Arama sonuçları: *

• Users: gl0rian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gl0rian

Arkadaşa kasa toplucaz 40k bütçe

40k bütçe var monitörsüz fp birşeyler bakıyoruz yardımcı olurmusunuz
  2. gl0rian

Çözüldü✓ Fanlar çalışıyor ekran gelmiyor

1 aydır sorunsuz kullandıgım gamegaraj laptopum bugun akşam açmaya çalıştığımda fanlar çalışıp ekran gelmiyor sizce sorunun kaynağı ne olabilir/nasıl çözebilirim şimdiden teşekkür ederim
  3. gl0rian

45k sistem tavsiyesi lazım

arkadaşa sistem dizicez ay sonu monitörle birlikte 45k bütçesi var ağırlıklı fps oyunları oynuyor ne önerirsiniz
  4. gl0rian

Omen laptop önerisii

hp omen 17 db0021nt 4070 ve r9t 5060 arasında kalmıştım r9t stogu bittiginden omen'e yöneldim sizce almalımıyım?
  5. gl0rian

60bine laptop önerisi

merhaba yeni laptop almayı düşünüyorum bu bütçelere ne önerirsiniz hp'ye bulaşmak istemiyorum, slayer r9t'lerde çok ısınıyor diyorlar şu nasıldır; https://app.hb.biz/wYU7KvE0WGMg
  6. gl0rian

4060 32gb ram laptop önerisi

arkadaş bilgisayar satın almak istiyor 45k bütçesi var 4060 32gbram öneriniz varmı bu fiyatlara?
  7. gl0rian

40k max laptop önerisi

arkadaşa laptop bakıyoruz önerisi olan varmı 40k max butcede
  8. gl0rian

2500tl gaming kulaklık önerisi

2500tl bütçem var fps oyunları oynuyorum ve mikrofonu iyi bir kulaklığa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
  9. gl0rian

45k laptop önerisiii

maksimum 45 bin'e 4070'li laptop önerisi yapabilirmisiniz? fps oyunları ağırlıklı olsa da hikayeli oyunlarda oynuyorum simdiden tesekkur ederim.
  10. gl0rian

E-YOOSO Z-11T driver varmıdır?

E-YOOSO Z-11T klavye elime bugün ulaştı bir ara forumda dolaşırken driveri oldugunu gordum simdi ise bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba?
  11. gl0rian

klavye önerir misiniz? 1000tl

arkadaşlar klavye alıcam öneriniz var mı? (e yooso z11t'yi alabilirim baska öneri yoksa)
  12. gl0rian

mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar hangisini almalıyım sizce bütçe 1000tl...
  13. gl0rian

klavye önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba şu 3 klavyeden birini almayı düşünüyorum bütçem 1000TL sizce alınır mı yada başka öneriniz varmıdır...
  14. gl0rian

kablosuz kulak içi kulaklık önerisi??

kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum aklımda şuan galaxy buds fe var sizce alınır mı yada başka bir şey önerecek varmı max 1100tl 1699387371 ++++
  15. gl0rian

50k gaming laptop önerisi

arkadaşlım 50kya laptop bakıyor yardımcı olabilirmisiniz?? 1tb ssd şart
  16. gl0rian

Lenovo g24 20 alınır mı?

Şimdi sıcak fırsatlarda gördüm vatanda sepette 1000tl düşüyor 4499tl'ye geliyor sizce alınır mı?
  17. gl0rian

HP Victus Gaming Laptop alınır mı ?

https://www.pttavm.com/hp-victus-gaming-laptop-i7-12700h-16-gb-512gb-ssd-rtx3060-dos161-fhd-144-hz-notebook-6g0d2ea-p-344596634 laptop almayı düşünürken bunu buldum fiyatıda resmen bedava ama hiç değerlendirme olmaması biraz beni geriyor yardımcı olurmusunuz?
  18. gl0rian

16k sistem tavsiyesi

Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum max 16k verebilirim önerilerinizi bekliyorum.. (sizce ötv indirimini beklemek mantıklı mı ben indirim gelsede fiyatlara zam geleceği için şuan almanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.)
  19. gl0rian

%60 Beyaz Kablolu/kablosuz Klavye Önerisi

Merhabalar, bilgisayarım için mekanik klavye aramaktayım, mümkünse güzel sağlam bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  20. gl0rian

Çözüldü✓ İki mouse arasında kaldım hangisini almalıyım?

Razer Deathadder V2x Hyperspeed Rampage FURY Z Kablosuz Mouse'um artık eskidi yeni kablosuz bir mouse ile değiştirmek istiyorum sizce bu iki seçenekten hangisini almalıyım. Bunun dışında önerileriniz varsa bütçem 900TL.
Geri