Arama sonuçları: *

1. D

HyperX Cloud lll Wirelles Ayarların sıfırlanması

HyperX Cloud lll Wirelles kulaklığımda kulaklık ayarlarını fotoğraftaki gibi ayarladıktan sonra ayarları kapatıp tekrardan girdiğimde ayarlar sıfırlanıyor. Biçim kısmı 48000 Hz'e Uzamsal ses kısmı Kapalı oluyor. Denetim masasından da ayarladım. Ama yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim
  2. D

Visual Studio C# ACİL YARDIM !!!!!!

Bu hatayı alıyorum ve bir türlü düzelmiyor. ACİL yardım
  3. D

TÜPLÜ TELEVİZYONDA SÜPER LİG PUAN DURUMU BAKMA

Eski tüplü televizyonlarda süper lig puan durumuna bakmak için bir mod açardık. O modun ismi neydi acaba?
  4. D

Kadro derecesi yeşil pasaport için uygun mu?

Herkese merhabalar. Benim babam devlette 1/4 derecesinde çalışıyor. Babam bu derece ile yeşil pasaport alabilir mi? Teşekkürler
  5. D

Garantiye gönderdiğim kolum için gelen e posta

Garantiye gönderdiğim xbox kolum için böyle bir e posta aldım. Yaşayan varsa bundan sonraki süreç nasıl işliyor 1684413831 Bu e posta servise ulaştıktan sonra geldi bu arada
  6. D

Xbox garantisine göndereceğim ürün ile ilgili sorum var

Xbox gamepad'imi garantiye yollayacağım. kutun üzerine bana verilen kargo kodunu yazdım, microsoft ofisine gideceğini yazdım. aklıma takılan soru şu: Acaba bu yazdıklarıma ekstra olarak bana verilen sipariş numarasını da yazayım mı?
  7. D

Microsoft garanti için Ups kargo kodunu nerede bulabilirim

Xbox kolum için garanti siparişi oluşturdum. Sipariş numarası geldi. Benim anlamadığım ups kargo koduna nereden bakabilirim?
  8. D

Xbox 9. nesil controller sağ analog sorunu

Xbox 9. nesil gamepad ile elden ring oynarken bir den sağ analog kendi kendine yukarı çekmeye başladı. İlk başlarda önemsemedim. Ama artık çekilmeyecek raddeye geldi. Ne yapmalıyım acaba?
  9. D

Steam aile paylaşımı oyun eksikliği

Arkadaşıma kütüphanemi paylaşmak için aile paylaşımı yaptım. Bütün oyunlarım hesabına geldi. Fakat FİFA 23 gelmedi. Yardım eder misiniz??
  10. D

Bu oyunları şu anda almak mantıklı mı sizce?

Souls like oyun türüne girmek istiyorum. Dark souls Remastered var bende. Ama bütün from software oyunlarını almak istiyorum. Sizce şu anda almak mantıklı mı yoksa indirim mi beklemeliyim????
  11. D

Fi̇fa 23 Oyununu Açtığımda Açılış Ekranı Geli̇yor Sonra Kapanıyor?

Her şeyi denedim. Ama olmadı. Yapabilen varsa yardımcı olabilir mi?
  12. D

Oyun ismini hatırlamıyorum

Bu oyunun ismi neydi
  13. D

Asus tuf gaming a15 fa507rc hn058 için SSD Upgrade

Depolama'da 512 gb m2 ssd var. Ama bana yetmiyor. Normalde araştırıp aldım. Ama şu anda boş bir tane daha m2 slotu boşta mı değil mi pek hatırlamıyorum. Varsa yazarsanız çok sevinirim
  14. D

Saygı dizisi için site önerisi

Saygı dizisini izlemek istiyorum. Ama blu tv ye para vermek istemiyorum. Site önerisi verebilir misiniz?
  15. D

behzat ç sansüzsüz halini bulamıyorum

Behzat Ç'nin sansürsüz halini nereden bulabilirim
  16. D

Ekran kartını ayarlayamıyorum

Mafia 2 Definitive edition'da harici ekran kartını seçmem rağmen aktif olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  17. D

Securty boot açma.???

Biosa girdiğimde securty boot kısmını açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bilgisayarım asus tuf gaming a15 fa507rc hn058)
  18. D

Yardım Wifi Gözükmüyor!

Bilgisayarda sadece ethernet var. Wifi yok nasıl düzeltebilirim
  19. D

Bu laptop nasıl sizce

https://ty.gl/c9pnwrh13k
  20. D

İki laptop arasında kaldım

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513ic-hn037-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2066?magaza=Bd+Bilgisayar&url_src=and-product-detail...
Geri