Arama sonuçları: *

• Users: zuhahaha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

gta5 cayo perico problemi

gta5 onlinede cayo perico yapıyorum fakat bir sorun var preplerde yanlışlıkla cutting torch yerine mayını seçmişim ve iptal edilmiyor görevde mayın yüzünden yapılamaz oluyor görev iptalide yapılmıyor yardım edin lütfen
  2. Z

valorant oyuna girdiğimde donma lütfen yardım edin

bugün sabah oyunu açtığımda oyun ekranı donmuş ama mouse imleci hareket ediyordu pcyi yeniden başlattım olmadı lütfen yardım edin oyun ekranı aşşağıdaki gibi oluyor imleç hareket ediyor sadece
  3. Z

mikrofon ve klavye önerisi

450tl bütçe ile mikrofon ve 750tl bütçe ile mekanik klavye lazım bu fiyatlere neler bulunabilir yardımcı olursanız sevinirim
  4. Z

Alight motion render aldıktan sonra videoda sadece ses var

Dün geceden beri alight motion dan yaptığım editin renderini almaya çalışıyorum 1920/1080 30fps render alınca videoda sadece ses oluyor video oynamıyor 720p 30fps alınca render sırasında hata alıyorum çıldırmak üzereyim lütfen yardım
  5. Z

PS3 süper slim power butonu bozuldu nasıl çalıştırabilirim

2019aralıkta sıfır olarak aldığım PS3 süper slim konsolumun power butonu bozuldu kolun üzerindeki ps logosunda da açılmıyor yardım edin
  6. Z

valorant açılmıyor sıkıntı nedir yardım

daha bugün sabah sıkıntısız çalışan valorant akşam pcyi açtığımda tepki vermemeye başladı vgc hizmeti falan hepsini yaptım vanguardı bile sildim ama valorant ve riot tepki vermediği için tekrar yükleyemedim bunun sebebi ne olabilir imzamdaki sistem rahat 130fps ısınmadan oynatıyor bu arada...
  7. Z

sistem parçalarını satmadan önce kaç dakika stres testine sokmalıyım

yeni bir sistem toplayacağım için eskisinin parçalarını satıyorum r3 1200 ve zotac gtx560ti 2gb var bunları kaç dakika hangi testte bırakmalıyım
  8. Z

sistem parçalarını satmadan önce kaç dakika stres testine sokmalıyım

yeni bir sistem toplayacağım için eskisinin parçalarını satıyorum r3 1200 ve zotac gtx560ti 2gb var bunları kaç dakika hangi testte bırakmalıyım
  9. Z

Sistemim ne kadar eder

Arkadaşlar ben bir rx6600 ryzen 5 5600 sistem topluyorum eski sistemimin bazı parçalarını satacağım ryzen 3 1200 zotac gtx560ti 2gb ve 450e psu ve a320m pro-e anakart toplam ne kadar eder
  10. Z

anakart önerisi pcı e 4.0 am4

rx6600 ryzen 5 5600 uyumlu anakart arıyorum anakart için bütçem 1800tl birde 600w sapphire rx6600 ü besleyecek ronze sertifikalı psu arıyorum hem anakarta hem psuya toplam bütçem 3500 fiyat performans olursa iyi olur lütfen yardım edin
  11. Z

psu önerisi yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar ben bir adet rx6600 ryzen 5 5600 sistem topluyorum bu sistem için 600watt bronze ve 8pin vga destekli yani sapphire rx6600 ile uyumlu bir psu arıyorum bir öneriniz varmı max bütçem 1500 psuya lütfen yardım edin
  12. Z

rx 6600 ryzen 5 5600 ü besleyecek 600w psu

arkadaşlar rx6600 saphire ve ryzen 5 5600 ü besleyecek psu arıyorum 600w ve bronz olursa iyi olur sapphire rx6600 bildiğiniz üzere 8pin güç çıkışına sahip bende 8pin vga destekleyen bir güç kaynağı arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim psu için bütçem 1300tl aynı zamanda bide 3tane set...
  13. Z

Yardım Rx6600ü ve ryzen 5 5600ü besleyecek 600w bronze psu önerisi

arkadaşlar 600w bi adet bronz sertifika psu alcam rx6600 ve ryzen 5 5600 için psu lazım 600w olursa iyi olur birde sapphire rx6600 bildiğiniz gibi 8pin güç çıkışına sahip o yüzden 8pinlik bir psu olursa tam olur aslında konu açmamın temel sebebi 8pin destekli bir psu bulmam yoksa kendimde...
  14. Z

rx6600 ü ve ryzen 5 5600ü besleyecek psu

arkadaşlar 600w bi adet bronz sertifika psu alcam rx6600 ve ryzen 5 5600 için psu lazım 600w olursa iyi olur birde sapphire rx6600 bildiğiniz gibi 8pin güç çıkışına sahip o yüzden 8pinlik bir psu olursa tam olur aslında konu açmamın temel sebebi 8pin destekli bir psu bulmam yoksa kendimde...
  15. Z

pcme oyun indirirken pc kapandı 85gb inmesine rağmen en baştan indirmemi istiyor

cod warzone indirirken pcem kapandı 98gb olan oyunun 85i inmişti açtığımda tekrar en baştan indirmemi istedi battle.net baya sıkıntılı yardım edin acil
  16. Z

psu yardımı acil yardım

uzun zamandır hayal ettiğim pcyi topluyorum ryzen 5 5600 ve sapphire rx6600 sistem topluyorum buna uygun 600w sertifikalı bronz ve aynı zamanda 1x8pin vga destekli bir psu arıyorum rx6600 1x8pin olduğu için
  17. Z

valorant gereksiz yere ban yedim

arkadaşlar valoranta yeni başladım 2hafta geçti bugün 20seviye oldum ranklı girecektimki 71saat ban yemişim ömründe 1kere bile ranklı girilmemiş hesapla lütfen yardım edin bunun sebebi nedir
  18. Z

RX 6600'ün Yanına İşlemci Seçimi

önceden açtığım gpu konularını biliyorsunuzdur ekran kartını seçtik bu ay tüm parçaları toplicaz rx6600ün yanına bi işlemci arıyorum bütçem 3k max iki adet işlemciye sıcak bakıyorum ryzen 5 5500 ve i3 12100f yardımmm
  19. Z

ekran kartı için yardım öneri

beyler ben sistemimi parça parça yeniliyorum ilk olarak ekran kartı ve anakarttan başlamak istiyorum anakart ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz ikinci elde önerebilirsiniz ama sıfır önerirseniz daha iyi olur şuanlık ekran kartı ve anakarttan başlicam sonradan işlemci ve ram fln devam etcem...
  20. Z

ekran kartı yardımı lazım yardıma koşun

beyler ben sistemimi parça parça yeniliyorum ilk olarak ekran kartı ve anakarttan başlamak istiyorum anakart ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz ikinci elde önerebilirsiniz ama sıfır önerirseniz daha iyi olur şuanlık ekran kartı ve anakarttan başlicam sonradan işlemci ve ram fln devam etcem...
Geri