Arama sonuçları: *

• Users: XQEdward
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XQEdward

Claws zyra mouse drop sorunu

merhabalar arkadaşlar kasım ayında abdullah hacıgülün indirimli fiyattan almamızı önerdiği bu https://www.hepsiburada.com/claw-s-zyra-24000-dpi-pixart-paw-3311-rgb-dock-ekstra-usb-port-makro-yazilim-ptfe-kaplama-ultra-hafif-45gr-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00009UA8Y4 mouse yi...
  2. XQEdward

30-40K arası Nvida ekran kartlı bilgisayar arıyorum

Öncelikle Selamın Aleyküm beyler 30-40K arası sistem arıyorum kasım indirimlerinde yakalayamadım maalesef istediğim özellikler Amd işlemci 5600-7500F Tercihen Nvidia ekran kartı 4060-5060 Tercihen Bu fiyatlara mümkünmü hiç bir fikrim yok tercihen ddr5 olmasını isterim bir de hangi satıcılar...
  3. XQEdward

Mavi Ekran ---Mavi Ekran hatası

Arkadaşlar bilgisayarım ara ara mavi ekran hatası veriyor sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamıyorum ayriyetten çift monitör kullanıyorum monitörlerimin ikisi de dp kablosyla ekran kartına bağlı acaba çift monitör kullandığımdan kaynaklı olabilirmi ? ara ara da kasadan ufak bir cızırtı sesi...
  4. XQEdward

DDR5 Sisteme Uygun Ekran kartı önerir misiniz?

Ddr5 sistem topluyorum fakat nasıl bir ekran kartı alacağım hakkında fikrim yok aldığım işlemci i5 13400f bununla kombine olacak şekilde bir ekran kartı arıyorum amd-nvidia farketmez çok fazla bütçem yok 2. El de alabilirim
  5. XQEdward

20-25K ARASI MONİTÖR DAHİL PC ARIYORUM ÖNERİ VARMIDIR ?

20-25K ARASI MONİTÖR DAHİL PC ARIYORUM ÖNERİ VARMIDIR ? NVİDİA EKRAK KARTI ÖCELİK
  6. XQEdward

1000 tl ye kadar gaming kulaklık önerisi

merhaba arkadaşlar 1000 tl ye kadar bütçem var güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum fakat kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  7. XQEdward

20.000 TL ye kadar gaming laptop önerisi öncelik monster

merhabalar arkadaşlar gaming laptop arıyorum 20.000 tl ye kadar bütçem var öncelik monster arıyorum herhangi bir arıza sonrası adam akıllı bir muhattap bulmak için önerilerinizi bekliyorum
  8. XQEdward

İTOPYADAN ALDIĞIM MONİTÖR 1920x1080 monitör 3840x2160 gösteriyor sebebi nedir

merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde itopya üzerinden https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 bu fonitörü aldım fakat oyunlarda 1920x1080 çözünürlükten daha da yüksek 2-4 k çözünürlükleri de...
  9. XQEdward

Kasa fan bağlantı sorunu

Merhabalar arkadaşlar vatan bilgisayarın satışa çıkartmış olduğu 3070 li sistemi almıştım bu gün elime ulaştı ve farkında olmadan montajsız teslimatı seçmişim neyse kasayı montajladım sorun yok fakat kasanın üzerinde bulunan 4 adet fanı nasıl montajlayacağımı bilemedim bu konuda yardımcı...
  10. XQEdward

Gençer Gaming hata telafi

Geçtiğimiz günlerde Gençer Gaming rezilliği diye konu açmıştım aldığım hazır sistemin anakartını montajlamayı unutmuşlar ve o şekilde göndermişler anakart üzerinde pinlerin yamulduğunu görünce ilk önce Gençer Gamingin destek kısmına durumdan bahsedip iade edeceğimi söylemiştim fakat iade...
  11. XQEdward

Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 tl olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.
  12. XQEdward

Bu sistem ne kadar eder

İŞLEMCİ:INTEL CORE İ3-10100F ANAKART:MSI H510M-A PRO INTEL H510 EKRAN KARTI:MSI GEFORCE GTX 1650 VENTUS XS 4 GB GDDR5 128 Bit RAM:GSKILL 2x8 16 GB 3200 MHz CL16 RIPJAWS SİYAH DDR4 SSD:CRUCIAL 500 GB SERİSİ 3D NAND NVME M.2 (OKUMA 2300 MB / YAZMA 930 MB) GÜÇ KAYNAĞI:MEGAMAX 600W 80+ PLUS...
  13. XQEdward

En ucuz apu sistem nasıl toplanır

Merhabalar apu sistem almak istiyorum 5600g düşünüyorum işlemci olarak fakat aklımda bir kaç soru var 6-8 bin arası bütçem var kendi topladığım sistem şu şekilde Ryzen 5 5600g Asus prime b450mk-ll Corsair VENGEANCE rgb rs 8x2 16 gb 3600 MHz Kioxia 1 tb m2 ssd Gameforce cold kasa Frisby...
  14. XQEdward

Sistem açılmıyor ne yapmam gerek

yardımınıza ihtiyacım var sistem topladım parça parça sipariş verdim herşeyi ekran kartını ikinci el olarak aldım ve test yapa bilme imkanım olmadı ekran kartına sistemde ekran kartının ışıkları ve fanları çalışıyor fakat ekrana hiç görüntü gelmiyor ne yapmam gerek yardımınıza ihtiyacım var...
  15. XQEdward

1000 TL'ye Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar max 1000 tl ye kadar mekanik klavye önerebilir misiniz? fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur
  16. XQEdward

Rtx 3070 ile uyumlu çalışacak amd işlemci lazım

Beyler rtx 3070 ekran kartım var b450 anakart almayı planlıyorum fakat işlemci olarak ne almalıyım nasıl iyi bir kombinasyon yakalarım yardımcı olursanız sevinirim
  17. XQEdward

Rtx 3060 Ryzen 5 5600 alınır mı bu fiyata

Beyler sistem almak istiyorum da ekran Kartı hariç diğer bütün parçalar sıfır alıcam ekran Kartı bir senelikmiş mining yapılmadığını söyledi parçaların toplam fiyatın 13.825 tl tutuyor sizce fiyat nasıl değer mi KASA BİLEŞENLERİ Kasa & PSU : Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze...
  18. XQEdward

Hangi monitörü tercih etmeliyim

19. XQEdward

yurt dışı telefon getirme pasaport süresi

beyler yurt dışı telefon almayı düşünüyorum pasaportum yok pasaport çıkartıcam ama aklıma bir soru takıldı pasaport süresi ile ilgili her hangi bir zorunluluk var mı örnek veriyorum 6 aylık pasaport çıkartsam yeterli olur mu yani illa 1 yıllık pasaportumun olması gerekiyor mu ve ya her hangi...
Geri