Arama sonuçları: *

• Users: Laxeux
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Görüntü gelmiyor yardım

Merhaba herkese. Yaptığım temizlik sonrası monitöre güç gelmedi. Kule tipi soğutucu yu söküp termal macun yenilemesi yaptım ardından takip ekran kartının fanlarını sildim ve geri taktım daha sonra ise görüntü gelmedi. Ramleri sök tak yaptım bios pilini 3 4 kez çıkartıp taktım hdd söktüm taktım...
  2. L

Android 13 one UI 5.

S20FE snapdragon cihazıma halen güncelleme gelmedi bilgisi olan varmı ?
  3. L

ANAKART İŞLEMCİYİ TURBO FREKANSINA ÇIKARTMIYOR

İşlemcim olan ryzen 5 3400g turbo ile 4.20ghz ye ulaşırken şimdi temel frekansı olan 3.9ghz i geçememekte sebebi nedir ?
  4. L

Windows 11 çoklu ekran bölme sorunu

2 pencereyi yan yana tam olarak bölmüyor 1. pencere 2. pencerenin üzerine çıkıyor tam olarak bölemiyor yani ben monitör pixsel'nden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. L

2 ekran kartı kullanımında neden fps düşer?

2 tane ekran kartım var fakat 2 sini aktif kullanınca fps oyunlarda düşüyor fakat 1 ekran kartı kullanınca fps artıyor şimdiden teşekkür ederim.
  6. L

Onboard Ekran Karti İle Hari̇ci̇ Ekran Kartini Ayni Anda Kullanma

işlemcim amd ryzen 5 3400g onboard ekran kartını kullandım ve harici bir ekran kartı aldım (amd rx 6400 ıtx) 2 ekran kartını da kullanırken fps %30 dan fazla bir kayıp veriyor yardımcı olucak varmı
  7. L

rx6400 ve rx vega sorunu

2 ekran kartını da çalıştırınca oyunlarda fps düşüyor oyunu ve ya bilgisayarı yeniden başlatınca bir kaç kez bu sorun ortadan kalkıyor yardımcı olucak varmı ? işlemci: ryzen 5 3400g anakart: gigabyt b450m gaming ram: 16gb 3200mhz ekran kartı: amd rx6400ıtx 2. ekran kartı: rx vga11 (dahili...
Geri