Arama sonuçları: *

• Users: Clausx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Renault Fluence icon aldık iyi midir?

84 binde 2016 icon Fluence aldık Arabada kaput ve ön panel değişendi Şase podye direkler orijinal km yüzünden satın aldık fiyat 925
  2. C

Tofaş Şahin ederi nedir

95 model Şahinimiz vardı 180 bin TL'ye sattık Piyasayı bilmeden iyi mi?
  3. C

ASUS MONİTÖR EKRANDA ÇİZGİ YARDIM

Bir anda böyle bir çizgi çıktı yeşilimsi Model Asus tüf gaming 180hz kapatıp açtım aynı çizgi var hala
  4. C

20 LİK DİŞLERDEN ANLAYAN ÇEKTİREN YARDIM

20 lik dişlerim galiba arada bir çenemi ağrıtıyor ama çok hafif derecede fotoğrafı koyucam yaş 18 hemen cektirmelimiyim beklesem nasıl çıkar o diş
  5. C

İ5 12400f artık yetmiyor

Aslında yetmiyordan kastım yüksek grafikli oyunlar oynuyorum ve istediğim performansı alamıyorum 12400f den daha performanslı bir işlemci lazım bide lga 1700 soket olayı var ne yapacam bilmiyorum Yani kısaca işlemci Yükseltmek istiyorum
  6. C

Çözüldü✓ Uygulama simge boyutu sorunu

Ne yaparsam yapayım masaüstündeki uygulama boyutları hala çok büyük ayarlar kısmında her şey aynı ve normal ayarda
  7. C

SAHİLDE MANGAL YAPMAK yasak mı

Mersin'deyiz Sahile mangal yapmaya gitsek ceza olurmu Ormanda yasak dediler ama sahili bilmiyoruz bilginiz varmı
  8. C

DİREKSİYON SETİ ÖNERİSİ

Bütçem en fazla 6-7 bin TL Sorunsuz çok gecikmesi olmayan direksiyon seti önerisi...
  9. C

TYT PROBLEMLER KİTAP SEÇİMİ YARDIM

Elimde geçen seneden aldığım rehber matematik 0 dan problemler kitabı var hiç çözülememiş Ama herkes bıyıklı matematik 10 günde problemler diyor sizce rehberinkin cozsem verin alirmiyim yeni kitap almaya gerek varmı
  10. C

Günde 3 saat çalışma ile tyt 40-50 net gelirmi

Akşam harici boş vaktim yok akşamda 3 saat ders çalışarak tytde en az 40 net gelirmi
  11. C

EPİC GAMES HESABIMI NEREDEN SATABİLİRİM?

Yaşım 17 epic GAMES hesabımı satmak istiyorum güvenli bir şekilde nasıl satarım acaba
  12. C

TYT 50 NET İÇİN NE YAPILMALI

Toplam netim 20-25 arasında Temel matematiği bitirip Hergun paragraf çözüp Azda fen kimya çalışsam 45-50 net gelirmi kalan sürede
  13. C

Valorant dosya bozuk hatası

Bir anda oyundan atıyor ve böyle diyor sebebi nedir
  14. C

RİOT GAMES Valorant rezilliği acil yardım

Merhabalar öncelikle Valorantta 2 hafta kadar önce durduk yere arkadaşla beni oyundan attı (galiba genel bir sorundu) arkadaşım geri girdi ama ben giremedim ve ekranda birdenbire 2026 ekime kadar kısıtlama aldığı yazdı Desteğe ilk yazdığım zaman genel bir sorun dediler ve hesabını açtılar 1-2...
  15. C

Turizm animasyonu bölümü iyi midir?

Ek tercihlerimde yer vermeyi düşünüyorum ama yaygın bir bölüm değil ve derslerinde dans dersleri falan var turizm sektörünü seviyorum ama kararsızım bilen Okuyan varsa...
  16. C

VATANDA BU SİSTEM ALINIRMİ

Bu sistemi almayı düşünüyorum yanına monitör klavye mouse falan hepsini 35 e bitiricemde Bu sistem memnun eder mi? Ssd 1 TB yapcam
  17. C

Küba brillant 50/125 motor alınırmi yardım

Ablama sıfır motor alcaz hediye Bayiye gittik nakit 80.000tl Ruhsata 50 ama Motor 125 CC Baya beğendik son modelmis Brillant 26e diye geçiyor bilen arkadaşlar yardım etsinnn
  18. C

İ5 12450h rtx 4050 nasıl ikili

Ablama laptop aldık hem iş hem oyun için İ5 12450H Rtx 4050 16 ram Almış uzun ömürlü olurmu
  19. C

Bu laptopu aldım iyi midir

Ders çalışmak ve ara sıra oyun oynamak için aldım 9 taksit ile pişman etmez dimi Bütçem en fazla buna yettiu
  20. C

Asus Vivobook 16 alınır mı

Bütçem 33 bin bana bunu önerdi birkaç kişi Asus vivobook 16 Bide 16 x var hangisi alınır
Geri