2 insurgency sandstorm üzerinde deneyebildim oyunlar 3 4 dk sonra donup kapanıyor hata veriyor fps yüksek ultra ayarlarda 85 100 arası lakin çöküyor sebebini bulamadım driverler güncel ramlardan ikisi de farklı marka sorun olurmu...
  10. Emir_2550

gamepower fujin pro kullananlar ulaşabilirmi

arkadaşım aldı 1 hafta kullandıktan sonra kablolarını devreden koparmış kullanan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirmi devrenin fotoğrafını atabilirmisiniz doğru şekilde yapayım bunu yardımcı olursanız sevinirim
  11. Emir_2550

Yurt dışı satış yapan yerleri söyleyebilecek olan varmı

Arkadaşlar oneplus nord bulabileceğim güvenilir yurt dışı satış yapan bir yer biliyormusunuz cihaz biraz eski kolay bulunmuyor
  12. Emir_2550

Ekrana görüntü gelmiyor

Gigabyte h610 anakartımız var arkadaşıma bilgisayar topladık lakin işlemciyi takarken fazla sert davrandı anakartta ufak bi yamukluk gördük denedik ve görüntü alamadık bios güncellemesi olabilir diye düşündük hiç görüntü yok i5 12400f kullandık ne yapabiliriz
  13. Emir_2550

2. El amd kartlar neden bu kadar ucuz

Arkadaşlar can sıkıntısından 2.el amd kartlara bakıyordum ve rx6950xt 2. El fiyatının 12.000₺ civarı gördüm 6800xt ve 6800 model kartların ise 8 9 bin arası değiştiğini gördüm sizce bunların fiyatı normal mi
Geri