Arama sonuçları: *

• Users: arda bey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

❌İndirim Bitti! Gamesir nova lite vergi dahil 761 tl (shein)

GAMESIR GameSir PC Gamepad 2 Kontrol Cihazı Nova Lite Joystick'leri Switch Steam Deck Android IOS Cep Telefonu Windows Hall Etkisi Çubuklarıyla Uyumlu, Orijinal Kontrol Cihazı Koruyucu Kılıflı Uygun Fiyatlı Kontrol, Analog Tetikleyiciler 2 Rotor Titreşim Motorları Turbo Fonksiyonu, Oyun Konsolu...
  2. A

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

FIFINE Hafif Dokunmatik Sessiz, RGB, Üçayaklı USB Oyun Mikrofonu PC, Dizüstü Bilgisayar, Oyun Kondansatör Mikrofonu Video Konferans, Şarkı Söyleme, Canlı Kayıt, Podcast, Yayın İçin Uygundur-FIFINE A2 SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın...
  3. A

🔥İndirim Trendyol bil kazan aktif

AWXHZJMCNUVYLERDTQSKG200 1500 e 200 tl
  4. A

Honor pad 9 alınır mı?

8/128lik model oyun oynamak gibi bir derdim yok sadece dizi film belki arada hayday oynarim
  5. A

Yardım S24 fe 256 gb nerden alınmalı?

Çok rastgele saticilar satıyor adam akıllı satıcıdan almak istiyorum nerden almami oneririsiniz?
  6. A

Vento vg07f kasa 1469 liraya alınır mı?

Alternatif kasalar da önerebilirsiniz nzxt c750 bronz ile kullanmayı düşünüyorum kimileri egzoz fanı kötü falan demiş @MuratTheFounderOfGariban hocam sizde vardı kasayı deneme şansınız oldu mu?
  7. A

3000-3500tlye Kasa+psu önerisi

Büçtemi aşmayı düşünmüyorum psu üzmesin kasanın çok da iyi olmasına gerek yok . yardımlar için teşekkürler.
  8. A

Xpg lander 500 650w 80 plus alınır mı?

İçindeki psu ne tam çözemedim ama sanırsam pylon serisi alınır mı? https://www.gamegaraj.com/urun/xpg-lander-500-650w-80-4x120mm-rainbow-kasa-siyah/ farklı bir öneri de yapabilirsiniz bütçem 3k civarında. Psunun sessiz çalışması benim ilk önceliğim.
  9. A

Turknet 2 ay bizden demesine rağmen fatura geldi?

Comnetten geçiş yapmıştım, hatta erken geçiş yaptığım için kampanya disi olduğumu düşünüyordum ama turknetten mesaj gelmişti iki ay faturaniz bizden diye şimdi de turknetten faturam gelmis. Aynı durumu yasayan var mi? 1734424203 Mh lerini akşam arayacağım zaten de bilgi almak istedim.
  10. A

IYZICO ile ödeme güvenilir mi?

İyzico bana 1000 TL'ye 500 tl kupon ya da tam cozemedigim bir şey vermiş psuya ihtiyacım var aslında ama tam olarak nasil işliyor bu? geçerli mağazalarda alabiliyormusuz sanırım?? Gaminggen,GencerGaming,Qp sunlik gördüğüm.
  11. A

Nays, Trendyolmillaya artık cashback yapmıyor mu?

Normalde kampanaylar kısmında oluyordu girdiğimde göremedim kasım kampanysı ile birleştirip bir şeyler almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı?
  12. A

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

https://share.temu.com/0CiB8GIHZPA
  13. A

Kz edx pro kulaklik temassizlik sorunu?

Sorun bu sabah başladı önceden telefona taktiğimda sikinti yoktu şimdi takinca saga sola bukmem gerekiyor jak yerini bi çözümü var midir?
  14. A

❌İndirim Bitti! Kutulu 5600x 3849tl.

https://ty.gl/1zpkujr158cxc 5600 alın demeyin kutulu fiyati daha ucuz hatta kutusuz fiyatlari da yakin.
  15. A

500-600 lira bütçe ile Oyun kolu bulunabilir mi?

Replika var diye biliyorum replika harici f310 gördüm kimi öneriyor kimi önermiyor fikir belirtirseniz sevinirim.
  16. A

Çözüldü✓ Sistem olay bildirim hizmeti hizmetini bekleyin ekranında kaldı

reset atarken bu ekranda kaldı ne yapabilirim 1726432648 @Emre Zengin
  17. A

2. el id cooling se 214 xt 520 TL'ye alınır mı?

kutu içeriği tam ve sorunsuz yazmış ilana
  18. A

Smart accses memory açılmıyor?

5600-rx6600 var ama sisteminiz desteklemiyor diyor ?
  19. A

500tl civarına Pes21-fifa23 için kol önerisi istiyorum

Klavyede oynayanmadığı için adam akıllı bir tavsiye lazım abiler 1725702404 üzmedikten sonra replikada olur 1725702416 2.el de olur
  20. A

5600 undervolt nasıl yapılır?

birkaç video gördüm kimi ryzen masterla kimi biotan yapıyor hangisi mantıklı daha iyi daha kararlı?
Geri