Arama sonuçları: *

• Users: Kanaken
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kanaken

Yardım 7+1 SES KARTI YARDIM VE ÖNERİ

kulaklığım steelseries arctis 1 ve kulaklığın sağ tarafında ses azaldı ve eşitledim bu seferde genel ses seviyesi düştü ses kartı alsam sesi yükselir mi ve fps oyunlarında daha performanslı olur mu ? uygun fiyatlı ne alabilirim
  2. Kanaken

Yardım Yurt dışından bireysel kargo yardım

Almanyadan arkadaşım bana saat göndericek ve gümrüğe takılır mı veya bi sorun olur mu bilmiyorum saatin değeri 35 euro bi bilgisi olan yardım ederse sevinirim
  3. Kanaken

Yardım Ekran kartım düşük fps veriyor

Rx 580 8gb pulse ekran kartım var ve bazı oyunlarda oyun grafiğini en düşüğe çektiğimde fps artmıyor aksine düşüyor ama ayarları önerilen yüksek yapınca fps iyi ve görüntü iyi oluyor nasıl ne yapmam gerek
  4. Kanaken

Yardım Parçalar Ekran kartıyla uyumlu mu

Anakart:Msı b460m a pro İşlemci:i3 10105f Ram:Kingsizde 8 gb Psu:gf500w 80+bronz Yükseltmek istediğim ekran kartı şimdilik rx580 8 gblık versiyon bi darz boğaz veya bi sıkıntı olur mu ? Kendi sitesinde 500w önerilen yazıyor ama bilemedim
  5. Kanaken

İnstagram mesajlaşma GG

İnstagram mesajlaşma GG
  6. Kanaken

800 TL ye kadar Erkek Kol Saati Öneri

Hediye olarak kol saati almak istiyorum Saati kullanacak 45 yaşına uygun olması Çelik kordon Su geçirmez olması önemli en üst fiyat 800 tl daha yukarı çıkamam teşekkürler önerileriniz için
  7. Kanaken

iphone 7 plus youtube video açmıyor

youtube a giriyorum herhangi bir videoya tıklıyorum youtube bir sorun oluştu tekrar denemek için hafifçe dokunun yazıyor sildim tekrar yükledim oturum kapatıp açtım yapamadım
  8. Kanaken

Battlefield 4 Türkçe yapama ve dil yardım

türkçe yama yaptım ama oyun slovakyaca oldugundan yapamıyorum yardım edermisiniz
  9. Kanaken

Yardım Bu sistem csgo kaç fps verir ?

b460m a pro i3 10105f 8 gb ram amd radeon hd 5570 1 gb 120 gb ssd cs go da en düşük ayarlarda en az kaç fps alırım ?
  10. Kanaken

Valorant premier takım arıyorum

Rankım Plat Nick:Kanaken#3450
  11. Kanaken

Fps neden düşük yardım lütfen

eski pc de cs go akıcı 50 60 fps verirken yeni parçalı pc de cs go 45 fps civarlarında eski pc eski bir anakart ve ddr2 4 gb ram vardı kötü bir işlemci 2 çekirdekli işlemci anakart ram aldım i3 10105f (8 çekirdek) b460m a pro 8 gb ddr4 ram ekran kartım hd 5570 fpsin düşüklüğünün ekran...
  12. Kanaken

Ders Çalışma Alışkanlığı Edinmek İstiyorum Yardım !

2023 Yks sınavına gireceğim fakat Polis olmak istiyorum. Ders Çalışmayı pek sevmiyorum ilgimi çekmediği için çok zor geliyor nasıl bi düzen yapmalıyım çok az bi zaman kaldı. Tyt den en az 250 puan almam lazım bana lütfen yardım edin bi düzen oluşturmam lazım gecem gündüzüm bir oldu uyku düzeni...
  13. Kanaken

Hangi Kreatini almalıyım ?

Hiç Supplament kullanmadım pek bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
  14. Kanaken

Askerde Ameliyat Olma Hakkında Bilgi

Senelerdir burnumdan nefes alamıyorum en az biri tıkalı geniz etim vardı doktora gittim doktor burnumdan 30 cm lik demir boru soktu felan bişey yok dedi geniz etin küçülmüş dedi uykumdayken hep ağızımla nefes alıp veriyorum askere girmeden önce ön sağlık gibi bişey yapıyorlarmış sanırım tam...
  15. Kanaken

Yardım Anakart Güncelleme yardım

yeni bir anakart aldım markası msı b460m a pro anakart içinde cd çıkıyor ve ben bu cd yi nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
  16. Kanaken

Supplament Yardım Edermisiniz

https://proteinocean.com/fitness-paketi-large?whey-protein=cikolata&bcaa=energy Protein tozuna ve creatine ihtiyacım var tek tek almaktansa böyle almak dahamı mantıklı olur
  17. Kanaken

Yardım Kulaklığımın Sağ Tarafından Az Ses Geliyor

Kulaklığım Steelseries arctis 1 Sağ tarafından sola göre daha az ses geliyor ne yapmalıyım garantisi devam ediyor
  18. Kanaken

Çözüldü✓ MAX 300 TL KULAKÜSTÜ BLUETOOTH KULAKLIK

Spor yapıyorum ve kulaklık ihtiyacım var dolap giib uygulamalarda 300 lira bandında kulaküstü jbl ler var onlar nasıldır
  19. Kanaken

❌İndirim Bitti! STEAM %10 İNDİRİMLİ OYUN VERİYORUM

190 TL BÜTÇEM VAR VE BUNU NAKİTE ÇEVİRMEK İSTİYORUM PAPARA DAN ÖDEME ALINIR İLK OYUNU GÖNDERİRİM ONDAN SONRA ÖDEMEYİ ALIRIM Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199035742169/
  20. Kanaken

Power Supply Yeter mi ???

İşlemcim i3 10105f anakartım b460m a pro ram 8 gb kingston ekran kartım amd radeon hd 5570 psum 250 w pik 300 oluyor 120 gb ssd 1 tb hdd 7200 rpm bu sisteme 250 w psu yetermi ? birde ben 1050 ti alırsam 250 w yetermi ? psu konusunda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim :)
Geri