Arama sonuçları: *

1. Doc Hudson.

Boğazdan kan gelmesi

Merhaba az önce şakasına bir güreş tuttuk şimdi ağzıma kan tadı geldi ve balgamımda tane olarak kan var daha önce başına gelen oldumu hastaneye gidemiyorum iş kazası falan geçer diye ya da arkadaşın başına bişey geliyor diye
  2. Doc Hudson.

Büyüme hormonu işe yararmı

Merhaba boyunu ve cüssemi arttırmak istiyorum yemeğimi normal şekilde yiyorum ne eksik ne fazla almam gereken karbonhidratı alıyorum ama kilo alamıyorum boyumda uzamıyor şöyle bişey buldum internetten işe yararmı yanında gainer vs de kullanıcam sizce etkisi olurmu bide bildiğiniz büyüme için bir...
  3. Doc Hudson.

F/o Erkek çorap önerisi.

Merhaba f/p erkek çorap arıyorum internetten sipariş edeceğim için kalitesini bilmiyorum sizden yardım istiyorum
  4. Doc Hudson.

QCY T31 ALİNİRMİ 800 tl

Merhaba 800 TL ye QCY t31 Alınır mı? şuanda t13 kullanıyorum sesi falan baya kısıldı 2 yılı geçti başka önerileriniz de varmı tasarimida hoşuma gitti
  5. Doc Hudson.

İş bankası onayda bekleyen form ve sözleşmeler

İş bankasındwn yeni hesap açtım kartımda geldi para aktarmak istedigimde işlem kisitlamalarini kaldirmamı söylüyor kaldırmaya çalışıncada Onayda bekleyen form ve sözleşmelerinizi onayladıktan sonra devam edebilirsiniz diyor sözleşme ve formlarına baktığımda böyle bir şey gözükmüyor telefonumun...
  6. Doc Hudson.

Papara hesabım kapatildi

Merhaba papara hesabım kapatıldı nedenini bilmiyorum herhangi yanlış bir şey yapmadım içindeki parayı nasıl kurtarabilir tüm ay boyunca harcayacağım para icerdeydi ne yapacağım bilimiyorum
  7. Doc Hudson.

ITunes dan para cekiliyor

Merhaba 2 aydır falan Turkcell faturama yansitilirak iTunes dan 199.99 para cekiliyor hesabı kim nasıl ekledi bilmiyorum faturana yansıt üyeliğini kapattım ama yine açılıp çekiliyor otomatik Apple hesabına erişimim yok bunu nasıl engelleyebilirim
  8. Doc Hudson.

Banka hesabı açamamak

Merhaba banka hesabı açmak için bankaya gittim sadece maaş hesabı açıyorlarmış günlük hayatta kullanmak için bir hesap açmak istedigimi söyledim online dan yapabilirsiniz dediler online da her şeyi tamamladım görüntülü görüşmede kimlikte imza olmadığı için işleminize devam edemiyoruz dediler...
  9. Doc Hudson.

Samsung smart tag xioamide çalışırmı

Merhaba samsung smart tag xioami telefonlarda çalışıyormu çalışmıyorsa yerine ne alabilirim motor için alacağım yani 1000km ötede bile konumunu görmem gerek
  10. Doc Hudson.

Bol cepli hırka önerisi

Merhaba yazlık akşamları vs giymek için kalın ince fark etmez mümkünse iç cebi olan maksat paketi belli etmesin hırka önerilerinizi bekliyorum tercihen siyah renk
  11. Doc Hudson.

Ayakkabı t-shirt önerisi

2k ya kadar ayakkabı (42 numara) 500 TL ye kadar da t-shirt Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekürler
  12. Doc Hudson.

25K civarı laptop önerisi

Merhaba 25k bandına bonus kredi kartiyla taksitle alabileceğim bir laptop arıyorum oyun oynarım arada photoshop falan önerilerinizi bekliyorum
  13. Doc Hudson.

Yurt dışı telefon kaç ay kullanılır

arkadaşlar redmi 13c telefon 4 ay dolucak 2 gün sonra sanırım telefon çift sim ve yurt dışı acaba bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi 4 ay bı sim 4 ay diğer sim mi kullanılıyor yoksa direkt ikisi birden mi 4 ay
  14. Doc Hudson.

Numara taşıdıktan sonra fatura ödeme

Merhaba türk telekomdan Turkcell e geçtim dün saat 23.46 da taşıma işlemim gercekleşti her ayın 27 sinde faturam kesiliyor yani 27 ekim-27 kasım faturası kesildikten sonra geçtim fatura bugün kesildi paparayla ödüyordum normalde ama ödemek için bastığımda hat ile operatör uyuşmuyor gibi bir hata...
  15. Doc Hudson.

Tarih hakkındaDoğru kaynaklar nerde bulabilirim

Merhaba tarihe biraz merak sardım bunu belgesel izleyerek değilde kitap okuyarak değerlendirmek istiyorum doğru bir şekilde tarihi ve kişileri okuyabileceğim bir kaynak önerir misiniz? e-kitap okumak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Öncelikle büyük iskenderi anlatan bir kitap arıyorum...
  16. Doc Hudson.

Xbox one alınır mı??

Merhaba akşam işten geldikten sonra GTA mafia forza gibi oyunları Xbox series one oynatırmı internette kol hariç 8500 TL ye satılıyor 6 ay taksit yapıpta alırsam beni neredeyse hiç zorlamaz tabi yanına kol ve monitörde alacağım
  17. Doc Hudson.

Supremecigartr güvenilir mi?

Supremecigartr güvenilir mi? birkaç ürün almak istiyorum ama emin degilim
  18. Doc Hudson.

Elektrikli bisiklet önerisi

Merhaba 14-17 arası bütcem var elektrikli bisiklet tarzı bişey arıyorum oturma yeri olsun gitsin yeter https://app.hb.biz/jarqlZxnYWtQ Şu modeli buldum nasıldır
  19. Doc Hudson.

Köpek düdükleri işe yarıyormu

Merhaba sabah erkenden kalkıp işe gidiyorum yollar köpek dolu bazılarının üstüne koşuyorum bağırarak kaçıyorlar bazılarıda saldırcak gibi oluyor havlıyor vs bu sefer ben onlardan kaçıyorum bu köpek düdükleri veya köpek kovucu aletler işe yararmı kullananınız varmı?
  20. Doc Hudson.

1500-2000 TL arası mont önerisi

Merhaba malum kış geliyor beni uzun süre götürebilcek siyah düz bir mont arıyorum Max 2000 TL bütcem var önerilerinizi bekliyorum 🙏🏿 Şu model hoşuma gitti sizce alınır mı? https://www.pazarama.com/lumberjack-penguen-coat-siyah-renk-mont-p-8683906576514?magaza=solmaz-online
Geri