Arama sonuçları: *

1. bdrhncagriozdmr

Aj159 pro skatez önerisi

stok skatezler üstünde cs2de gayet kusursuz oynuyorum elim alışık skateze de gerek var mı bilmiyorum. cs2 de kusursuz oynamak için speed skatez mi daha iyi gider bilmiyorum öneri yapar mısınız? Fiyatı önemli değil 400ü geçmezse iyidir.
  2. bdrhncagriozdmr

Ajazz aj159 pro mouseye hangi mousepad gider?

ajazz aj159 pro galiba 58-59 gram falan. speed/hybrid hangisi daha iyi gider bilmiyorum fakat 1500tl bana pahalı geliyor. wraithtte sevdiğim şey su tutmuyor bir şey dökülse başka peçeteyle anında silebilirim. Klassegearın 500-600tllik mouse padleri suyu emiyor mu? Birde kafama yatan şu...
  3. bdrhncagriozdmr

Performax perfan 120-H değerlerim normal mi?

Ryzen 5600 işlemci kullanıyorum. Prime95 ile %100 kullanım testi yaptım ve 20dakikada işlemcim maksimum 74 derece gördü. Bazıları 71 bazıları 61 derece görüyormuş yük testinde bana 74 yine fazla geldi. Sistem boştaykenmin 42 derece. Az önce montajlarken termal macunu sıktığımda kıvamı biraz...
  4. bdrhncagriozdmr

Rx6700xt Sistem boştayken gereksiz vram kullanımı

Rx6700xt kullanıyorum ve sistem boştayken 2gb vram kullandığını farkettim. Vram saat hızı da 2000mhz'ydi. Amd freesync premium açtığımda bu düşüyordu fakat kapalı tutunca yükseliyor(Fps oyuncusu olduğum için kapalı kullanıyorum). Son sürümden 5 ay önceki sürüme geçtim genede aynı olduğunu...
Geri