Arama sonuçları: *

• Users: asiribis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Pc Hocası Hero Yardım ?

İyi günler forum kullanıcıları. Pc hocası Hero toplama sistemi almıştım. M2 ssd yetersiz kaldığı için değiştirdim. Sonrasında kurduğum windows ile driverları kurdum. Oyunlarda ve ekranda bariz kalite düşüklüğü yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? 16 GB Ram Rx6700 ekran kartı var
  2. A

Bu Laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz ?

3 laptop seçtim kendim bu bütçelere önerebileceğiniz başka varsa açığım önerilere... HP Victus Gaming 15 Hp Pavillion Monster Abra A5 Teşekkürler..
  3. A

Monitör alınır mı ? Lg

Arkadaşlar teknoçarşambada hepsi burada uygulamasında lg 144 hz indirimde alınır mı sizce ? LG 24GL650-B 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Full HD Monitör...
  4. A

Yurtdışından Gelirken Kaç Telefon Getirebilirim?

herkese iyi aksamlar dilerim. İş gereği koreye gideceğim kaç adet telefon getirebilirim, kutularını açsam sıkıntı olur mu bilen var mıdır birde korede fiyatlar nasıl
  5. A

5000 bin tl bütçem var laptop öneri

Herkese iyi akşamlar dilerim 5 bin tl bütçem var. Harp okulunda okuyan kuzenime alıcağım istek olarak genel kullanımda hızlı olsun. Tek oynadığı oyun metin2 ama genel kullanımda hızlı seri 2. El arıyorum önerilerinize açığım.
  6. A

Bu sisteme 16 bin tl iyi mi ?

Beyler bi pc buldum 20 günlük tüm parçalar 16 bin tl ye iyi mi sizce ?
Geri